![]() |
|
7.6 [Zordian Set] Quest [NIEAKTUALNE] - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Poradniki (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=24) +--- Wątek: 7.6 [Zordian Set] Quest [NIEAKTUALNE] (/showthread.php?tid=18497) |
[Zordian Set] Quest [NIEAKTUALNE] - Norbi - 23-01-2016 Witam, zauważyłem że na forum jest niezaktualizowany Quest na Zordian Seta.
Dlatego postanowił pomóc innym graczom. Wymagany Poziom: 400k Wymaganie: Ukończone wszystkie 3 DMQ [aby dostać się do Romków] Nagroda ![]() ![]() ![]() Przedmioty potrzebne do naszych zadań:
Znamy już wszystkie przedmioty, które będziemy musieli oddać do misji.
Misje na naszego set'a odbywają się wyłącznie u jednego NPC o nazwie "Zordian", a o to dojście z temple.
![]() ![]() ![]() Misja 1: Zabicie 2 osób, z wyglądem demon'a.
![]() Misja 2: Zabicie 100 graczy niebitych 36h do Zordian Set'a. ![]() Misja 3: Oddanie Magic Valvent Helmet[Przedmiot możemy zdbobyć z Quest'a wchodząc w tp na Questy]
Misja 6: Wręczenie mu Gold Ring'a[Przedmiot możemy zdbobyć z Quest'a wchodząc w tp na Questy]![]() Misja 4: Oddanie Valvent Armor[Przedmiot możemy zdbobyć z Quest'a wchodząc w tp na Questy] ![]() Misja 5: Oddanie Valvent Legs[Przedmiot możemy zdbobyć z Quest'a wchodząc w tp na Questy] ![]() ![]() Misja 7: Death Sword [Przedmiot możemy zdbobyć z Quest'a wchodząc w tp na Questy] ![]() Misja 8: Treasure Chest ![]() A oto droga, aby zdobyć ten przedmiot. Wymagania: a)7000 lvl'a b)Posiadanie Premmy Account. ![]() ![]() UWAGA NA WSKAZANE STRZAŁKAMI MIEJSCA! ![]() ![]() Misja 9: 200 Bananów [lecą z Merlkin, Hydra, Sibad, Kongra]
![]() Misja 10:500 truskawek [wypadają z Onibali, Boss Romków] ![]() Misja 11: Fern [można go zdobyć z Questa, patrz Misja 8] ![]() Misja 12: Oddać Super Manarune oraz Butelkę Wina
![]() ![]() Super Manarune możemy zdobyć z Quest'a[teleport w temple] wymagany PACC i 100k. Butelkę wina zdobędziemy z sali weselnej, o to droga: ![]() Misja 13: Wazon [zdobędziemy z sali weselnej, patrz wyżej] ![]() Misja 14: Task, zabić 1954 Medusa Mage.
![]() Misja 15: Red Tunic[z Questa, wymagany 5500lvl] ![]() A oto dojście do Quest'a na tą zbroję. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misja 16: Crystal Arrow [Quesy znajduję się w teleporcie na expy (w temple)]
![]() Misja 17: Bęben ![]() Misja 18: Gitara ![]() Droga, która prowadzi do miejsca zrespienia się Gitar i Bębnów. Udajemy się na statek i płyniemy na Vernis. ![]() ![]() ![]() ![]() Misja 19: Music Piece[Nutka, dostępna z Quest'a. Wymagany 180k lvl]
![]() Droga, którą dojdziemy do Quest'a na Nutkę. Idziemy na statek i płyniemy na Soran. ![]() ![]() ![]() ![]() Misja 20: Roślinka [dostępna z Questa.Pamiętaj, że musisz ją oddać z white skull'em, aby posiadać skull'a radze wejść noob charem 2k+ w tp na zorda i uderzyć ręką. Gdyż przed bramką do zordiana jez PZ i nie da się tam wejść ze skullem.]
![]() Dojście do Quest'a na Roślinkę. ![]() ![]() Misja 21:Black Shield [dostępny z Quest'a. Teleport w temple.]
![]() Misja 22: Magiczny Miś [dostępny z Quest'a. Teleport w temple.] ![]() Misja 23: Gold Ring [Dostępny z Quest'a, bądź można kupić u graczy]
![]() Misja 24: Beholder Shield [dostępny z Quest'a.]
![]() Wchodzimy w teleport pokazany poniżej i udajemy się na Warlock. Na końcu będzie skrzynka.
