Forum Mazurski OTS
Informacja - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Informacja (/showthread.php?tid=2552)

Strony: 1 2

RE: Informacja - Stoikruzam - 10-12-2009

Tylko ze ja sie nie chce ugadywac.. nic nie chce lagowac bede jak mam wam to udowodnic? zrobic kawalek screena z programu? Czy jaki c**j.

RE: Informacja - Matt - 10-12-2009

Jestem noobem i masz bujną wyobraznie solaris.
cze .

RE: Informacja - ManiQ - 10-12-2009

Chlopie piszesz te bzdury w kazdym temacie...zebys chociaz mial jakis wspoludzial w tych atakach..(nie podawanie wody kolegom).

RE: Informacja - wesner - 10-12-2009

Panowie. Po 1 Solaris nie robi atakow ddos :l Troche rozumu..
Po 2. Jakby nawet robil ddosy to jego ip mozna zablokowac w firmie hostinogowej na ktorej stoi ots.
po 3 tak jak napisalem vinox napisz na gg postaram sie pomoc
po 4 Oni laguja z podobnej firmy hostingowej tylko ze na lepszym sprzecie , albo z paru stacjonerek domowych
po 5 Solaris nie przesadzaj z tym "mamy własne programy i nikt nie zna ich nazw i nie wie jak wygladaja" Komedia... Sam kiedys ten serwer lagowalem jednym z programow ktore widnialy na guugle (Nie sa to ataki ddoski) , Wienc nie przesadzajcie troche czasu przy kompie + szybkie lacze i takie otsy jak ten padaja nawet z domowej stacjonarki...

RE: Informacja - EdekNedek - 10-12-2009

niewiem co widzicie w tym podniecajacego lagowac serwa? idzcie se na apo nie umiecie tam ? to wymyslcie sposob ;/
a nie mazurka; x
jak nie gracie to wypierdalac -.-

RE: Informacja - Mechatron - 10-12-2009

Ludzie jakieś nooby laguja ots nie możemy się poddać !! Vinox zamknij ots na kilka dni spróbuj założyć zabespieczenia od APO i moze będzie gitara PoZdRo
Takie jest moje zdanie

RE: Informacja - Bobo Knigh - 10-12-2009

(10-12-2009, 18:17:37)Mechatron napisał(a): Ludzie jakieś nooby laguja ots nie możemy się poddać !! Vinox zamknij ots na kilka dni spróbuj założyć zabespieczenia od APO i moze będzie gitara PoZdRo
Takie jest moje zdanie

Pojebało cię, ? My tu nie chcemy kopi Apo ^.-

RE: Informacja - Solly - 10-12-2009

Ale na mazurku akurat zabezpieczenia apo by się przydały

RE: Informacja - Elverus - 10-12-2009

Noo przydałyby sie Tongue Ale nasz Vinox se poradzi Big Grin w wakacje też była masakra ale dał rade .

RE: Informacja - xRoQuE - 10-12-2009

Taa poradzi sobie też jestem za tym że poradzi Big Grin

RE: Informacja - Black - 11-12-2009

a bo Solaris to ciota i nudzi sie dzieciakowi to musi ludzi wku** xD
ja co niektórych nie czaje narzekacie na lagi i Vinoxa ale dalej gracie zamiast marudzić to byście się ogarneli na nie jak 2 letnie bachory Big Grin ja rozumiem że niektórzy maja prze** w żuciu ale dajcie luz bo to żal total..
a lagowanie serwera ja jee** co wam ku*** to da xD haha bQ patologia na moje xD

Vinox sobie poradzi też jestem za !!! Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
:p

Pozdro dla noobów a w szczególności dla tych normalnych Big Grin

RE: Informacja - e' Luko - 11-12-2009

Ale Tnie ;< 11 grudzien Wink rano nie da sie ruszyc 6^ . Pomurzcie jesli ktos wie o co z tym chodzi, Vinox pracuje juz nad kodem Smile

RE: Informacja - Adi Knight - 11-12-2009

Mam nadzieję że Vinox da sobie rade.A po 2 Solaris nie laguje serva on nie umie -.- .

@Up
Właśnie byłem na queście i mnie moras de greg uwalił nie można sie ruszać uhać ani nic ;/.

RE: Informacja - chmiel - 11-12-2009

ja wiem wiel na ten temat vinox prosze o kontak gg!!!jak najszybciej13439480