30-01-2013, 20:36:13
(30-01-2013, 20:07:34)Aknaar napisał(a): Na koniec się okaże że serv padnie za 2 miechy i tylko 3 osoby bd mieli reba i chu*. game over
Zdaje mi się że koniec tego serva się zbliża, allegrusy, nooby, odchodzący gracze, ciągle questy na %do magi (jak jeszcze jakiś dojdzie to ja chyba stąd wypierdalam), Vinox poświęca za mało czasu na server, oklepane questy i eventy... gdybym się zastanowił to bym coś jeszcze dopisał ale mi się nie chce. taka prawda, jeżeli coś z tym nie zrobią to server padnie i dupa :/ naprawde przydałoby się takie mocne otrzeźwienie, bo to co się dzieje to masakra. brak pomysłów na nowe eventy, Vinox wbije raz na 3 miechy, zapowie quest który i tak skończy po 2 miesiącach i w którym będzie to samo co w innych questach. ogarnijcie ten server bo tylko gracze odchodzą.
Dlaczego ma paść serwer? Uwierz, że nie padnie tak szybko.
Allegrusy, nooby są na co dzień, więc nie rozumiem Twojego zdziwienia.
Gracze odchodzą, bo nie mają czasu na pixele/ nudzi im się ta gra?
Questy, które dodają % do magii, fakt, faktem. Może teraz będzie coś nowego? Nie wiadomo, a nawet jak będzie znowu coś dodane odnośnie %do magii, to w kolejnej Aktualizacji pewnie będzie coś nowego, innowacyjnego =] Vinox może nie ma ciągle czasu na serwer, lecz odpisuje na Maile, jest na serwerze. Ciesz się, że w ogóle interesuje się nim. Hmm, eventy/maratony - fakt, przydałoby się to. Dawno tego nie było, oraz częstsze takie urozmaicenia. Vinox, wbija na serwer, raz na 3 miesiące? ;ooooooooo To teraz ziomuś dojebałeś XDDDDDD
Nowa Aktualizacja będzie na dniach, na 90% w tym tygodniu.

Tyle w temacie, proszę już nie płakać, bo tylko siebie ośmieszacie.
Mazurski OTS Facebook

![[Obrazek: nhEyXC9.png]](http://i.imgur.com/nhEyXC9.png)