![]() |
|
League of Legends - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Gry oraz Konsole (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=70) +--- Wątek: League of Legends (/showthread.php?tid=11140) |
RE: League of Legends - stiuart - 28-09-2013 (28-09-2013, 17:16:29)Axorio napisał(a): Solo quadra jarvem XD hjhububebe co k***a, tylko wyszedlem z gry to rozpierdzielasz system RE: League of Legends - Ogoras - 28-09-2013 k***a, moglem wstawic mojego rankeda sona na midzie ![]() Adc na ulti + q + auto atak <3 Ogolnie supporty pod ap robione maja duzo wiekszy dmg niz niektore postacie ap na mida czy topa. Thresh pod adc rozjebuje system. Pasywka + podstawowy dmg <3 cudo RE: League of Legends - Axorio - 29-09-2013 (28-09-2013, 17:42:39)stiuart napisał(a):(28-09-2013, 17:16:29)Axorio napisał(a): Solo quadra jarvem XD hjhububebe Musiałem wykerować gierkę, w 18min mój team miał 2/15 XDDD ale zrobiłem się pod full tanka. Na topie miałem munda hahhaha. Pushowali nam mida, każdy padł a ja tylko zostałem, to wbiłem się do veigara i luciana i ubiłem ich , zaliczyło mi doubla! kolejni w kolejce byli xin i mundo, 2 tanki XD po zabiciu xina, mundo wiedział co się dzieje i też baran padł a mi zostało 200hp... Morał tej bajki jest taki, jarvan pod full tanka jest najlepszy, przez to wykerowałem grę i wygraliśmy RE: League of Legends - Ogoras - 01-10-2013 Co sadzicie o kolejnym buffie Katy(szmaty) ? -.- Czy tylko ja to zauwazylem, ze co drugi-trzeci ranked jest tylko ona, garen albo olaf? RE: League of Legends - stiuart - 02-10-2013 (01-10-2013, 22:34:42)Ogoras napisał(a): Co sadzicie o kolejnym buffie Katy(szmaty) ? -.- Czy tylko ja to zauwazylem, ze co drugi-trzeci ranked jest tylko ona, garen albo olaf? Wiesz.. olaf zostal troche pozmieniany, kata rowniez, garen dostal nowy wyglad, wiec ludzie tym graja, ale nie ma co sie przejmowac, bo bedzie tak jak zawsze, czyli troche pograja i im sie znudzi RE: League of Legends - Santex - 02-10-2013 Taka aż takiego buffa nie dostała, zmniejszyli przelicznik z ap i ad, ale wydłiżyli czas działania, więc jest czas na zatrzymanie ulta ^^ Jedyny buff który u niej widze, to że ult od razu się aktywuje ^^ Wcześniej było opóźnienie ![]() Olafa widziałem wczoraj na normalu i jakoś nie wymiata(no albo chyba gość nieogar). Garena trudno picknąć na normalu, bo tak szybko go pickują(a i tak grać nie potrafią) ![]() Ciesze się z buffa dla ryza, minimalnie podniesiony speed i lepiej się lasthituje A co do jego rekomendowanego przedmiotu - opłaca się na niego składać Oblicz Ducha? ;o
RE: League of Legends - stiuart - 02-10-2013 (02-10-2013, 12:01:46)Santex napisał(a): A co do jego rekomendowanego przedmiotu - opłaca się na niego składać Oblicz Ducha? ;o itemy musisz kupowac pod przeciwnikow, wiec nie mozna jednoznacznie stwierdzic czy sie oplaca czy nie, decyzje sie podejmuje podczas rozgrywki a nie przed
RE: League of Legends - Ogoras - 02-10-2013 Jinx, jinx jiiiiinx. Ma ktos jakies wiadomosci na jej temat np. kiedy ma wyjsc? Podoba mi sie, fajnie sie bedzie gralo, mam taka nadzieje ;d RE: League of Legends - stiuart - 02-10-2013 (02-10-2013, 21:32:27)Ogoras napisał(a): Jinx, jinx jiiiiinx. Ma ktos jakies wiadomosci na jej temat np. kiedy ma wyjsc? W sobote jest final SKT vs Royal Club, wiec mysle, ze zakoncza sie mistrzostwa, chwile odpoczna i wprowadza ja razem z ramkami za 3 sezon, moge sie mylic a co do grania, to jest juz na PBE wystarczy sciagnac Lola i grac ![]() @edit a no dokladnie, zapomnialem na PBE nie bedzie mozna jeszcze dlugo robic konta
RE: League of Legends - Santex - 03-10-2013 Stiuart, niestety żeby grać na PBE trzeba mieć tam konto, a rejestracja na PBE jest zawieszona ;( A jinx pewnie wyjdzie z początkiem sezonu 4-tego albo przed końcem 3-ciego ![]() Dla zainteresowanych, jeden z lepszych polskich jutuberów który nagrywa lola: http://www.youtube.com/watch?v=SP7ZQEqVuCU RE: League of Legends - Diablo - 03-10-2013 ![]() pozdrowki RE: League of Legends - Polkos - 04-10-2013 Łooo ładnie ;D. Diablo, chciałbyś może w nast. sezonie pierwsze 10 moich gier rozegrać ze mną? (potrzebuje kogoś kto wyciągnie mnie odrazu na golda, bo nudzi mnie wlatywanie na silv 1, spadanie po chwili na silver 4 bo afki itd) RE: League of Legends - stiuart - 04-10-2013 obejrzyj sobie Polkos, bo boosty moga niewiele dac RE: League of Legends - Ogoras - 04-10-2013 Polkos mysli, ze ktos go wycarruje do goldu albo wyzej to jest pro. Sukcesy sie samemu osiaga, uczysz sie na bledach czlowieku. Nie bede juz mowil co ty robisz, bo dobrze wiesz co sie dzieje kiedy grasz rankeda. Jak sie o normala spinasz, to o rankeda.. Blame blame blame.. Gratulacje RE: League of Legends - Retard - 05-10-2013 Tutaj moja pierwsza gra w lola na kumpla koncie: ![]() A tutaj staty ;x ![]() ![]() ![]() PS. Zastanawiam się jakie itemy kupować dla Aatroxa, znacie jakiś dobry build na dmg? Znalazłem jakiś na necie ale nie jest za ciekawy... ;C RE: League of Legends - Azbest - 05-10-2013 ADC <- wtf? ___________________________________________ RE: League of Legends - Ogoras - 05-10-2013 Adc - Ad carry- glownie postac dystansowa grajaca na bocie. Ma za zadanie zadac najwiekszy dmg, "wykierowac gre" . Cait, ashe, tristana, vayne etc. RE: League of Legends - Kratek - 05-10-2013 A co sądzicie o Dravenie, też dobry adc? RE: League of Legends - Wysmienita - 05-10-2013 (05-10-2013, 21:28:11)Kratek napisał(a): A co sądzicie o Dravenie, też dobry adc? Kazy adc jest dobry, kazdy ma swoje + jak i -, draven jest bardzo dobry jak ogarniesz, chociaz polecam ci bardziej postacie ktore maja esc system, ale jezeli masz dobry team, ktory potrafi cie "obronic" to mozesz brac dravena =] RE: League of Legends - Ogoras - 06-10-2013 Szczerze draven teraz slabszy jest. duzo slabszy. Jego pasywka tworzyla gre, a z obecna pasywka .. Bezsens. Duzo bardziej Ci polecam Caitlyn, varusa czy gravesa.. |