![]() |
|
7.6 [Quest] Magic Backpack i Magiczna Moc [NIEAKTUALNE] - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Poradniki (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=24) +--- Wątek: 7.6 [Quest] Magic Backpack i Magiczna Moc [NIEAKTUALNE] (/showthread.php?tid=18333) |
[Quest] Magic Backpack i Magiczna Moc [NIEAKTUALNE] - Norbi - 25-11-2015 Witam, postanowiłem zrobić poradnik tego Questa, gdyż widziałem, że wiele osób o niego pyta.
Wymagany lvl: 100000 Przedmioty potrzebne do Questa:
Zadanie 1 a)100 udek kurczaka b)100 kawałków szynki c)50 cukierków Zadanie 2
a)Blue Robe b)Mystic Turban c)Golden Amulet d)3 ng=300sc e)Magiczna kula (zdąbędziesz ją z misji u npc :Mosgertus) 2. NPC: Mosgertus znajduję się na wyspie Etero. Będzie miał dla nas następujące zadania: Zadanie 1
a)10 krewetek(Virge) b)1 ciastko(Elf, vernis) c)100 pomaranczy(Hunter, Villa) d)129 bananow(Merlin,Hydra) Po ukończeniu tych zadania musimy odebrać magiczną kulę. Po zakończeniu udajemy się do GAMAS i piszemy "hi", "zadanie 4", następnie karze iść do npc "Nekki" O to zadania do wykonania: Recepta:
Zadanie 1
Będziemy musieli wykonać następujące zadania. Zadanie 1. a)10 zółtych róż b)10 niebieskich róż c)10 czerwonych róż d)10 rozgwiazd Zadanie 2 a)10 torchów, lecą z Huntera. Zadanie 3 a)Spellbook. Leci z Warlock'a Gdy ukończymy wszystkie misje u npc Królowa Maddi, pokieruje nas do npc Sand Man, gdzi uzyskamy następujące zadania. Znajduję się on na północy City. Zadanie 1 a) Jest to najdroższe zadanie, ponieważ musimy mu dać, aż 3 motyle. Zadanie 2 a) Death Sword Zadanie 3 a) 5ng=500sc Wykonaliśmy zadania u npc Sand Man, a ten wyśle nas do npc Clockeru(Volcano) którego dostaniemy tylko jedno zadanie. Będziemy musieli popłynąć na wyspę , gdzie znajdują sie potwory z których wylocimy zegary. Zadanie 1 a) 10 zegarków Ten npc pokieruję nas do npc irate Jack u którego będziemy musieli wykonać jedną misję. Piszemy do niego "hi", "pomoc"Zadanie 1 a) 100 ryb. Pirate Jack wyśle nas do jego brata "Pijany Jack", który znajduję się na północy w sali weselnej. Zadanie 1 a) Musimy udać się na etero i zdobyć list ze statuy, która jest w temple. Następnie, gdy u niego wykonamy zadanie pomoże nam się dostać na bardzo ciekawą małą wyspę, gdzie będziemy musieli wykonać jeszcze kilka zadań. Piszemy u niego "tp" Legenda Literek: 1.R- NPC "Eustachy", zleci nam zdobycie 30 ciał kobry. 2. EXP- Jest to resp (chociaż nie nazwał bym tego respem, bo są 3 potwory) potworków, które po zgonie zostawiają ciało kobry. 3. T- powrót do sali weselnej Gdy wykonamy to zadanie teleportuje on nas do labiryntu. W tym labiryncie będziemy musieli znaleźć prawidłowe npc "Nieosiagalne", które pokieruje nas dalej. Poprawny Nieosiagalny zostal zaznaczony kolorem pomarańczowym. Poprawną drogę zaznaczono kolorem czerwonym. NPC :Nieosiagalne, wyśle nas na niewielką wysepkę, na tej wyspie będziemy musieli znaleźć npc "Medrzec". Zadanie jakie musimy u niego wykonać to : a) dostarczyć knight axe. Po zakończeniu u niego misji mamy możliwość dokończenia MBP Quest'a. Wracamy do schodów na które wchodziliśmy na początku. Następnie klikamy na drzewo pokazane poniżej. No i teraz musimy zmierzyć się z kilkoma potworkami. Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam
RE: [Quest] Magic Backpack i Magiczna Moc - Coccolupia - 26-11-2015 10/10 ladny poradniczek ssy sa wszystko gra przyda sie napewno
RE: [Quest] Magic Backpack i Magiczna Moc - Novi - 27-11-2015 8/10 Brakuje mi drogi do fontanny na Vernis. Opisu skąd mamy wziąć wszystkie przedmioty ![]() Sorry, gram tu tyle, że musiałem się do czegoś przyjebać ![]() Ale tak to bardzo fajnie. RE: [Quest] Magic Backpack i Magiczna Moc - Norbi - 27-11-2015 No rozumiem, jakbym tak miał robić to by mnie chyba za przeproszeniem posrało, bo kompletnie nic z tego nie mam :p RE: [Quest] Magic Backpack i Magiczna Moc - Wujas - 02-12-2015 Bardzo zrozumiały poradnik, dobrze wytłumaczone wszystko ![]() 10/10 Pozdrawiam
RE: [Quest] Magic Backpack i Magiczna Moc - #Krejzol# - 25-03-2016 Super poradnik!! 10/10 P.S. jak zrobić takie zajebiste wyglądy wszystkiego?
RE: [Quest] Magic Backpack i Magiczna Moc - Norbi - 01-09-2016 ~~ AKTUALIZUJĘ~~ Zauważyłem, że wiele osób nie widzi chyba tego poradnika, bo ciągle są pytania na game-chat. RE: [Quest] Magic Backpack i Magiczna Moc - Menua - 10-09-2016 10/10 piekna robota_____________________________________________________________ RE: [Quest] Magic Backpack i Magiczna Moc - Gocu - 20-10-2016 Czy rp/ms zrobie tego questa solo na 150k lvl? |