![]() |
|
DMG 1 quest -obszerny poradnik - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Poradniki (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=24) +--- Wątek: DMG 1 quest -obszerny poradnik (/showthread.php?tid=14308) Strony:
1
2
|
DMG 1 quest -obszerny poradnik - Sir Goldi - 19-10-2012 DMG 1 Quest![]() Quest zaczynamy na południowo-wschodniej części wyspy etero. Tam znajduję się npc Lidia gdzie zaczynamy quest. NPC jest zaznaczony czarnym kółkiem na ss. ![]() Oto lista misji która przepiękna Lidia od nas oczekuje. Cytat:Misja 1: 15 par softów Następnie udajemy się do jeszcze piękniejszej Melisy która możemy znaleźć w połnocno-wschodniej części city obok budynku w którym bierze się śluby . Zresztą również na ss zaznaczyłem miejsce pobytu npc czarnym kółkiem.![]() Oto lista misji Cytat:Misja 1: mystic wandTeraz musimy iść do npc Erza na wschodniej części pustyni City. po składnik którego potrzebuje Melisa. NPC ![]() Lista misji: Cytat:Misja 1: 20bp sdTeraz stoczymy walkę z kilkoma potworami a następnie otrzymamy składnik od npc który nazywa się tear of daraman. Więc wracamy do Melisy aby go jej wręczyć, a ta obdarzy nas kolejnymi misją tym razem taskiem na 700 edów. Następnie idziemy to Tobiego który znajduję się na Vernis. Tak dokładniej to w drodze na quest klapy ale przy moście skręcamy w prawo oczywiście pokaże to czarnym kółkiem na ss ![]() Lista misji: Cytat:Misja 1: 20 koron (lecą one z Hero) Teraz szukamy drugiej osoby do solo roomu. Druga osoba też nie może mieć jeszcze wykonanego questa. W solo roomie znajduje się kilkanaście belho a następnie taki labirynt jak na g ringu i potem już możemy odebrać nagrodę. Powodzenia wszystkim w wykonaniu questa. Wszystkie błędy proszę pisać w postach
RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Palldino - 19-10-2012 zrob na 2 i 3 jeszcze ;] 10/10 ;d RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - by XaniQ - 19-10-2012 super , w końcu się doczekałem poradnika ! to wezmę się za robienie dmq xd zrób jeszcze na dmq 2 i 3 a będę w niebie . Poradnik super 10/10
RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Chemik - 19-10-2012 Jest, jest, w końcu jest. Poradnik ładny, a quest nie trudny. Powodzenia wszystkim! @Topic 9/10 RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Sir Goldi - 19-10-2012 Dodałem ankietę w którym możecie głosować jaki poradnik chcecie abym napisał w najbliższym czasie jeżeli będę miał go trochę wolnego
RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Chester - 20-10-2012 (19-10-2012, 18:01:25)Sir Goldi napisał(a): Mam 2 poprawki. Pierwsza jest duzym ulatwieniem bo jest task na 400 konorow ale nie trzeba go wykonywac da rade pominac ta misje. Vinox o tym wie. 2 to to co zaznaczylem kolorkiem w solo roomie nie ma konorow tylko są Belho :D To tyle 10/10 wspanialy poradnik Goldi szacuneczek [Sir Goldi]: Dzięki za wypisanie błędów ;p [Chester]: nie ma problemu RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Freszol - 20-10-2012 10/10 zaje*ście. sam chciałem zrobić taki poradnik bo niedługo bd robił ;p RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - stiuart - 20-10-2012 no Goldi elegancko i przejrzyscie Lubie To ! <3 RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Cinasek - 20-10-2012 Świetnie, jeszcze trochę, dokupię pacc i jadę dalej z lvl, będę wiedzieć jak wykonać DMG ![]() Czekam na DMG 2
RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Shot - 20-10-2012 10/10. Bardzo dobry i szczegółowy. RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Massey - 26-10-2012 Poradnik dobrze opisany, czytelny i zrozumiały. Jak osiągnę wymagany poziom to na pewno skorzystam. #Jako kolejny poradnik stwórz DMG 2, potem DMG 3 i zordian set
RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Solder. - 31-10-2012 Poradnik jak najbardziej w czytelny i zrozumiały.Jeśli ktoś może to w przydatnych linkach można go "przyczepić". RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Shot - 02-11-2012 EDIT@ Zaznaczyłem, żebyś zrobił DMG 2 Dojście do drumli itp, ponieważ na Zordianka jest już poradnik ;x RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - NedStark - 04-02-2013 poradnik fajny podoba mi sie 10/10 gz[/font] RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Mafia - 07-02-2013 Poradnik 10/10 Zamiast 20 bp sd powinno byc 20 run sd
RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Pretti - 07-02-2013 Pienkny poradnik. Rzyczem bys dalej takiem robim. 9/10 RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Kule - 08-02-2013 Fajny i przydatny poradniczek. 10/10! RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Maniaczek - 16-02-2013 Poradnik git majonez 10/10 Takich wiecej! RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - by XaniQ - 17-02-2013 A skąd wziąć noble armor ? ;d RE: DMG 1 quest -obszerny poradnik - Mesjaszek - 06-05-2013 Swietny poradnik , napewno wielu graczy skorzysta ;D |