![]() |
|
Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. (/showthread.php?tid=15337) Strony:
1
2
|
Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Vinox - 24-02-2013 Witamy, w dniu dzisiejszym Popej zrezygnował z rangi MT, powodem są jego sprawy osobiste. Jako Ekipa serwera dziękujemy za pomoc. Quest "feriowa aktualizacja" zostanie wprowadzona maxymalnie w poniedziałek. Ekipa Mazurskiego! RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Sasha - 24-02-2013 Szkoda Popeja, że wybrał exp. Czekamy na Aktualizacje
RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Polkos - 24-02-2013 On nie potrzebuje rangi by pomagać
RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Baster - 24-02-2013 "Sprawy osobiste" Teraz mu delete za bota nie grozi xD RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Varial - 24-02-2013 Miałem nadzieję, że Popej zostanie na dłużej w ekipie szkoda, że odszedł (((( Dodajcie tą aktualizacje, bo się doczekać nie mogę.
RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Pretti - 24-02-2013 (24-02-2013, 0:36:59)Vinox napisał(a): w dniu dzisiejszym Popej zrezygnował z rangi MT, powodem są jego sprawy osobiste. Jako Ekipa serwera dziękujemy za pomoc. Osobiste? Co dziecko mu się urodziło? Bez jaj. To mu się nie opłacało. Jakby został przyłapany na pozycji, to miał by dilejta, a tak to tylko ban ;]. (24-02-2013, 0:36:59)Vinox napisał(a): Quest "feriowa aktualizacja" zostanie wprowadzona maxymalnie w poniedziałek.Jakbyście tylko napisali czy załapię się jeśli chodzi o lvl, a tak na serio to wszyscy czekają z niecierpliwością
RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Popej - 24-02-2013 (24-02-2013, 0:39:57)Polkos napisał(a): On nie potrzebuje rangi by pomagać nic sie nie zmieni bede pomagal tak jak dawniej
RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Pretti - 24-02-2013 (24-02-2013, 0:54:39)Popej napisał(a):(24-02-2013, 0:39:57)Polkos napisał(a): On nie potrzebuje rangi by pomagać Czyli lepiej nie wychodzić z PZ
RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Dzefrej - 24-02-2013 Popus był jednym z lepszych wybórów na MT w tej 'kadencji' moze go to przerosło.. ma swoje powody osobiste- tak czy siak na serwerze panuje samowolka - w dzisiejszych czasach mt , t ,st pozycja nie oznacza sprawowania pieczy nad serwerem, ogarniania ludzi tylko przyzwolenia na bocenie - znam 3/4 ekipy i kazdy boci zreszta .... [2013-02-19 17:06] Vinox -> Rolus was banished because of Uzywanie macro/botow itp. reszta to tylko formalnosc, ale to nie moj serwer, nie moje zasady wiec gowno mnie mija , pozdro RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Fatalek - 24-02-2013 Lepiej Rafał bana dostać niz delete za bottera nie DDDDDDDDD?
RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Maniuch - 24-02-2013 dokładnie delete nie taki straszny ; D.. heheh RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Azbest - 24-02-2013 Szkoda, że Sasha nie uczyni tego co Popej xD RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Botanic - 24-02-2013 KOŃ RAFAł XDDDDDDDDDDDDD Szkoda. RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Sir - 24-02-2013 Życie odszedł żeby nie dostać delete Sprawy Osobiste zawsze spoko Czekamy nA Upa RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Chester - 24-02-2013 Nie przezywac. Chcial odejsc to odszedl proste po co wnikacie... @uptade czekam na rooku na cos "wspanialego"
RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Legend - 24-02-2013 Szkoda Ale każdy wybiera dla siebie "lepsze" To był jeden z lepszych kandydatów
RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Luno Thay - 24-02-2013 Szkoda ze Popuś zrezygnował (no ale nie dziwie ci sie). Aktualizacja ;o ( w końcu ) RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Rolus - 24-02-2013 Po co wysyłać podanie skoro po 6-7 dniach się rezygnuję? No wiadomo... odpowiedź jest prosta: Lepiej bocic i dostać 15/30 niż delete tak jak to ze mną było. Widzę że aż 6-7 dni potrzebowałeś na zastanowienie się nad tym, grubo. Poza tym to nie wiem po co te podanie wysyłałeś... -.- Tylko zająłeś miejsce gdzie mógłby być ktoś na Twoje miejsce. Żal mi tej sytuacji, bo co niektóre osoby mogą mieć teraz wyrzuty że to przez Ciebie nie dostali swojej szansy. A co do aktualizacji to i tak wiem że pewnie będzie dzień później - standard. Wtorek/środa xd RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Pretti - 24-02-2013 (24-02-2013, 16:36:22)Rolus napisał(a): Poza tym to nie wiem po co te podanie wysyłałeś... -.- Dokładnie, po co wysyłać zgłoszenie, skoro po kilku dniach się rezygnuje z własnego powodu? Rozumiem, po 7 dniach Vinox niektórych graczy odrzuca, ale samemu? Ktoś mógłby zająć twoje miejsce
RE: Rezygnacja Popeja, informacje o Quescie. - Nice Mag - 24-02-2013 Rolus, a mi jest żal Ciebie.. Wiesz dlaczego? Ja rozumiem, że młodszy tutor to jeszcze słaba ranga i se bocić można, ale na Tutorze... Chciałeś celowo stracić rangę czy co? Haha.. Po co zajmować pozycję, skoro i tak się chce ją stracić? Nie dałeś innym szansy ;*. A co do Topic to szkoda Popej... Kto jest za to dawać plusy!! |