![]() |
|
Santex on RooK! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Serwer Mazurski OTS 7.6 (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Rookgaard (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Santex on RooK! (/showthread.php?tid=13887) |
RE: Santex on RooK! - Kurama - 25-11-2012 ![]() Tyle styknie, teraz jade z taskiem na 2k alexów
RE: Santex on RooK! - Konr@do - 25-11-2012 GZ i go 10k ![]() Co do Pipki Havena - płacz dalej dziecino :* RE: Santex on RooK! - Freszol - 26-11-2012 Pogratulował ;d ----------------------------------------- RE: Santex on RooK! - Avlard - 26-11-2012 Gratulacje , pedz Questy i go go 10k
RE: Santex on RooK! - Rah3b - 30-11-2012 Dzisiaj masz dobić 10k a nie tylko lotać xd Gratulacje i goń Luna
RE: Santex on RooK! - Wyssmi2 - 30-11-2012 No graty graty @Rah3b on lota i expi, przecież tu p otwory wszystkie praktycznie tyle samo expa dają ;D RE: Santex on RooK! - Kurama - 30-11-2012 Kolejna dawka SSów ![]() 8888: ![]() Feather Plump Quest! Chciałem z góry podziękować Sashy oraz Wysmienitej za pomoc w wykonaniu tego Hardcore'owego questu(mimo że taki nie jest XD). Sasha, grywaj troche więcej na mazurku ![]() ![]() I nareszcie! R3hab, na życzenie ![]() Tutaj chciałem podziękować osobom z 1st postu Ale przypomne kilka ważniejszych:Sasha Rookslayer, Wyśmienita, Crazy Rookslayer, EmPeg(szkoda że nie grasz), Maniak Rook, FuBu Rookslayer, Morfin i o całej reszcie o których tu nie napisalem. Teraz troche przystopuje z expem, bo przez ostatnie hard expiłem, bo miałem zapalenie oskrzeli, teraz nadrobie szkołe, i może znowu zaczne expić ![]() ![]() Dziękuje wszystkim za pomoc w wbiciu 10.000 lvl! RE: Santex on RooK! - Rah3b - 30-11-2012 Gratki noobku Dziękuje za pozdro Ucz się ucz ale nie zapominaj o Expie bo to potęga haha
RE: Santex on RooK! - rami90 - 30-11-2012 Gratuluje Santex ![]() Exp dalej geju haha xD Pozdro by Maniak Rook
RE: Santex on RooK! - Kurama - 30-11-2012 Mówiłem, narazie Santexem nie bd zapewne expił, ale to sie okaże XD Jbc. do all: Gram teraz pod nickiem: Gangsta Style XD RE: Santex on RooK! - Sasha - 01-12-2012 Ładnie Santex, bardzo ładnie .Gratuluję wbicia 10000 poziomu doświadczenia. Przerwa z Rookiem? To dobrze, bo myślałem, że mnie dogonisz xD RE: Santex on RooK! - Wyssmi2 - 01-12-2012 graty, graty ![]() exp gogo nie odpuszczaj ! xd RE: Santex on RooK! - eM PeG - 02-12-2012 No no ładnie lecisz Pamiętaj o moich softach! XDDDD
RE: Santex on RooK! - rami90 - 02-12-2012 No bij ten lvl chociaz Sashiastego wyprzedz xDD RE: Santex on RooK! - Pretti - 04-12-2012 Jaki maniak...GZGZGZGZGZGZ Niedługo też wbije na Rook
RE: Santex on RooK! - Dzefrej - 08-12-2012 no no wyrobiłeś sie młodzieńcze
RE: Santex on RooK! - Kurama - 12-12-2012 Znowu zaczynam gre na rook, wcześniej można było mnie spotkać pod nickiem Santex Main'er na main, jednak Mainera sprzedałem z eq za zł koledze z RL(dawał taką sumke, że od razu sprzedałem). Myślę, że może zaczne gonić Sashe(?). Jednak nie wiem jak sie to potoczy ^^. Jasełka w szkole, zawody itd. Można mnie spotkać w grze od godziny 19-20~~ Wgl. Dzięki za komenty ^^ Motywujecie mnie do daleszego expienia ^^ Szkoda, że brak Rk do Santexa :< RE: Santex on RooK! - Novi - 13-12-2012 Gratulacje.. zycze dalszych sukcesow na tej nudnej wyspie
RE: Santex on RooK! - Azbest - 13-12-2012 Gratulacje, powodzenia. ___________________________________ RE: Santex on RooK! - Pretti - 13-12-2012 Gratulacje wszystkich osiągnięć, a przede wszystkim wykonania pluma... PS Niedługo zobaczymy się na Rooku. Pisz do Qanaletto Rookstayer
|