![]() |
|
Spis przedmiotów na rooku - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Serwer Mazurski OTS 7.6 (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Rookgaard (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Spis przedmiotów na rooku (/showthread.php?tid=262) |
Spis przedmiotów na rooku - Przemix - 16-06-2009 Postanowiłem zrobić spis przedmiotów na rooku. Hełmy. Mystic Turban. Arm:1, zwiększa nasze ataki z bursta o 2%. Wypada: Necromancer (Rzadko) Steel helmet. Arm: 6 Wypada: Black Knight, Dragon Dark Helmet. Arm: 6 Wypada: Black Knight Crown Helmet Arm: 7 Wypada: Hero Devil Helmet Arm: 7 Wypada: Demon Lord, Demon Warrior Helmet Arm: 8 Wypada: Hydra. Royal Helmet Arm: 9 Wypada: Dragon Lord, Hydra Demon Helmet Arm: 10 Wypada: OTS King Zbroje Plate Armor Arm: 10 Wypada: Black Knight Blue Robe Arm: 11, zwiększa ataki z bursta o 3% Wypada: OTS King Crown Armor Arm: 13 Wypada: Hero Golden Armor Arm: 14 Wypada: Wise Man Dragon Scale Mail Arm: 15 Wypada: Dragon Lord Demon Armor Arm: 16 Wypada: Wise Man, OTS Queen Magic Plate Armor Arm: 17 Wypada: Demon, Demon Lord, Orshabaal Nogawice Plate Legs Arm: 7 Wypada: Black Knight, Dragon Crown Legs Arm: 8 Wypada: Hero, OTS Queen Golden Legs Arm: 9 Wypada: Demon Lord, OTS Queen, OTS King Demon Legs Arm: 9 Wypada: Wise Man Dragon Scale Legs Arm: 10 Wypada: Wise Man Tarcze Dragon Shield Arm: 31 Wypada: Dragon Crown Shield Arm: 32 Wypada: Hero Tower Shield Arm: 32 Wypada: Demodras, Dragon Lord Medusa Shield Arm: 33 Wypada: Hydra Vampire Shield Arm: 34 Wypada: Vampire Demon Shield Arm: 35 Wypada: Demon, Demon lord, OTS Queen Mastermind Shield Arm: 37 Wypada: Demon Lord, OTS King Great Shield Arm: 38 Wypada: Orshabaal, OTS Queen Buty Boots of haste (BOH) Arm: 0, zwiększają szybkość chodzenia Wypada: Hydra, Black Knight, Necromancer Steel Boots Arm: 3 Wypada: Black Knight Golden Boots Arm: 4 Wypada: Orshabaal Miecze Serpent Sword Dmg i def: 26/15 Wypada: Dragon Broadsword Dmg i def: 26/23 Wypada: Demodras, Dragon Two Handed Sword Dmg i def: 30/25 Wypada: Demon Lord Fire Sword Dmg i def: 35/20 Wypada: Hero, Dragon Lord Giant Sword Dmg i def: 46/22 Wypada: Demon, Behemoth, Orshabaal, OTS King Magic Sword Dmg i def: 48/35 Wypada: OTS King Warlord sword Dmg i def: 53/38 Wypada: Wise Man Magic Longsword Dmf i def: 55/40 Wypada: Orshabaal, Wise Man Topory(Axe) Knight Axe Dmg i def: 33/21 Wypada: Black Knight Double Axe Dmg i def: 35/12 Wupada: Demon, Demodras, Black Knight, Dragon, Behemoth, Orschabaal Fire Axe Dmg i def: 38/16 Wypada: Demon, Orschabaal Dragon Lance Dmg i def: 47/16 Wypada: Dragon Lord, Black Knight Obuchy(Club) Clerical Mace Dmg i def: 28/15 Wypada: Necromancer Dragon Hammer Dmg i def: 32/20 Wypada: Demodras, Dragon Skull Staff Dmg i def: 36/12 Wypada: Necromancer Hammer of Wrath Dmg i def: 48/12 Wypada: Yeti Różdżki Uwaga! Na rooku występują dwie różdżki, ale one nie działają! Wand of Dragonbreath Wypada: OTS Queen Sprite Wand Wypada: Orschabaal Inne Przedmioty zdobyte w konkursach. Większość z nich należy do 3 graczy: -Huczu