![]() |
|
Paladynek - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Paladynek (/showthread.php?tid=18837) |
Paladynek - Oguraz - 29-04-2016 W związku z tym, że jestem pallkiem z najwyższym lvlem na serwerze, śmiem stwierdzić, że jest to jakiś żart z balansem tej postaci. Zrobiłem sobie specjalnie eda dla porównania, w 3h wbiłem topkę. Na 400 lvlem edem latałem po 3-5 wise na raz, a 1k rp ledwo daje radę 2 ubić! (śmiechłem) Z łapy owym edem (1.3k teraz) biję jakieś 700-750, gdzie 1k rp z procką i 130 distem najwyższym zdobytym pułapem hita było 600! Nie wspomnę o ue, które przy każdych z profesji jest totalną porażką. Brak utamy sprawia, że na 1k jestem sobie edem/sorcem bez dmg z 9k hp, z czego exura/potek leczy 1k. Bez kitu, myślałem, że dmg się zmieni z procki, a to się ruszyło raptem 100 dmg przez 400 lvli.. o.o Ulthar potwierdzi. :3 Zróbcie coś z tym, kochana ekipo xd Wychodzę z propozycją podrasowania tej jakże świetnej postaci. RE: Paladynek - Ulthar - 29-04-2016 Palek to moja milosc od zawsze, wiec jestem za poprawa, zdecydowanie. RE: Paladynek - Dzefrej - 29-04-2016 Cytat:W związku z tym, że jestem pallkiem z najwyższym lvlem na serwerze, śmiem stwierdzić, że jest to jakiś żart z balansem tej postaci. Żartem jest to, że grasz na serwerze gdzie admin robi resy co miech bez powodu. Pomijam fakt, ze wchodzi na serwa od swięta. Moja propozycja... wyexpij se tego druida bedzie szybciej i mniej kurew poleci. POWODZENIA RE: Paladynek - Don Vito - 29-04-2016 Dokladnie . Tak samo jak MS to jakas kpina tutaj... Mam nadzieje ze Vinox zrobi cos z balansem bo szczerze mówiąc az odpycha od tego OTS ten balans i moim skromnym zdaniem jako pierwsze Vinox powinien ogarnąc balans bo jak narazie to niewiadomo czy śmiac sie czy płakac.. RE: Paladynek - Vinox - 29-04-2016 ogarnę balans ale mam troche innyc bugów. RE: Paladynek - Oguraz - 30-04-2016 @dzefrej Żartem wielkim był cały 7.6. To chyba największe osiągnięcie vinoxa. 10,77 jest o niebo lepsze niż żmudne puszczanie 24/7h bota. Jest parę bugow i kilka różnych rzeczy do ogarnięcia, dzień po dniu będzie ich mniej az w końcu ots stanie w pełni na nogi. Śmieszy mnie to, ze różne gowna twego pokroju wypowiadają się na ten temat bez żadnej wiedzy. Skoro masz wyjebane na mazurka to po co w ogóle wchodzisz na forum. Głupie pierdolenie typu "mazurek i tak upadł" jest zbędne. 10.77 to najlepsza opcja jaka kiedykolwiek mogła się zdarzyć. Z fartem :') @vinox czekam z niecierpliwoscia. ? RE: Paladynek - Wafel - 30-04-2016 Okiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii RE: Paladynek - Kosiaraa - 30-04-2016 Po co wstawiasz tematy w nie swoje miejsca? Znajdz odpowiedni dział a potem stwórz temat. Ten dział jest dla 7.6 RE: Paladynek - Oguraz - 30-04-2016 Zauważ, że 7.6 się skończył i go nie będzie. Kwestia poprawienia forum/głównej stronki mazurka. O wszystko można się przyjebać, czyż nie? ^ post nic nie wnosi do tematu, eloszka. @topic - Dodanie hitów krytycznych? Zawsze spoko :3 |