Forum Mazurski OTS
Rezygnacja - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Rezygnacja (/showthread.php?tid=11597)

Strony: 1 2 3

Rezygnacja - Maroslaw - 27-08-2011

Przyszedl czas, na ktory pewnie coniektorzy z niecierpliwoscia czekali. Koncze swoja przygode z swiatem Mazurskiego. Miedzy mna a Vinoxem wyniknela pewna sytuacja przez ktora po prostu dalej nie mam ochoty tu byc. "Zaplacono" mi za 5lat pomocy przy ots. Szczegolow nie bede udzielal chyba, ze ktos z ekipy zechce to sie dowiecie. Spedzilem tu ponad 5 lat w czasie ktorych wydarzylo sie wiele. Czlowiekiem idealnym nie bylem, ale staralem sie pomagac w miare swoich mozliwosci i byc sprawiedliwym. Poznalem wielu swietnych ludzi. Nie bede ich wymienial po kolei bo to nie ma sensu Smile Jest ich zbyt wielu. Tak wiec niech kazdy czuje sie pozdrowiony Smile Juz i tak sie rozpisalem. Moze bardziej niz powinienem. Tak wiec zycze wszystkim wysokich lvl, m lvli, skilli oraz milej gry. Moj char w grze pozostanie zebym mogl czasem wbic i pogadac. Nikomu tego nicku nie oddam Smile No chyba, ze Vinox zablokuje mi konto. Pozdrawiam Maroslaw

RE: Rezygnacja - Balle - 27-08-2011

Nieeeeeeeeeeeeeeee;//!! Najbardziej w porzo kolo z ekipy odchodzi no nic Powodzenia w Rl ;D wbij czasem;p

RE: Rezygnacja - miro5847 - 27-08-2011

To skomentuję to w prosty i łatwy do zrozumienia sposób:
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

RE: Rezygnacja - Luno Thay - 27-08-2011

Wszystkiego Dobrego w rl zyciu ! 3 maj sie i odwiedzaj nas Smile
dla mnie zawsze jestes tu mile widziany Smile

Pozdro: Luno Thay Rookslayer ;*

Acha i jak masz jakies eq na roku na zbyciu mozesz mi dac ;* :p

RE: Rezygnacja - Predatorka - 27-08-2011

Heh, na każdego przyjdzie pora, szkoda że odchodzisz, bo jesteś wporządku - powodzenia w rl. Smile

RE: Rezygnacja - Rainer - 27-08-2011

no narazie narazie maro wbijaj czasem ;DDDDDDDD

RE: Rezygnacja - Iinifinity - 27-08-2011

Powodzenia w Rl ;D Lipa, że jedna z najlepszych osób z Ekipy odchodzi... ;/ Wpadaj czasem ;D

RE: Rezygnacja - Sunday - 27-08-2011

(27-08-2011, 17:06:55)Iinifinity napisał(a): Powodzenia w Rl ;D Lipa, że jedna z najlepszych osób z Ekipy odchodzi... ;/ Wpadaj czasem ;D
zgadzam się z Iinifinity, odwiedzaj nas jak najczęściej Wink

RE: Rezygnacja - Novi - 27-08-2011

Tez sie nie rozpisze, na kazdego przyjdzie pora, grałem tu 5 lat i nie mialem okazji z toba rozmawiac co wydaje mi sie dziwne, no cóż , pozdrawiam i powodzenia w zyciu Smile

RE: Rezygnacja - Biberuwa? - 27-08-2011

Szkoda że odchodzisz, byłeś jedyną osobą ktora dawała ostrzeżenia.
Pamietam nie oddałem Ci jeszcze rozgwiazd Tongue
Trzymaj się i szukaj dziewczyny, cześć.

RE: Rezygnacja - Azbest - 27-08-2011

Ehh no Maro nie moge powiedzieć na Ciebie złego słowa ... starałeś się jak mogłeś ale na każdego przyjdzie pora ... 5 lat na tym ots to jest w ch*j ... No nic trzymaj sie i powodzenia w Rl Smile Wbijaj czasem ;]

RE: Rezygnacja - Leebido - 27-08-2011

Ehh, ZAWSZE odpowiadałeś na raporty, jak mówiłem Ci że jest bug to się pojawiałeś!
Byłeś jedną z najlepszych osób w ekipie.
Powodzenia w rl!

RE: Rezygnacja - Stopro - 27-08-2011

matko maroo, szkoda, że odchodzisz Sad( trzymaj sie, dzieki za twoją sprawiedliwość, jestes godny podziwu .

RE: Rezygnacja - ^Guardian^ - 27-08-2011

3maj się Maro
Powodzenia w RL

RE: Rezygnacja - ElderSio - 27-08-2011

Maroslaw zostan jedynie Ty i Vinox ogarniacie ten "bajzel"
jestes w ekipie odkąd pamietam czyli od początku ots
wyjasnijcie sobie wszystko
ZOSTAN !!!

RE: Rezygnacja - Wyssmi2 - 27-08-2011

3maj sie
powodzenia w rl zyciu Wink
zle sie dzieje na mazurskim..
pierw hotari teraz maroslaw. ojojo

RE: Rezygnacja - ASARA - 27-08-2011

(27-08-2011, 17:59:01)Wyssmi2 napisał(a): 3maj sie
powodzenia w rl zyciu Wink
zle sie dzieje na mazurskim..
pierw hotari teraz maroslaw. ojojo
zgadzam sie

nie bede plakal za toba, nie znalem Cie tak bardzo ale nic do ciebie nie mialem ;] w sumie nie widywalem Cie na ots-ie nie przeszkadzales mi ;] odwiedzaj nas czasem moze sie poznamy

RE: Rezygnacja - Orsoneq :C - 27-08-2011

Hmm... właściwie prawa ręka Vinoxa odeszła, a nastepcy nie widac. Graczą napewno bedzie brakować Twojego poczucie humoru, ale lepiej zajmij sie czyms konstruktywnym, albo chociaz bardziej konstruktywnym od tibi Wink Powodzenia w rl life.

RE: Rezygnacja - Luno Thay - 27-08-2011

http://www.mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=2005 taki poczatek S tuta Big Grin

RE: Rezygnacja - Akrynoo - 27-08-2011

Balle u ciebie najbardziej wporzo jest ten ktorego mozesz ojebac, lapiduchu , Lipa ze Marek odszedl, ale coz, kazdy kiedys musi . Prawda Balle?