12-01-2014, 20:38:50
Czemu Vinox'ie używasz nadal liczby mnogiej? "Przyjmujemy". Z tego co mi wiadomo obecnie sam wszystko robisz, a przynajmniej znaczną większość.
Myślę, że nowa funkcja w grze się przyda wielu graczom. Z chęcią bym pograł ale od gry w Tibię na OTS'ach wolę jednak sam jakieś OTS'y modyfikować.
Teraz to tu jeszcze weterani grają, a ich ilość też stopniowo się zmniejsza, co trochę mnie smuci.
W każdym razie jestem ciekaw, czy faktycznie będzie z tymi dobudówkami tak jak napisałeś. Często ze względu na brak czasu, różne zamówienia byłeś zmuszony przekładać.
Gratuluję też cierpliwości i wytrwałości co do niektórych graczy jak i samego serwera.
Pozdrawiam,
Danys
Myślę, że nowa funkcja w grze się przyda wielu graczom. Z chęcią bym pograł ale od gry w Tibię na OTS'ach wolę jednak sam jakieś OTS'y modyfikować.
Teraz to tu jeszcze weterani grają, a ich ilość też stopniowo się zmniejsza, co trochę mnie smuci.W każdym razie jestem ciekaw, czy faktycznie będzie z tymi dobudówkami tak jak napisałeś. Często ze względu na brak czasu, różne zamówienia byłeś zmuszony przekładać.

Gratuluję też cierpliwości i wytrwałości co do niektórych graczy jak i samego serwera.
Pozdrawiam,
Danys
Mazurski OTS Facebook