![]() |
|
7.6 Mirrow Ring Quest - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Poradniki (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=24) +--- Wątek: 7.6 Mirrow Ring Quest (/showthread.php?tid=14543) |
Mirrow Ring Quest - Rolus - 17-11-2012 Mirrow Ring Quest
500k lvl+
Lista przedmiotów: * Task 1136 Metago* 2x golden ring* 170 pomarańczy* Golden amulet* 2x eliksir napoj bogow* Ball gown* Crocodile boots* Odczytanie 10x stron książki* 100 osób z wyglądem dwarf (nie bite 36h)* Music piece* 5 ng* 6 ciał kraba* 36 elephant tusk* Mission shield* Magiczny Miś* Postać z 25 lvl i z każdym 25 skillem (oprócz mlvl) + przedmiot który dostaniemy* Burning Heart* Magic valvent helmet* Magic valvent armor* Magic valvent legs* 3x Heros armor* Horn* 10x Eagle amuletQuest zaczynamy u NPC Reimen, dokładnie tutaj: ![]() Misja 1 Naszym zadaniem będzie zabicie 1136 potworów o nazwie Metago, znajdziemy je na arenie publicznej. Gdy skończymy taska wracamy do NPC i piszemy misja 1. Misja 2 NPC prosi nas o 2 golden ringi. Misja 3 Musimy dostarczyć 170 pomarańczy - wypada z Hunterów (na villa). Misja 4 NPC prosi nas o golden amulet - wypada z Konora. Misja 5 Potrzebnę będą 2 eliksiry napoju bogów - respi się w sali weselnej co restart. Misja 6 Zielona sukienka, czyli ball gown - wypada z krokodyli. Misja 7 Crocodile bootsy - też wypada z krokodyli. To już wszystkie misje u tego NPC, następnie wpisujemy tp i lecimy do NPC Dima, wystarczy iść kawałek na południe i jest. Misja 1 NPC chcę żebyśmy odnaleźli ostatnie 10 stron jego książki... Idziemy tutaj, odkopujemy dziure i wchodzimy: ![]() A tutaj kolejność odczytywania stron do książki: [Zdjęcie niedostępne] Gdy odczytamy już wszystkie strony wracamy do NPC i piszemy misja 1. Misja 2 Najgorsza misja w tym quescie czyli 100 zabójstw osób z wyglądem dwarfa nie bitych przez 36h! Jak już wreszcie skończymy to wracamy do NPC i piszemy do niego misja 2 Misja 3 Music piece (nutka) - przedmiot dostępny z questu od 180k na Soran, najlepiej kupić od graczy. Wszystkie misje u tego NPC zostały już wykonane teraz idziemy do NPC Klefan, jest on tutaj: ![]() Misja 1 Zaczynamy swoją rozmowę od napisania quest, następnie piszemy misja 1, NPC zabiera od nas 5 NG. Misja 2 6 ciał kraba - Idziemy na statek na pustyni i płyniemy na tiquande, tam są (wymagany Pirate Jack Quest). Misja 3 36 elephant tusk - wylootamy z Rasmus, Drako. Misja 4 Mission shield Misja 5 Magiczny Miś To już wszystkie misje, idziemy teraz do NPC Tadzio, znajduje się na wyspie Volcano, tutaj: ![]() Misja 1 Chce żebyśmy zrobili postać z 25 lvl, 25 fist, 25 club, 25 sword, 25 axe, 25 distance, 25 shield, 25 fishing gdy posiadamy taką postać przychodzimy i piszemy misja 1. Misja 2 Przedmiot który dostaliśmy na tamtą postać z 25 lvl przekazujemy dla main chara i piszemy misja 2. Misja 3 Magic valvent helmet Misja 4 Magic valvent armor Misja 5 Magic valvent legs Misja 6 3x Heros Armor - wypada z Penigas, Moras De Greg itd. Następnie udajemy się do NPC Alison, znajduje się na wyspie EXP, wchodzimy na samą górę po