Widać że coś kuwety nie ogarniasz ziomek... Brak słów. Szkoda czasu na rozmowę. Rób co uważasz i tak gracze nie wrócą. Bez odbioru.
#edit
20-30 minut. SAHUSHAUASHASUHASU żeś dojebał jak łysy o kant stołu. Gratuluje! W 20-30 min bym zrobił cały Quest od nowa. Ahh... te kocie ruchy.
#edit2
#edit3
Brakuje ci przedmiotów? Patrz i***** ile jest jeszcze nieużywanych itemów w potworach. np. w Ghoul. Spójrz na loot z potworów. Lecą gówna których nikt nie zbiera. Zawsze możesz usunąć z loota i dodać przedmiotom jakieś nowe właściwości i zrobić quest? Ahh... nie chce się. To już nie moja wina. Powinieneś przejść na Emeryturę kolego.
#edit
20-30 minut. SAHUSHAUASHASUHASU żeś dojebał jak łysy o kant stołu. Gratuluje! W 20-30 min bym zrobił cały Quest od nowa. Ahh... te kocie ruchy.
#edit2
Vinox napisał(a):ja uważam że szybciej dla was coś zrobić to same plusy, niż kasować coś - robić od nowa te same misje i ewentualnie zmienić przedmiotyTeraz śmiało mogę powiedzieć to co ty czyli:
Vinox napisał(a):omg co za...Człowieku nie musisz od nowa robić tego samego. Możesz po prostu zrobić od nowa quest z innymi misjami na inny przedmiot z innymi właściwościami.
#edit3
Brakuje ci przedmiotów? Patrz i***** ile jest jeszcze nieużywanych itemów w potworach. np. w Ghoul. Spójrz na loot z potworów. Lecą gówna których nikt nie zbiera. Zawsze możesz usunąć z loota i dodać przedmiotom jakieś nowe właściwości i zrobić quest? Ahh... nie chce się. To już nie moja wina. Powinieneś przejść na Emeryturę kolego.
Double [s2] -> 0 - ??? (10000 Poziom)
nie gram
nie gram

Mazurski OTS Facebook