![]() |
|
Potwory na roku - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Serwer Mazurski OTS 7.6 (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Rookgaard (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Potwory na roku (/showthread.php?tid=1809) Strony:
1
2
|
Potwory na roku - Werox - 27-09-2009 Post bede edytowal Teraz Robie Outfity Potworow i miejsce wystepowania i Dopisuje potwory chodze po mapie Potwory Rook Sheep Black Sheep Rabbit Rat Snake Wolf Pig Spider BearSkeleton Posion Spider Bug Troll Orc Orc Sperman Orc Warrior Rotworm Minotaur Fire Elemental Necromancer Black Knight Slime Vampire Hero Giant Spider Hydra Dragon Dragon lord Behemoth Demon Demon lord Orshabaal Flubber OTS KING OTS Queen Wise ManKto zrobi lub znajdzie Gif Potworow ktore brakuja bedzie jakas nagroda pisac na 1204470 RE: Potwory NA roku - Przemix - 02-10-2009 GS już chyba nie ma.. odkąd jest mapa apo na rooku, nie widziałem GS'a. Jest jeden Orc Sperman bodajże. I Behemotha wstaw :] Jak wszystko będzie, to przypnę. RE: Potwory NA roku - Fajny Drut - 02-10-2009 Fajny mogles jeszcze powpisywac od jakiego lvl do jakiego i tak po 1 to Orc Spremoman XD
RE: Potwory NA roku - Rolus - 02-10-2009 To jest spis potworów na rooku a nie który od jakiego levela. GS jest na POH z tego co pamiętam. Jak znajdę Gify to Edytuje Twój Post. EDIT: Znalazłem tylko Deer , trudno znaleźć gify potworków z Tibi 7.6 RE: Potwory NA roku - Werox - 03-10-2009 No ale jak ktos dzilnie poszuka zjajdzie )
RE: Potwory NA roku - ManiQ - 03-10-2009 lapac : rotworm 7.6 slime 7.6 troll 7.6 szkielet 7.6 ORC spear... 7.6 ORC wojownik 7.6 murzyn (black knight) 7.6Macie wszystko ;] sprawdz to ![]() i to :
RE: Potwory NA roku - Werox - 03-10-2009 (02-10-2009, 18:07:26)Przemix napisał(a): GS już chyba nie ma.. odkąd jest mapa apo na rooku, nie widziałem GS'a.Sa gs na pacc island ![]() Dziala wam dear i Gs? Najgorzej z tym wiskiem xd [Przemix] Deer i GS nie działa. Nie wiem czemu. A Wisek... niczego innego nie da rady zrobić : D! RE: Potwory NA roku - Bobo Knigh - 18-10-2009 No, no bardzo ładny poradnik sam nie wiedziałem jakie monster, na Rook. 10/10. RE: Potwory NA roku - Ali - 20-10-2009 Mi się bardzo podoba moja ocena 10/10 Właśnie tego brakuje stronce mazurskiego spis wszystkich potworków z gry^^ Uważam że świetnie sobie poradziłeś/Mógłbyś zrobić spis całych potworków z mazurks
RE: Potwory NA roku - e' Luko - 29-11-2009 heheh fajne to ale mogles podopisywac od jakich lvli da rady na nich expic. Pozatym to same obrazki poco nam? ;> . Widac ze sie troche napracowales ;p
RE: Potwory NA roku - Johan - 01-12-2009 Moze jeszcze tak dopisac od jakich lvl i gdzie sa a tak to spoko
RE: Potwory NA roku - M'c - 28-12-2009 fajnie fajnie A Yetti ktos doda? xD
RE: Potwory NA roku - BarylaZiom - 03-01-2010 NONO Widze Ze Sie Postarałeś ...
RE: Potwory na roku - Rabbitex - 06-01-2010 No właśnie, sam spis potworków PRAWIE nic nie daje. Mógłbyś zamiast tego ponaklejać te gify na mapke Byłobu wiadomo gdzie są chociaż w przybliżeniu.
RE: Potwory na roku - mmati - 09-01-2010 Są jeszcze Waspy
RE: Potwory na roku - Rookstayer - 09-01-2010 No wszystko chyba jest.. Pozdro
RE: Potwory na roku - Feniks - 12-01-2010 wię cej atakow na rook i nie tylko wise man i ots q i king!!! np: dragon rożne rodzaje orc i tyle już by wystarczyło!>! Hmm powinni na rooku dac troszeczke silniejsze potworki i nie tylko dla pacc np dragico ja powiem niewiem gownoo ale wiem niepodsłu... zalllll RE: Potwory na roku - Feniks - 16-01-2010 ciekawe czemu tylko dla pacc te fajne potworki RE: Potwory na roku - Elverus - 18-01-2010 gdyby all potworki były na facc to by nie było kasy z pacc i ots by upadaŁ :]] RE: Potwory na roku - Rookstayer - 19-01-2010 Close temat Mods. Nabijanie postóf. Pozdrawiam |