![]() |
|
Informacja - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Informacja (/showthread.php?tid=2552) Strony:
1
2
|
RE: Informacja - Stoikruzam - 10-12-2009 Tylko ze ja sie nie chce ugadywac.. nic nie chce lagowac bede jak mam wam to udowodnic? zrobic kawalek screena z programu? Czy jaki c**j. RE: Informacja - Matt - 10-12-2009 Jestem noobem i masz bujną wyobraznie solaris. cze . RE: Informacja - ManiQ - 10-12-2009 Chlopie piszesz te bzdury w kazdym temacie...zebys chociaz mial jakis wspoludzial w tych atakach..(nie podawanie wody kolegom). RE: Informacja - wesner - 10-12-2009 Panowie. Po 1 Solaris nie robi atakow ddos :l Troche rozumu.. Po 2. Jakby nawet robil ddosy to jego ip mozna zablokowac w firmie hostinogowej na ktorej stoi ots. po 3 tak jak napisalem vinox napisz na gg postaram sie pomoc po 4 Oni laguja z podobnej firmy hostingowej tylko ze na lepszym sprzecie , albo z paru stacjonerek domowych po 5 Solaris nie przesadzaj z tym "mamy własne programy i nikt nie zna ich nazw i nie wie jak wygladaja" Komedia... Sam kiedys ten serwer lagowalem jednym z programow ktore widnialy na guugle (Nie sa to ataki ddoski) , Wienc nie przesadzajcie troche czasu przy kompie + szybkie lacze i takie otsy jak ten padaja nawet z domowej stacjonarki... RE: Informacja - EdekNedek - 10-12-2009 niewiem co widzicie w tym podniecajacego lagowac serwa? idzcie se na apo nie umiecie tam ? to wymyslcie sposob ;/ a nie mazurka; x jak nie gracie to wypierdalac -.- RE: Informacja - Mechatron - 10-12-2009 Ludzie jakieś nooby laguja ots nie możemy się poddać !! Vinox zamknij ots na kilka dni spróbuj założyć zabespieczenia od APO i moze będzie gitara PoZdRo Takie jest moje zdanie RE: Informacja - Bobo Knigh - 10-12-2009 (10-12-2009, 18:17:37)Mechatron napisał(a): Ludzie jakieś nooby laguja ots nie możemy się poddać !! Vinox zamknij ots na kilka dni spróbuj założyć zabespieczenia od APO i moze będzie gitara PoZdRo Pojebało cię, ? My tu nie chcemy kopi Apo ^.- RE: Informacja - Solly - 10-12-2009 Ale na mazurku akurat zabezpieczenia apo by się przydały RE: Informacja - Elverus - 10-12-2009 Noo przydałyby sie Ale nasz Vinox se poradzi w wakacje też była masakra ale dał rade .
RE: Informacja - xRoQuE - 10-12-2009 Taa poradzi sobie też jestem za tym że poradzi
RE: Informacja - Black - 11-12-2009 a bo Solaris to ciota i nudzi sie dzieciakowi to musi ludzi wku** xD ja co niektórych nie czaje narzekacie na lagi i Vinoxa ale dalej gracie zamiast marudzić to byście się ogarneli na nie jak 2 letnie bachory ja rozumiem że niektórzy maja prze** w żuciu ale dajcie luz bo to żal total.. a lagowanie serwera ja jee** co wam ku*** to da xD haha bQ patologia na moje xD Vinox sobie poradzi też jestem za !!! ![]() ![]() ![]() ![]() :p Pozdro dla noobów a w szczególności dla tych normalnych
RE: Informacja - e' Luko - 11-12-2009 Ale Tnie ;< 11 grudzien rano nie da sie ruszyc 6^ . Pomurzcie jesli ktos wie o co z tym chodzi, Vinox pracuje juz nad kodem
RE: Informacja - Adi Knight - 11-12-2009 Mam nadzieję że Vinox da sobie rade.A po 2 Solaris nie laguje serva on nie umie -.- . @Up Właśnie byłem na queście i mnie moras de greg uwalił nie można sie ruszać uhać ani nic ;/. RE: Informacja - chmiel - 11-12-2009 ja wiem wiel na ten temat vinox prosze o kontak gg!!!jak najszybciej13439480 |