18-08-2009, 16:55:39
(23-07-2009, 13:25:22)Przemix napisał(a): Teraz ja i moja krótka i żałosna przygoda z Real.
Dwa lata temu w wakacje, grałem na Menerze moim kinghtem. Miałem 24 lvl. Expiłem na Ghost landzie koło Carlin. Były tam Ghule i stalkery, ale żeby na nie dojść trzeba było ominąć kilka Demon Skeletonów.
Expiłem sobie.. miałem 3 bp IH'ów (słabszy UH), 4k z loota, 2 life ringi które wypadły z Ghuli. Latałem z K setem, wywern swordem i guardian shield. Za całe eq wydałem jakieś 15k+\-. Expie, expie.. nagle jakiś RP wpada.. lurnął mi 3 Demon skeletony i padłem. Wypadł mi wywern sword, guardian shield i całe bp.. tak się wqrwiłem że już nigdy na RL nie zagrałem : )
wspólczuje ja sama też zrobiłam źle lepiej nie czytajcie.
to bylo 4-5lat temu mialam 18 lvl i znalazlam u jednego gościa w ciele k legs i b robe jak na ten lvl byly to dobre rzeczy. miałam dwóch kolegów powiedzieli że jak oddam im b robe to zrobią wszystko no to wiadomo na rl fajnie jest być w czyimś domku noi oddalam mojego b robe i powiedziałam że chce żeby mnie wpuścili do domku . chyba reszty się można domyślić byłam takim noobem że dałam się nabrać a i tak mnie nie wpuścili ;< to był najgorszy deal .
Mazurski OTS Facebook