![]() |
|
Rookstayer - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Serwer Mazurski OTS 7.6 (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Rookgaard (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Rookstayer (/showthread.php?tid=16776) |
Rookstayer - fps - 04-09-2013 Siema przedstawiam swój life (kolejny) na Rookgaardzie =D
Dla niewiedzących to ja Free Agent aka Mr Collipark i inne ... Trzeba by się ogarnąć z tym wychodzeniem na main i expieniem nowych charów bo zaczynam robić z siebie kolejnego Nestora. Jeszcze brakuje żebym na allegro kupował ng/eq ;] Oczywiście full eq już kupiłem za smsy buhhaah... a tak naprawdę to ono jest Konrada ;p Zaczynamy! Najpierw awanse. 1,000 poziom: ![]() Taki tam z exp z przyjaciółmi Rookstayerami: ![]() 3,000 poziom: ![]() 5,300 poziom: ![]() 4 poziom magiczny: ![]() 6,500 poziom: ![]() Przy okazji nowy Out: ![]() Takie tam statystyki : D 68 miejsce w statystykach: Coraz bliżej 10k i topki lub wyjścia na main XD ![]() 8,000 poziom: ![]() Teraz przyszedł czas na questy i nie tylko ;] Steel Boots, Fire Sword, Crown Armor: Czyli to co jest gówno warte : ) ![]() ![]() ![]() Bow + Burst Arrow: ![]() NPC Ifek - Ihy: ![]() Rook Boots: Najmniejszy poziom z całej ekipy miałem a tak wyszło że musiałem im blokać XD ![]() ![]() Zanim dodam zrzut z Eagle Shield to dodam wcześniejszy zrobiony podczas robienia taska 100 glacius do owego questa Pierwszy wylootany Bast Skirt: ![]() Eagle Shield + 5 Nugget Coins: Został już poprawiony. Solo Room robiłem z Vinoxem ; ) - Pozdro i dzięki że tak szybko się uwinąłeś z naprawieniem. ![]() I Bonus: 7,806 poziomów wbitych bez żadnego deda. Miało być 10k ale zachciało mi się próbować DMQ Eagle XD Zabił mnie summon Penigasa - Glacius ![]() Pozdrawiam ludzi z VIP Listy: ![]() I gildie Power Of Rook. Przy okazji polecam tą gildie i zapraszam wszystkich Rookstayerów! NAJLEPSZA GILDIA NA ROOKGAARDZIE Dzięki za komenty ;] RE: Rookstayer - Ulrich von - 04-09-2013 Dzieki za pozdro cipciaku i oczywiscie.GZ @off Kiedy robimy sie za otsa? xD @off Nestor GUWNO RE: Rookstayer - Merix - 04-09-2013 Gz, dzięki za pozdro! ;p Lecisz 10k
RE: Rookstayer - Varial - 04-09-2013 Gratulacje. Go, go 10k i witamy na Main
RE: Rookstayer - Haveno - 04-09-2013 Nie gz zycze hackeda tyle odemnie pa RE: Rookstayer - Sasha - 04-09-2013 Nie gratuluję.. Drugi Nestor widzę.. Spinaj się dalej oraz popisuj się dalej. Postscriptum Na Queście na eagle masz czyjś outfit - możesz go zmienić
RE: Rookstayer - fps - 04-09-2013 Haveno napisał(a):Nie gz zycze hackeda tyle odemnie paNie rozumiem co ty jeszcze robisz na kompie ... Wziął byś się lepiej za naukę bo nie ja poprawki nie zdałem : ) Jak będziesz teścik pisał to nie zapomnij rysować sobie Roski... ![]() Pamiętasz? ;] Pa. Sasha napisał(a):Nie gratuluję.. Drugi Nestor widzę..Dobrze pójdę "spinać się dalej i popisywać się dalej" buahahahahahahahahahahahahahahah Elo chorągiewka : ) A co do tego gejowskiego outfitu to chyba Vinox go ustawił na maratonie lub komuś z gildi się nudziło ;] Yo
Nowy zrzucik.
