![]() |
|
Moja Propozycja ;) - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95) +--- Dział: Propozycje (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Moja Propozycja ;) (/showthread.php?tid=19271) |
Moja Propozycja ;) - Yubi - 07-03-2018 Pójdę za tokiem mojego rozumu i chciałbym przedstawić wam moją propozycje co do mojego eventu. Mam nadzieje, że wam się spodoba. Bez owijania w bawełnę przejdę do konkretów. 1. Jeżeli chodzi o event byłby to event pt. ,,EXP X". Chodzi oto, że w dowolnej godzinie oraz dowolnym dniu będzie losowy EXP. Czyli: Powiedzmy, że od PON - NIEDZ od GODZINY 12-22 Nie musi być wcale EXP bo może tez być DMG, np DMG oraz EXP [2x wolniej, 1.5 wolniej 1 wolniej, pozniej 1 razy szybciej, 1.5x, 2x] Chodzi oto, że natrafi nas szczęście albo pech i albo trafimy, że EXP jest 2x wolniejszy 1,5 oraz 1 a może być 1 razy wiekszy, 1,5 oraz 2. Tak samo z DMG. Odbywało by się to losowo i dodam jeszcze, że np: system by losował od 5minut do 15minut czyli powiedzmy jest godzina 16:30 w środę za 5minut odbędzie się EVENT EXP. I Gdy wybije 16:35 to wtedy wyskoczy napis EXP lub DMG jest wolniejszy o ileś lub większy o ileś i będzie on trwał np: 7minut, 8,11, 5 itd [ DODAM JESZCZE, ZE MOZNA TO ZROBIĆ Z DMG, EXPEM, SZYBKOŚCIĄ CHODZENIA ITD] 2 moim eventem będzie: Burning Man Event czyli: Burning Man Event to event, który polega na unikaniu ataków tytułowego burning mana i nie wchodzenia w jego ognie. Jeśli Ci się nie uda - przegrywasz. Po rozpoczęciu eventu na planszy pojawia się jeden taki potwór, co xxx [powiedzmy, ze co 120 sekund dodawany jest kolejny. Burning Man posiada kilka rodzajów ataków, których używa:
![]() 3. Atak ogniem w losowe miejsce na arenie ZDJ: ![]() 4. Atak ogniem w 4 kratki obok siebie ZDJ: ![]() 5. Krzyżowy atak ogniem ZDJ: ![]() @Scly Co do 1 propozycji to jestem skłonny zmienić to co napisał SCLY żeby dodać dzwignie, która by kosztowała powiedzmy ,,50ng". I albo dostaniemy [EXP, SZYBKOŚĆ UŻYWANIA SKILLI, BICIA, CHODZENIE ITD]. To by było co 24h. Tylko, że albo dostaniemy [powiedzmy, że dana rzecz jest o 0.5 słabsza" Albo o 0.5 lepsza to zalezy!
RE: Moja Propozycja ;) - scly - 07-03-2018 Co do pierwszej propozycji oczywiste będzie, że przy wolniejszym expie nikt się nie ruszy z temple. ;p Może stworzyć dźwignię, którą można pociągnąć raz na 24h i wtedy indywidualnie system losuje nam expa na 24h, taki mały hazard za, załóżmy, 50ng. Co do drugiej jestem na tak. RE: Moja Propozycja ;) - Merix - 07-03-2018 No ciekawe jakbyś na przykład robił questa i dostał nagle 2x mniejszy dmg, bez sensu propozycja, co do drugiej, eventów jest sporo i można po prostu wprowadzić automtyczny start snake, pvp, czy hard tron, zupełnie niepotrzebne są nowe eventy. RE: Moja Propozycja ;) - Papa SM - 07-03-2018 Moim zdaniem , już jest i tak dużo eventów na otsie i tyle sposobów jest na zdobycie expa dmg i innych bonusów , że jestem na nie . Event obojetnie jak bedzie zainteresowanie to można zawsze dodać zamiast innego ![]() Pozdrawiam, Smerf
|