Rookmaster -Manik Rookmaster -Przemix of Rookgaard (teraz Przemix Rookmaster) Panda Bear Początkowo należała do Manika, ale teraz zobaczymy ją u Huczka w domku. Piggy Bank Kiedys ja wraz z Huczkiem, mieliśmy do wybory jedną z trzech nagród od Creatora: -nie kończący się LF - Orange Star -Piggy Bank, którą Huczu ma do dziś Ship Model Ja wraz z Huczkiem je posiadamy, są dwa Elven Amulet Nie pamiętam skąd on jest. Są dwa, u Huczka w domku. Elephant Tusk Nagroda od Helpera, posiadam dwa w domku. Korona Należy do Króla rooka, czyli do mnie Wędrowała kiedyś po Rook'u aż trawiła do mnie.Motylek Mam go ja, dostałem kiedyś od Huczka, a ten od Helpera. Horned Helmet Kupiłem go dawno temu od kolesia za 1(?) sc i MT. Nie wiem skąd miał. RE: Spis przedmiotów na rooku - RoQuE - 16-06-2009 Bardzo ładny spis itemów! Nie jednemu się przyda! RE: Spis przedmiotów na rooku - ManiQ - 16-06-2009 Super ile to robiles ? ;]moja panda bear xD dostalem ja na dzien kobiet xDD A horned helmet kupiles za mystic turban i 1sc ktory Ci dalem pamietam to ^^ RE: Spis przedmiotów na rooku - Kliszczo - 16-06-2009 Ladny spis. Nie jednemu sie przyda. Wszystko ladnie opisane. 10/10 RE: Spis przedmiotów na rooku - Fable - 16-06-2009 Super spisik nawet napisales z jakiego potwora wypada + foty 10/10. RE: Spis przedmiotów na rooku - Bastion - 16-06-2009 No ładnie ładnie. Nie musiałeś się aż tak wysilać (w końcu wszystko znajdziemy na tibia.pl), ale gz za chęci. 8.5/10
RE: Spis przedmiotów na rooku - urban - 16-06-2009 No przyznam ladnie zrobione. 10/10 Pozdrawiam. Urban RE: Spis przedmiotów na rooku - Krzywousty - 16-06-2009 Przemix postarałeś się Gz Poradnika Ładnie Wykonany i Przedstawiony 10+/10 RE: Spis przedmiotów na rooku - Crocodile - 16-06-2009 Dzieki jestem rookslayerem i napewno sie mi to przyda ;-) RE: Spis przedmiotów na rooku - Borysiatko - 16-06-2009 przydal by sie qest na panda bear i na swinke na mainie RE: Spis przedmiotów na rooku - Zuraw - 17-06-2009 a gdzie jest BH ? "Burning Hearth" RE: Spis przedmiotów na rooku - Przemix - 18-06-2009 @Up Nie ma Na Rook'u BH. Znaczki znaczki. RE: Spis przedmiotów na rooku - Elade - 18-06-2009 Ładny spis. 10/10 ; ] Znaczki znaczki. RE: Spis przedmiotów na rooku - Muligan - 19-06-2009 (16-06-2009, 18:37:27)Borysiatko napisał(a): przydal by sie qest na panda bear i na swinke na mainie A po co na main te questy a może na rook jeszcze czary dać i drako co? To są właśnie uroki rook'a rook musi mieć też własne rzeczy których nie ma na main!!! Pewnie wielu rookstayerów się ze mną zgadza że rok musi mieć własne itemy RE: Spis przedmiotów na rooku - MayDay - 19-06-2009 Switny Poradnik dla kazdego RookStayera.. Spis przedmiotow ;D Z rooka tego jeszce nie bylo ;p RE: Spis przedmiotów na rooku - Sosik - 19-06-2009 nikomu to sie nie przyda ale daje 0,5/10 :] RE: Spis przedmiotów na rooku - ManiQ - 19-06-2009 Tobie to napewno sie nie przyda...ale innym napewno tak... @Edit Przemix popraw w spisie double axe bo pisze "wupada" ;p i w double axe tez pisze "orschabaal" a powinno chyba "orshabaal" |