@up No. Tak mnie to rozbawilo, ze dopiero teraz to zrobili. Jeszcze tak beznadziejnie, ze musialem to skomentowac 
@topic
Hahaha pozdro, pewnie niezłe obiążenie dla procesorka będzie
Do kazdej dzwigni nowy plik? Chyba koles nie ma pojecia co to są tablice. Niezly mi to skrypter. U mnie skrypt do głownej dzwigni ma 40 linijek, a do potworow ~20 i nie musze robić zadnych osobnych plikow do kazdej dzwigni, wystracza funkcje isPlayer,isMonster,RmoveCreature, 6 petli for i dzwignia zrobiona + tablica z UID + nazwy potworkow.
"Sporo Pracy, Czasu". Niecale 2 dni mi to zajelo.
Pozdro & pocwiczcie
@Vinox
Hmm zobaczymy z przebiegiem uptime'a, co nie oznacza, że beznadziejne wykonanie xD
A pytanko. Chociaż użył tam zmiennych lokalnych? czy wszystkie globalne?

@topic
Hahaha pozdro, pewnie niezłe obiążenie dla procesorka będzie
Do kazdej dzwigni nowy plik? Chyba koles nie ma pojecia co to są tablice. Niezly mi to skrypter. U mnie skrypt do głownej dzwigni ma 40 linijek, a do potworow ~20 i nie musze robić zadnych osobnych plikow do kazdej dzwigni, wystracza funkcje isPlayer,isMonster,RmoveCreature, 6 petli for i dzwignia zrobiona + tablica z UID + nazwy potworkow. "Sporo Pracy, Czasu". Niecale 2 dni mi to zajelo.
Pozdro & pocwiczcie
@Vinox
Hmm zobaczymy z przebiegiem uptime'a, co nie oznacza, że beznadziejne wykonanie xD
A pytanko. Chociaż użył tam zmiennych lokalnych? czy wszystkie globalne?
Mazurski OTS Facebook