![]() Misja 25: Eliksir Bogów [dostępny w sali weselnej, albo należy wejść po schodach u Zordiana]
![]() Misja 26: Zabicie 10 Romków Niszczycieli [respią się co 15minut] Dostępny w teleporcie w temple. Misja 27: 15 Gold Nugget's ![]() Misja 28: Cot Pionowy i Cot Poziomy[można kupić u npc w cenie 5ng/ea] ![]() Droga do NPC.[trzeba wejść po schodach] ![]() Misja 29: Zabicie 1500 Belho. ![]() Misja 30: Motylek Niebieski[można zdobyć go w teleporcie na Quest'a "Bronie"] ![]() Dojście do Room'u respa motylka.(raz na restart) ![]() Misja 31: Magic Backpack [z Questa] albo 3x Niebieski Motyl+50ng. ![]() Niestety to nie koniec naszej męki. W momencie oddania mbp NPC poinformuje nas, że może nas zabrać do miejsca, gdzie będziemy musieli oddać 15 par magicznych kapci(lecą z Onibali,Virge,Bastek,Elar,Infernus, Ward) w prawidłowej kombinacji. O to Ona:
![]() Po złożeniu ofiary z magicznych kapci zostaniemy teleportowani do labiryntu, gdzie będziemy musieli zmierzyć się z Walkerami. Uważnie patrz na mapkę w górnym prawym rogu i uważaj na zapadnie! Po dojściu do teleportu będziemy musieli pokonać 4 Infernusy na raz! A potem.... Gratulujemy! Jesteś posiadaczem najlepszego set'a na OTS'ie! Pozdrawiam Was Vegetka. PS: Mam nadzieję, że się podoba. Trochę czasu nad nim spędziłem. RE: [Zordian Set] Quest - Loniusek - 23-01-2016 Super poradnik misiaku! 10/10 kc max <3 RE: [Zordian Set] Quest - danio3235 - 23-01-2016 Poradnik ladny 9/10 Na pewno komuś sie przyda. RE: [Zordian Set] Quest - Arvery - 23-01-2016 10/10 lepiej być nie może !
RE: [Zordian Set] Quest - Novi - 23-01-2016 B. Ładnie daję 10/10
RE: [Zordian Set] Quest - Seven - 23-01-2016 Bardzo dobry poradnik 10/10
RE: [Zordian Set] Quest - DarkKnight - 23-01-2016 Ładny poradnik, chociaż jest już jeden XD Za chęci 9/10. @Novi Okejka XD RE: [Zordian Set] Quest - Novi - 23-01-2016 (23-01-2016, 6:14:33)DarkKnight napisał(a): Ładny poradnik, chociaż jest już jeden XDW tamtym poradniku wygasły wszystkie screeny. Ten poradnik bardzo schludnie zrobiony + nowe ułożenie klap
RE: [Zordian Set] Quest - ziomalq123 - 23-01-2016 Super poradnik! Napewno mi się przyda ! ;3 RE: [Zordian Set] Quest - Zajkovski - 23-01-2016 Świetny poradnik, akurat dzis zaczynam zorda, więc uaktualniony poradnik bardzo mi się przyda. 10/10
RE: [Zordian Set] Quest - Sharks - 23-01-2016 Super poradnik! Tylko czy na wejście nie potrzeba 4 ludzi? RE: [Zordian Set] Quest - Banneq#2 - 23-01-2016 (23-01-2016, 13:19:29)Sharks napisał(a): Super poradnik! Tylko czy na wejście nie potrzeba 4 ludzi? Nie, już dawno temu zostało to zmienione. #t Poradnik b. ładny, 9/10 RE: [Zordian Set] Quest - Sharks - 23-01-2016 no to elegancko, w takim razie daje 10/10
RE: [Zordian Set] Quest - Sasha - 25-01-2016 Aż zapomniałem jak się robi tego seta. ![]() Dzięki za przypomnienie! Dobra robota 9/10. RE: [Zordian Set] Quest - Zajkovski - 26-01-2016 Zapomniałeś, że 3 misja to oddanie 5 pochodni, a z V seta nie zabiera hełmu
RE: [Zordian Set] Quest - Sharks - 26-01-2016 i że zabiera nam główny plecak jak ktoś oddaje mbp, chyba że to zostało zmienione.
RE: [Zordian Set] Quest - MagiK - 13-02-2016 Elegancki poradnik Tylko 1 błąd z heoni nie leca klapki ; 10/10
RE: [Zordian Set] Quest - Novi - 13-02-2016 (13-02-2016, 15:54:04)MagiK napisał(a): Elegancki poradnikTo chyba mój błąd, bo to ja dopisywałem potwory z których można zdobyć kapciuchy. Ale już poprawione !
RE: [Zordian Set] Quest - eM PeGo - 16-02-2016 zapomnieliscie o 5 pochodniach od razu po killach
|