Teraz jest wybór, albo zrobię questa albo przestaną grać bo kiedyś było inaczej niż teraz. Teraz jest coś takiego, że ludzie widzą dajmy jakaś grę na to ją przechodzą(zdobywają poziomy, przedmioty itp) i muszę chcicą nie chcąc zrobić coś nowego, bo ja przeszli tak ? Oczywiste jest to dla mnie, że jeżeli tego nie zrobię przestaną grać, bądź też będą pisać, że nie ma sensu grać bo nuda - bo ją przeszli, mają wszystko.
NIE MOŻNA ZROBIĆ TEGO CO KIEDYŚ BO BYŁO INNE SPOŁECZEŃSTWO. Tak samo Ty, Magickiller grałbyś na rooku gdybyś expił 5 razy wolniej? Masz w tydzień 10k na rooku, kiedyś tak nie było czemu o to nie napiszesz, bo jest tak Ci wygodniej ale jak komuś ma mieć lawiej, coś nowego to już problem.
edit,
H a v e n
mam wybór albo im zrobię, albo przestaną grać.
edit dwa,
rozumiem, ze nazywasz moj serwer, że jest żałosny czy, że ja tak robię to jestem żałosny.
Czyli mam Cie zbanować tak ?
NIE MOŻNA ZROBIĆ TEGO CO KIEDYŚ BO BYŁO INNE SPOŁECZEŃSTWO. Tak samo Ty, Magickiller grałbyś na rooku gdybyś expił 5 razy wolniej? Masz w tydzień 10k na rooku, kiedyś tak nie było czemu o to nie napiszesz, bo jest tak Ci wygodniej ale jak komuś ma mieć lawiej, coś nowego to już problem.
edit,
H a v e n
mam wybór albo im zrobię, albo przestaną grać.
edit dwa,
rozumiem, ze nazywasz moj serwer, że jest żałosny czy, że ja tak robię to jestem żałosny.
Czyli mam Cie zbanować tak ?
Mazurski OTS Facebook