Pierwszy best hit 10k+: Niestety musiałem napis dokleić bo uciekł ; ) ![]() RE: Rookstayer - Viseq - 04-09-2013 gz, dawaj do reborna ziomeg pozdrowienia ze slonecznych wysp RE: Rookstayer - Ulrich von - 04-09-2013 (04-09-2013, 21:22:59)fps napisał(a):Haveno napisał(a):Nie gz zycze hackeda tyle odemnie paNie rozumiem co ty jeszcze robisz na kompie ... Wziął byś się lepiej za naukę bo nie ja poprawki nie zdałem : ) A to nie byl Althenor? xDD RE: Rookstayer - fps - 04-09-2013 #Mati eeeeeeeee? #Viseq "sloneczne wyspy" hahah jebuem XD Dzięki za komenty ;] Jedziemy 10ka. RE: Rookstayer - Warzywek - 05-09-2013 (04-09-2013, 22:10:50)Ulrich von napisał(a): A to nie byl Althenor? xDD Chyba coś ci sie popierdoliło debilu ;] RE: Rookstayer - Konr@do - 05-09-2013 GieZet ![]() Wbijaj w końcu te 10k i oddawaj eq ; D RE: Rookstayer - Haveno - 05-09-2013 Jebany kretynie idz sluchaj sie idiotow takich jak Ty gamoniu tepy.Ja rysowalem roske na egzaminie ? ehh takie bzdury mnie nie smiesza.A tak pozatym po co Ci wiedziec co robie na kompie twoje zycie czy moje zakurwialy psie pewnie sam w gimbazie siedzisz i ten lvl napierdasz bo lvl =zycie na to wyglada co piszesz jebany pustaku Aha i jeszcze jedno sam napierdalasz w tibie i sie pewnie nie uczysz ani nic a sie tu do mnie spinasz. Nawet jezeli bym nie zdal to mi nie bd rozkazywal co mam robic napewno nie Ty zakuuuuuuurwiencu RE: Rookstayer - Wiedzmin - 05-09-2013 Ten co mi się na expa wpier ... ![]() A tu focie sweet wali :X No nic exp dalej, ale eq dajesz mi ![]() Pozdro Patyczak. RE: Rookstayer - Maseratii - 06-09-2013 Gz. Dzieki za pozdrowienia. Lecisz do 10k RE: Rookstayer - Avi Szefo - 06-09-2013 nie gz cwaniaczku zasrany ___________________ RE: Rookstayer - Novi - 07-09-2013 Dawaj Dawaj leciiisz <3 ;D go go 10k <3 i dmg eagle ;P RE: Rookstayer - Bodecki - 07-09-2013 GO GO WYJŚCIA NA MAIN! ![]() Lecisz 15k, Może kiedyś zrobisz De Em Gie!
RE: Rookstayer - Merix - 07-09-2013 Jest banisher, więc dziś ja wstawiam, łapcie! Dostawa =D Uzbierało się trochę tych zdjęć.
A no i od siebie dodam GZ 8,200 poziom: ![]() 60 miejsce w statystykach: Zbliżamy się do wyjścia na main ;] ![]() 5 poziom magiczny: ![]() 9,000 poziom: BREJKOL SZMATO : D ![]() 46 miejsce w statystykach: Panowie z miejsc wyżej szykujcie się =D ![]() W drodze do 10 kafli ;] 9,500 poziom: Jak to Dzefrej mówi "go go prawiczku.. : )" XD ![]() Skille postaci do Golden Ringa: Suabo póki co =D ![]() I Bonus: Zabił mnie TRAINER buhahaha XD ![]() Aktualne skille postaci do Golden Ringa: Tak wygląda sprawa po zajebistej glebie ;] ![]() Spróbować każdy może heh... DMQ Eagle: Banda "rurzowych sierot" próbowała wykonać Questa ![]() ![]() ![]() ![]() W tym czasie koledzy Bogdan i Dzefrej zajmowali się Gutalosem ;] ![]() Wyniki: Niestety trafiliśmy pod zły adres ;-(( ![]() Pozdro ;]
RE: Rookstayer - Zeus - 07-09-2013 Gz, go go 10k. _____________________________________________________ |