24-01-2016, 10:27:55
witam mam problem z blackd mianowicie problem polega na tym pobralem blackd o to instalka ze strony podanej na forum blackdproxy_installer_37.1.exe . zainstalowalem wszystko działa poprawnie wchodze w zakladke proxy i robie tak jak w poradniku tylko kiedy chce wczytac jakis skrypt albo ten hex. to nie mam nic w zakladce conndition i nie moge zapisac nic w folderze dla skryptow do blackd. folder nazywa sie conds. ale zrobilem tak ze zapisalem plik z hexem wyciagnietym z blackd w notatniku na pulpicie i skopiowałem do folderu conds. wtedy odpalam blackd i w zakladce conds pokazuje sie ten zapisany skryp którego skopiowalem z pulpitu. tylko jak chce aby bot expil to nie dziala poprotu ja musialem cos zrobic nie tak ponieważ pierwszy raz używam tego bota i nie jestem ogarniety w obsłudze. wiec jak by ktoś był wstanie opisać mi jeszcze raz jak mam go ustawić. mam win 8 wiec moze tez dlatego bo bictrainer wgl nie działa i wyłancza mi całego klienta prubowalem kombinować ze zgodnascia odpalil sie ale nie działa nagrywanie tzn nagrywa czas leci ale jak wciskam play to nic nie działa.
Mazurski OTS Facebook