Witam wszystkich,
Zmiany które zapadły na serwerze m.in.
Cytuje:
Taka jest moja Ocenia
10/10
Pozdrawiam
Zmiany które zapadły na serwerze m.in.
Cytuje:
Cytat: * Możliwość uzyskania utraconego Rec-Key bez wymagania starego Rec-Key. Czas trwania zmiany 14 dni.Są bardzo dobre i potrzebne do Zabezpieczenia Postaci, Teraz w 100% tak myślę twoje Konto zostało zabezpieczone, dla mnie to że Vinox siedzi w Nocy to już jest duży + bo naprawdę w Nocy najlepiej coś się robi (Spokój,Cisza,nikt ci nad głową nie Piszczy) Doceniam co on teraz Robi ale ma swoje odbicia albo może nie wiem niema czasu (Szkoła) ale Stara się coś robić ale z Tą ekipą co ma to daleko nie zajdzie chyba jako jedyna osoba z Serwer to MAREK... bo nie wymieniam osób z poza serwera mu dużo Pomaga.
* Możliwość zmiany Rec-Key z podanym starym Rec-Key. Czas trwania natychmiast.
* Nowa opcja wysyłanie powiadomień na komunikator Gadu-Gadu. W panelu gracza na stronie serwera można dopisać numer GG. Jeżeli dana osoba doda numer GG do konta będzie informowana o wszystkich zmianach co się będą dziać na stronie z jego kontem np. zmiana hasła czy też nowy bohater.
* Oczywiście gdy jest już nowa opcja z GG to nie mogło zabraknąć zmiany starego numeru gg. Czas trwania 7 dni.
* Od dnia dzisiejszego do każdego nowego konta można/nie trzeba! dopisać numer gg.
* Wysyłanie adresów e-mail zostało poprawione, do różnych poddziałów strony będziemy także informowani o zmianach na skrzynce pocztowej.
Taka jest moja Ocenia
10/10Pozdrawiam
"A kto umarł, ten nie żyje..."
"W imię zasad..."
"W imię zasad..."
Mazurski OTS Facebook