12-06-2009, 19:58:18
Swoja kariere z rl tibia i ogólnie z tibia zaczynałem od klienta 7,4. Szybko sie w to wkrecilem i po pewnym czasie cieszyłem sie z wbicia 20lvl'a, lecz pomyślałem ze jak tak szybko mi poszlo to czemu nie grac dalej? Otóż grałem i lvl lecial jak talala... 30, 40, 50, 60 i tutaj zaczeła sie chwila zwątpienia... otóż miałem wtedy 14 lat i chodzilem na trening (trenowalem w trampkarzach Polonii Bytom) i nie zbyt wiele czasu pozostawalo mi na tak solidne expienie ;/ Postanowilem dac sobie z tibią spokój i cieszyc sie zyciem nastolatka. Heh cieszylem sie tylko w tygodniu bo w weekendy bardzo mnie ciągło do tibi i gralem... w mgnieniu oka zdobylem 70 poziom, potem 80, 90 i z wielka nadzieja szykowalem sie na wbicie 100 poziomu doswiadczenia. Niestety w miedzy czasie przez pospiech musialem dwa razy odrabiac level i jakos sie to przeciagalo... Lecz nadszedl dzien ze udalo mi sie wkoncu osiagnac ten magiczny poziom (a w kliencie 7.6 bylo to dosyc trudne...) i z głowa do góry chodzilem dumny z osiagnietego poziomu. Potem jak sie okazalo wbicie 100 levela bylo dla mnie chyba sprawa maxymalna i juz nie wiele checi mialem do tej gry ;/ wiec postanowilem wkrecic sie w wojne ktora aktualnie odbywala sie na serverze "Eternia" bo na tym gralem, jak sie okazalo wyszlo mi to niestety na zle bo stanołem po stronie słabszej ekipy i walczylem z wtedy poteznymi Szwedami... w ciagu dwóch tygodni stracilem 9 lvl'i i znowu mialem 91
to jednak na mnie dobrze wplynelo i znowu zaczynalem z radoscia expic... Jednak do czasu ;/ wbilem w kilka miesiecy 113 poziom i sprzedalem postac pozostawiajac wiele milych i radosnych chwil za sobą. Po jakis 5 miesiacach zaczołem grac na OTS'ach dla zabawy i rozrywki. Jednak razem z kolega z klasy postanowilem powrócic do gry i zaczelismy razem jedna postacia grac na Harmonii. Expilismy na zmiane i po uplywie 7 miesiecy cieszylismy sie z wbitego 85lvl'a dla mnie bylo to juz o wiele za duzo i postanowilem całą postac oddac koledze (Oczywiscie skrzynka Lecha musiala byc ;p) powrócilem na OTS'y i tułałem sie tak aż do momentu kiedy zostalem graczem Mazurskiego OTS'a
Dalej juz chyba nie musze opowiadac bo to temat o rl tibi... Lecz na poczatku maja nastapil mój koniec na Mazurku. I wtedy o to kolega zaproponowal mi ze odda mi postac (którą kiedyś gralismy razem) Pomyslalem co w tym złego, dawaj
Heh jak sie okazalo ja również musialem postawic mu skrzynke piwka i pozegnalismy sie bo wyprowadzil sie razem z rodziną do Anglii. A ja zdobywam doswiadczenie w rl tibi na serverze Harmonii ;p To chyba tyle z mojej historii "RL TIBI" 
Pudi The Knight - Jak ktoś by potrzebowal pomocy, chetnie pomoge, oczywiscie jezeli bedzie czas ^^
Pozdrawiam Ezuqinio-Ernesto here (Dawniej Alazin-Gregory of Mazurek) ;p
to jednak na mnie dobrze wplynelo i znowu zaczynalem z radoscia expic... Jednak do czasu ;/ wbilem w kilka miesiecy 113 poziom i sprzedalem postac pozostawiajac wiele milych i radosnych chwil za sobą. Po jakis 5 miesiacach zaczołem grac na OTS'ach dla zabawy i rozrywki. Jednak razem z kolega z klasy postanowilem powrócic do gry i zaczelismy razem jedna postacia grac na Harmonii. Expilismy na zmiane i po uplywie 7 miesiecy cieszylismy sie z wbitego 85lvl'a dla mnie bylo to juz o wiele za duzo i postanowilem całą postac oddac koledze (Oczywiscie skrzynka Lecha musiala byc ;p) powrócilem na OTS'y i tułałem sie tak aż do momentu kiedy zostalem graczem Mazurskiego OTS'a
Dalej juz chyba nie musze opowiadac bo to temat o rl tibi... Lecz na poczatku maja nastapil mój koniec na Mazurku. I wtedy o to kolega zaproponowal mi ze odda mi postac (którą kiedyś gralismy razem) Pomyslalem co w tym złego, dawaj
Heh jak sie okazalo ja również musialem postawic mu skrzynke piwka i pozegnalismy sie bo wyprowadzil sie razem z rodziną do Anglii. A ja zdobywam doswiadczenie w rl tibi na serverze Harmonii ;p To chyba tyle z mojej historii "RL TIBI" 
Pudi The Knight - Jak ktoś by potrzebowal pomocy, chetnie pomoge, oczywiscie jezeli bedzie czas ^^
Pozdrawiam Ezuqinio-Ernesto here (Dawniej Alazin-Gregory of Mazurek) ;p
Mazurski OTS Facebook