![]() |
|
7.6 modernizacja arenki 1F - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: 7.6 modernizacja arenki 1F (/showthread.php?tid=18725) Strony:
1
2
|
modernizacja arenki 1F - Palleq - 14-03-2016 1F, czyli pierwsza (od lewej, od góry) arenka darmowa, zawiera w sobie ten zestaw mobów: ![]() Przeanalizujmy! Ots King, Wise Man - kompletnie nieużywane, bo na arenki wejść można od 5k, do wyrzucenia. Drako, Azerus, Apokalipo - również, nieużywane, ze względu na to że o wiele bardziej opłaca się expić na bally, bally lord. Hotarti - no klapy z niego lecą, ok fajnie, poza tym useless Mad Monk - mobek 5k+, dużo bije, niby można go bić, ale raczej sensu nie ma bo już od 6k(?) jest leapur który jest o wiele bardziej opłacalny Potex - no jedyne co można tu z nim robić to lootać softy, ale i tak useless bo o wiele lepszy jest do tego Moras de Greg Rasmus, leapur - jedyne sensowne moby, które można faktycznie wykorzystać. Ale i tak b rzadko kto tu expi ![]() jak dla mnie arenka stoi 24/7 pusta, proponuję wrzucić: heoni, ward, infernus, elar, sandstone, wigler, zolen, efon, medusa mage, medusa, onibal. RE: modernizacja arenki 1F - Suprajs - 14-03-2016 Jestem na tak, z tego co widziałem faktycznie zazwyczaj arenka stoi pusta a podmiana mobów to chwila moment
RE: modernizacja arenki 1F - Ulthar - 14-03-2016 Podbijam, zgadzam sie w 100% z tym, ze jesli ktos ma slabe eq to drako jest fajna alternatywa do bally lordow RE: modernizacja arenki 1F - Miszczunio - 14-03-2016 Na tak ........................ RE: modernizacja arenki 1F - Фрешоль - 14-03-2016 Nie tylko ta arenka, inne również są do dupy. RE: modernizacja arenki 1F - Adervo - 14-03-2016 Ja jestem jak najbardziej za modernizacją mobów na tej arence jak i na innych które mają podobne nieużywane moby . można medusa/ onibal dodać do tego na środek czy coś
RE: modernizacja arenki 1F - Mateuszsen - 14-03-2016 Na tak, w końcu ktoś napisał taką propozycję. Nie ma co marnować miejsca na arenkach
RE: modernizacja arenki 1F - Nestor - 14-03-2016 ![]() Ta również arenka jest do zmiany... jestem na tak. RE: modernizacja arenki 1F - Mr Death - 14-03-2016 wszystko co wymieniles poza dracko zgadzam sie, poniewaz na draco mozna wyexpic nawet do 40k bo ladnie idzie, a zeby wbic na bally musisz miec 25k mam racje? Leapurow nie bilem wgl bo z tego co wiem jest mniej oplacalne od dracko. RE: modernizacja arenki 1F - Ulthar - 14-03-2016 (14-03-2016, 16:22:32)Mr Death napisał(a): wszystko co wymieniles poza dracko zgadzam sie, poniewaz na draco mozna wyexpic nawet do 40k bo ladnie idzie, a zeby wbic na bally musisz miec 25k mam racje? Leapurow nie bilem wgl bo z tego co wiem jest mniej oplacalne od dracko. Ja, jak zaczynalem, bez eq wbilem na drako 60k i pewnie expilbym tam dalej, gdyby nie exp x3, dzieki ktoremu wybilem sie na onibalach :p RE: modernizacja arenki 1F - Kopekxd - 14-03-2016 No przydałoby się pozmieniać te moby, bo teraz i tak expią po 2-3 osoby na jednej arenie RE: modernizacja arenki 1F - CrazyShark - 14-03-2016 Zawsze co idę przejść się na arenki to akurat ZAWSZE ta stoi pusta do zmiany. RE: modernizacja arenki 1F - Virus - 14-03-2016 Oczywiście, że na tak, ponieważ ta arena wiecznie jest pusta, tak samo można podmienić moby w arence drugiej od góry po prawo. RE: modernizacja arenki 1F - Kubus Rp - 17-03-2016 Oczywiście, że na tak. Arenki stoją bezużyteczne. RE: modernizacja arenki 1F - Фрешоль - 18-03-2016 No to kiedy się za to zabiorą? Bo to nie jest dużo roboty, zamienić kilka mobów. Ewentualnie niech dodadzą arenki do zamówień dobu i problem z głowy, każdy sobie kupi własną i elo. RE: modernizacja arenki 1F - Kopekxd - 18-03-2016 Aren w domkach raczej nie dodadzą.
RE: modernizacja arenki 1F - Фрешоль - 18-03-2016 (18-03-2016, 12:54:50)Kopekxd napisał(a): Aren w domkach raczej nie dodadzą. Jaki tego jest powód? Bo czytać wszystkich tematów dla jednej informacji mi się nie chce, uprzedzam. RE: modernizacja arenki 1F - Palleq - 18-03-2016 Nie będzie aren w domkach, bo wtedy KAŻDY by kupił sobie arenkę i siedział na niej, tylko i wyłącznie na niej. 24/7. Wyobraź sobie lootera który robi 150ng/h na takiej arence. Stawiasz bota na dzień i masz 3.6k ng. Dwa dni to już 7.2k
RE: modernizacja arenki 1F - Eternity - 19-03-2016 Jakies propozycje alternatywnych potworow? pozdrawiam RE: modernizacja arenki 1F - Nestor - 19-03-2016 @up Wigler, Zolen, Walker, Medusa Mage, Ward, Elar, Infernus, Sandstone, Repex |