![]() |
|
Rezygnacja - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Rezygnacja (/showthread.php?tid=11597) |
Rezygnacja - Maroslaw - 27-08-2011 Przyszedl czas, na ktory pewnie coniektorzy z niecierpliwoscia czekali. Koncze swoja przygode z swiatem Mazurskiego. Miedzy mna a Vinoxem wyniknela pewna sytuacja przez ktora po prostu dalej nie mam ochoty tu byc. "Zaplacono" mi za 5lat pomocy przy ots. Szczegolow nie bede udzielal chyba, ze ktos z ekipy zechce to sie dowiecie. Spedzilem tu ponad 5 lat w czasie ktorych wydarzylo sie wiele. Czlowiekiem idealnym nie bylem, ale staralem sie pomagac w miare swoich mozliwosci i byc sprawiedliwym. Poznalem wielu swietnych ludzi. Nie bede ich wymienial po kolei bo to nie ma sensu Jest ich zbyt wielu. Tak wiec niech kazdy czuje sie pozdrowiony Juz i tak sie rozpisalem. Moze bardziej niz powinienem. Tak wiec zycze wszystkim wysokich lvl, m lvli, skilli oraz milej gry. Moj char w grze pozostanie zebym mogl czasem wbic i pogadac. Nikomu tego nicku nie oddam No chyba, ze Vinox zablokuje mi konto. Pozdrawiam Maroslaw
RE: Rezygnacja - Balle - 27-08-2011 Nieeeeeeeeeeeeeeee;//!! Najbardziej w porzo kolo z ekipy odchodzi no nic Powodzenia w Rl ;D wbij czasem;p RE: Rezygnacja - miro5847 - 27-08-2011 To skomentuję to w prosty i łatwy do zrozumienia sposób: NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! RE: Rezygnacja - Luno Thay - 27-08-2011 Wszystkiego Dobrego w rl zyciu ! 3 maj sie i odwiedzaj nas dla mnie zawsze jestes tu mile widziany ![]() Pozdro: Luno Thay Rookslayer ;* Acha i jak masz jakies eq na roku na zbyciu mozesz mi dac ;* :p RE: Rezygnacja - Predatorka - 27-08-2011 Heh, na każdego przyjdzie pora, szkoda że odchodzisz, bo jesteś wporządku - powodzenia w rl.
RE: Rezygnacja - Rainer - 27-08-2011 no narazie narazie maro wbijaj czasem ;DDDDDDDD RE: Rezygnacja - Iinifinity - 27-08-2011 Powodzenia w Rl ;D Lipa, że jedna z najlepszych osób z Ekipy odchodzi... ;/ Wpadaj czasem ;D RE: Rezygnacja - Sunday - 27-08-2011 (27-08-2011, 17:06:55)Iinifinity napisał(a): Powodzenia w Rl ;D Lipa, że jedna z najlepszych osób z Ekipy odchodzi... ;/ Wpadaj czasem ;Dzgadzam się z Iinifinity, odwiedzaj nas jak najczęściej
RE: Rezygnacja - Novi - 27-08-2011 Tez sie nie rozpisze, na kazdego przyjdzie pora, grałem tu 5 lat i nie mialem okazji z toba rozmawiac co wydaje mi sie dziwne, no cóż , pozdrawiam i powodzenia w zyciu
RE: Rezygnacja - Biberuwa? - 27-08-2011 Szkoda że odchodzisz, byłeś jedyną osobą ktora dawała ostrzeżenia. Pamietam nie oddałem Ci jeszcze rozgwiazd ![]() Trzymaj się i szukaj dziewczyny, cześć. RE: Rezygnacja - Azbest - 27-08-2011 Ehh no Maro nie moge powiedzieć na Ciebie złego słowa ... starałeś się jak mogłeś ale na każdego przyjdzie pora ... 5 lat na tym ots to jest w ch*j ... No nic trzymaj sie i powodzenia w Rl Wbijaj czasem ;]
RE: Rezygnacja - Leebido - 27-08-2011 Ehh, ZAWSZE odpowiadałeś na raporty, jak mówiłem Ci że jest bug to się pojawiałeś! Byłeś jedną z najlepszych osób w ekipie. Powodzenia w rl! RE: Rezygnacja - Stopro - 27-08-2011 matko maroo, szkoda, że odchodzisz ( trzymaj sie, dzieki za twoją sprawiedliwość, jestes godny podziwu .
RE: Rezygnacja - ^Guardian^ - 27-08-2011 3maj się Maro Powodzenia w RL RE: Rezygnacja - ElderSio - 27-08-2011 Maroslaw zostan jedynie Ty i Vinox ogarniacie ten "bajzel" jestes w ekipie odkąd pamietam czyli od początku ots wyjasnijcie sobie wszystko ZOSTAN !!! RE: Rezygnacja - Wyssmi2 - 27-08-2011 3maj sie powodzenia w rl zyciu ![]() zle sie dzieje na mazurskim.. pierw hotari teraz maroslaw. ojojo RE: Rezygnacja - ASARA - 27-08-2011 (27-08-2011, 17:59:01)Wyssmi2 napisał(a): 3maj siezgadzam sie nie bede plakal za toba, nie znalem Cie tak bardzo ale nic do ciebie nie mialem ;] w sumie nie widywalem Cie na ots-ie nie przeszkadzales mi ;] odwiedzaj nas czasem moze sie poznamy RE: Rezygnacja - Orsoneq :C - 27-08-2011 Hmm... właściwie prawa ręka Vinoxa odeszła, a nastepcy nie widac. Graczą napewno bedzie brakować Twojego poczucie humoru, ale lepiej zajmij sie czyms konstruktywnym, albo chociaz bardziej konstruktywnym od tibi Powodzenia w rl life.
RE: Rezygnacja - Luno Thay - 27-08-2011 http://www.mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=2005 taki poczatek S tuta
RE: Rezygnacja - Akrynoo - 27-08-2011 Balle u ciebie najbardziej wporzo jest ten ktorego mozesz ojebac, lapiduchu , Lipa ze Marek odszedl, ale coz, kazdy kiedys musi . Prawda Balle? |