• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Propozycje
« Wstecz 1 ... 8 9 10 11 12 ... 26 Dalej »

Usuwanie fragów

Ankieta: Czy zmienić cene usuwanie fragów
tak
20.00%
1 20.00%
nie
80.00%
4 80.00%
Razem 5 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Thread locked 
Thread tools
Usuwanie fragów
Offline Atakse
Nowicjusz
12 Liczba postów:

30-03-2019, 22:56:51
Szczerze mówiąc usuwanie fragów jest zbyt tanie i można to robić bez końca, a przecież nie o to chodzi chyba nie ? :Big Grin Proponuje zmienić cenę na bardziej "sensowną" np 5 sztabek, wtedy nie będzie bezmyślnego zabijania każdego bo ktoś ma po prostu wyższy lvl Smile

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Pluszak
Banned
48 Liczba postów:

30-03-2019, 23:37:28
Wiesz teraz ciezko cos zrobic bo trzeba byloby podniesc ceny wszystkiego. Na serwerze jest taka niesamowita inflacja ze zordian seta teraz za 50 sztab nie kupisz... Jesli koszt usuniecia fragow mialby byc podniesiony, ceny wszystkiego musialyby zostac podniesione

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Savater
Gaduła
152 Liczba postów:

31-03-2019, 10:05:00
Jak dla mnie zbędne, i tak tutaj pvp prawie nie istnieje, więc nie ma sensu zwiększać ceny bo ty tak chcesz.
I w sumie pluszak napisał tak, że nie mam nic do dodania już.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Atakse
Nowicjusz
12 Liczba postów:

31-03-2019, 11:02:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2019, 16:46:39 przez Atakse.)
nie bo ja tak chce, pvp nie istnieje a taki 800k lvl moze bić 100k lvl bez konca bo co 3 kille usunie fragi i sie odechciewa grania .... Więc jak ma przybywać graczy jak nie ma jak wejsc na niektóre areny czasami nawet ;x ?

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Savater
Gaduła
152 Liczba postów:

01-04-2019, 23:54:35
(31-03-2019, 11:02:29)Atakse napisał(a): nie bo ja tak chce, pvp nie istnieje a taki 800k lvl moze bić 100k lvl bez konca bo co 3 kille usunie fragi i sie odechciewa grania .... Więc jak ma przybywać graczy jak nie ma jak wejsc na niektóre areny czasami nawet ;x ?

Chcesz zmieniać coś co istnieje od kiedy pamiętam.. Co do ceny fragów jakoś sobie nie przypominam żeby ktoś narzekał, 5 lat temu zabijali czy tam nawet dawniej i nie było problemu.. I przypominam zawsze istnieje coś takiego jak resp, areny są dodatkiem tylko.. Wbiłem 820k i na areny chodziłem tylko po to aby lootnąć coś do daily taska, lub zrobić task.
Ja nie widzę tutaj żadnego problemu no ale cóż każdy ma zdanie swoje.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline hugopeter
Młodszy Nowicjusz
6 Liczba postów:

02-04-2019, 21:57:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2019, 21:57:47 przez hugopeter.)
(01-04-2019, 23:54:35)Savater napisał(a):
(31-03-2019, 11:02:29)Atakse napisał(a): nie bo ja tak chce, pvp nie istnieje a taki 800k lvl moze bić 100k lvl bez konca bo co 3 kille usunie fragi i sie odechciewa grania .... Więc jak ma przybywać graczy jak nie ma jak wejsc na niektóre areny czasami nawet ;x ?

Chcesz zmieniać coś co istnieje od kiedy pamiętam.. Co do ceny fragów jakoś sobie nie przypominam żeby ktoś narzekał, 5 lat temu zabijali czy tam nawet dawniej i nie było problemu.. I przypominam zawsze istnieje coś takiego jak resp, areny są dodatkiem tylko.. Wbiłem 820k i na areny chodziłem tylko po to aby lootnąć coś do daily taska, lub zrobić task.
Ja nie widzę tutaj żadnego problemu no ale cóż każdy ma zdanie swoje.
podbijam xd i tak juz za duzo zmian zrobili na tym serwie zeby chcialo sie grac komus ze starszych osob z taka sama checia co kiedys to temple itp te teleporty i te napisy błyskajace przy jakis dzwigniach czy drzwiach popsuly tego otsa xd przypomina mi teraz jakis 7.6 z rebornami(chodzi mi o taki co reborna sie wbijało w 10min) xd moim zdaniem zjebali po calosci tego otsa jak sie dało, nie ma juz tego klimatu co byl przez caly czas jak tu gralem, a gralem tu dlugo

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Ulthar
925 Liczba postów:

03-04-2019, 11:14:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2019, 11:14:29 przez Ulthar.)
@Hugopeter
napisz prosze propozycje, jak wedlug Ciebie powinien wygladac serwer. Postaramy sie wyciagnac wnioski.
@top
mysle, ze co mialo byc napisane, zostalo napisane, pozdrawiam.
/close

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Thread locked