![]() |
|
Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz (/showthread.php?tid=3030) Strony:
1
2
|
Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Netoperek - 04-01-2010 Witam. Wczoraj rano ze snu wybudził mnie pewien dźwięk, tak to był dźwięk pukania do mych drzwi. Zadawałem sobie pytanie któż to może byc? Nikt mnie nie odwiedzał od czasu wybuchu wojny. Szybko zerwałem się z łóżka i podbiegłem do drzwi, po chwili je otworzyłem mocnym szarpnięciem i moim oczom ukazała się paczka leżąca na ziemi zaadresowana do mnie od mojego dawnego pzyjaciela Nordea o którym słuch zaginął... Wziąłem paczkę do środka i ją otwarłem. moim oczom ukazał się list oraz parę zdjęć, nie będę wam mówić co w nim pisało, lepiej będzie jak sami go przeczytacie. Cytat: Dalej list był przerwany,, musiało się pewnie stać coś strasznego... pokaże wam zdjęcia z wyspy jakie wysłał mi mój przyjaciel Nordea. Niestety jest ich bardzo mało ponieważ reszta była popalona... ![]() ![]() ![]() ![]() (co do tej brazowje skaly za budynkiem w oficjalnej wersji została usunięta oraz kształt wyspy lekko uległ zmianie)Miłego Czytania ![]() Pozdrawiam Tutor Netoperek. RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Czubuss - 04-01-2010 nie wiem jak wam ale mi sie zdj nie chca ukazac;p RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - EdekNedek - 04-01-2010 grr co to wgl jest?! :O XDD ... .... RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Netoperek - 04-01-2010 Zdjęcia zostały poprawione. @Kampa Nie oceniaj póki nie widziałeś całego miasta ;] są jeszce wyższe piętra oraz podziemia wraz z expowiskami ;] Pozdrawiam Tutor Netoperek RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Kampa - 04-01-2010 HaHahA n/c co ty wg zrobiles nowe depo? ^^ ktorych nie brak na tym ots bo depo to na kazdym expowisku jest XD A do tego co tu zrobiles nie dopracowanie wg vinox chyba lepsze mapki robi podloga bez dodatkow nie dopracowana... Nie mowcie ze takie cos bedzie na mazurskim DDDDDDDD RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - EdekNedek - 04-01-2010 wgl niema gdzie kupic sl: O [Rysiek] Nie nabijaj postów. RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Netoperek - 04-01-2010 Edek przypatrz się dobrze ; > Na dole depo jest sklep z takowymi amuletami
RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - taniec - 04-01-2010 gz, bez urazy ale moj brat 10 letni robi lepsze
RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Kampa - 04-01-2010 (04-01-2010, 1:06:02)marcin4m22 napisał(a): A co to będzie jak można wiedzieć , mi się podoba CO widzisz teraz bedzie i pozniej chyba logiczne ze nic :d RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - marcin4m22 - 04-01-2010 Ej dobre jest co wy chcecie mam nadzieje ze exp będzie tez dla małych lvli RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Dragos - 04-01-2010 No,no zapowiada się ciekawie czekamy na dalsze ss z góry DP i podziemi mam nadzieje ze b new monster![]() Pozdrawiam, DragoS @Down To sklep z runami,nie koniecznie z manarunkami być może jest tylko ułożona.Co do respow dowiemy się w zapowiedzi 2/2 wiec cierpliwości
RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Orsoneq - 04-01-2010 mapa jak mapa, mam nadzieje ze nie robicie ich w RME. Moge sie dowiedziec jakie sa te nowe respy, a konkretnie czy jest nowy resp drako posion? Bo profesje magiczne nie maja gdzie expic od 90k... a na miśku to sie nawet osik wykłada. @edit: Czy mi sie wydaje, czy widze sklep z manarunkami?!:o RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Netoperek - 04-01-2010 Co do respów i potworów to tak jak Dragos powiedział zobaczycie w 2/2. Dzisiaj zabieram sie za ostre zmodyfikowanie tego miasta bo popatrzałem i znalazłem parę naście błedów stylistycznych ; > RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Vexus - 04-01-2010 Zmieniłem linki na zdjęcia, oraz otworzyłem temat, użytkownicy mają prawo oceniania. Pozdrawiam. RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Przemix - 04-01-2010 Widzę że Netoperek chce wprowadzić klimat RPG na Mazurski ;] To się chwali. Ale wysepka.. 7/10 RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Sexi Girll - 04-01-2010 Netoperek mam rozumieć że mr można kupić bedzie w sklepiej z tego co widziałem na zdjęciu;>? RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Obseydon - 04-01-2010 No fajne zorganizowane 8/10 !
RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Netoperek - 04-01-2010 Nie chce nic mówić ale miasto które zostanie dodane podczas aktualizacji różni się troszeczke od tego ponieważ te to wersja beta. RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - Rabbitex - 04-01-2010 Wyspa jako taka z expowiskami się przyda. Na SS wygląda nawet nawet. Ale DP to w całym Ots... przejść przez jakąkolwiek wyspę i nie znaleźć DP to cud
RE: Styczniowa Aktualizacja 1/2- Zpowiedz - #Hunted - 04-01-2010 Nom, mapka nawet fajna, Chociaż Helper lepsze robił. ![]() 8/10, Pozdrawiam. |