schodkach: ![]() Misja 1 NPC chcę żebyśmy przynieśli mu horn (róg), który waży 6k capa! Zdejmujemy całe eq, nawet sl i przynosimy mu go, horn znajduję się na screenie gdzie odczytywaliśmy strony do książki, jest zaznaczony na mapie jako "Rog", gdy już jesteśmy koło NPC wpisujemy misja 1. Misja 2 Wpisujemy do NPC tp i teraz czeka nas układanka eagle amuletów, amulety układamy jak na ss niżej: ![]() To już koniec naszego questu na najlepszy pierścień do loota na serwerze! ![]() Specjalne podziękowania dla: * Felka - za screena z czytaniem książek (od deski do deski) * Palldino (Bambusek) - za screena z ułożeniem eagle amuletów RE: Mirrow Ring Quest - Die Young - 17-11-2012 Poradnik 10/10 . Nic dodać nic ująć. RE: Mirrow Ring Quest - Sosik Gse - 17-11-2012 (17-11-2012, 19:37:24)Die Young napisał(a): Poradnik 10/10 . Nic dodać nic ująć. Podbijam
RE: Mirrow Ring Quest - by XaniQ - 17-11-2012 no no , bardzo ładny poradnik , na pewno mi się przyda jak już dobije te 500k xd RE: Mirrow Ring Quest - Sasha - 17-11-2012 Lepiej chyba nie można byłoby zrobić tego poradnika. Wszystko ładnie i czytelnie opisane, 10/10! Rób więcej poradników! RE: Mirrow Ring Quest - Averxes - 17-11-2012 Dzięki za dokończenie, po mojej liście samych przedmiotów. Poradnik pięknie opisane, dokładny. 10/10. RE: Mirrow Ring Quest - Palldino - 17-11-2012 Poradnik wiadomo 10/10 bdb opisany ;]
RE: Mirrow Ring Quest - Dragon Fire - 17-11-2012 Poradnik świetny, nic dodać nic ująć ![]() 10/10 RE: Mirrow Ring Quest - Axorio - 17-11-2012 Pieknie opisany poradnik, 10/10 RE: Mirrow Ring Quest - Samuś - 17-11-2012 Nom nom poradniczek 10/10 . Tylko ja mam jeden minus : / . Brak 500kk ; D A tak to ładnie . [Rolus] Zazwyczaj każdy wie aż zapomniałem, dzięki za uwagę, dodałem. RE: Mirrow Ring Quest - Daniel3k - 18-11-2012 no poradnik fajny ; dddd ale nie potrzebnie wstawiasz myslisz ze tutora dostaniesz? ; ) ahaaahahha [Rolus] Fajne masz myślenie. RE: Mirrow Ring Quest - Freszol - 18-11-2012 Nie raz się zastanawiałem czy takowy poradnik powstanie ![]() brawo Rolus, genialny poradnik! kiedyś, o ile to kiedyś nadejdzie to na pewno z niego skorzystam
RE: Mirrow Ring Quest - Konr@do - 18-11-2012 No proszę... Nie sądziłem, że ten quest jest taki prosty ![]() Dzięki za poradnik dobrej jakości, na pewno się przyda
RE: Mirrow Ring Quest - Althenor - 18-11-2012 poradnik dobry teraz m ring straci sporo na wartosci RE: Mirrow Ring Quest - Varion - 20-11-2012 Ladny poradniczek przyda sie nie jedemu 10/10 ;d RE: Mirrow Ring Quest - Rumcajs - 20-11-2012 Poradnik dobry, niczego nie brakuje. Ale trochę za mało estetyczny. Ogólnie: 8/10 RE: Mirrow Ring Quest - Freo - 21-11-2012 Dobry poradnik. Na pewno się przyda. ____________________________________ RE: Mirrow Ring Quest - Rah3b - 21-11-2012 NO postarałeś się 10/10 jak dla Mnie.. Jak będziesz miał czas zrób na Dmg 2/3 , dmg 3/3 i na slx200
RE: Mirrow Ring Quest - Maniuś ^^ - 24-11-2012 świetnie opracowany ; ) 10/10 ______ RE: Mirrow Ring Quest - Mr Redziu - 26-11-2012 Dziekówa chlopaki swietny poradniczek przyda sie
|