• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › OWION › RL Tibia
« Wstecz 1 2 3 4

Dziwna Lub Śmieszna Przygoda na Rl

Strony (2): 1 2 Dalej »
Thread locked 
Thread tools
Dziwna Lub Śmieszna Przygoda na Rl
Offline Krzywousty
Banned
578 Liczba postów:

07-06-2009, 21:42:13
Proszę Podzielić Się z Nami Swoimi Przeżyciami Na Rl Tibi.
Piszcie Tu Swoje Przygody.
Ja Niestety Nie mam Żadnej Przygody dlatego utworzyłem ten wątek, Aby poczytać o Waszych.
Zachęcam Do Pisania.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Crocodile
Średnio Zaawansowany
33 Liczba postów:

10-06-2009, 14:35:23
Hmm to tak:
Gralem parę razy na RL Tibi ostatnio jakieś 3 miechy temu.
W 2 tyg. dorobiłem się 25 druta o nicku Wytegensowana i 10 knighta(Nicku nie pamiętam)
Moją całkiem fajną i śmieszną przygodą było..
Expilem sobie poza Thais na Mino Guardach i Cyclopach.
obok minosów stał jakis 31lvl po nicku stwierdzilem że to był szwab i był na afk.
Poszedłem więc po Minosa i szybko uciekłem, po jakimś czasie wrociłem a tam ten sam minos bije tego szwaba na afku poczekałem chwile aż szwab padnie, ubiłem minosa sprawdzilem ciałko a w nim znalazlem kupę róznych pierdól ale byla też Medusa Shield( Jak na 10 lvl to prawdziwy rarytas w RL Tibii ;-).

Niestety parę dni poźniej poszedłem na Zamek kolo ab'dendriel i tam dednął mnie Orc Berserker i Straciłem Tego Shielda.
Historia ta zdażyła się naprawdę Wink

Najlepsiejszy OTS

http://mazurek.no-ip.biz/index.php

[Obrazek: fuoco107d.gif]

[Obrazek: gzgzgzgzgzg.jpg]
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Aeroxs
Zaawansowany
54 Liczba postów:

10-06-2009, 14:50:29
Raz na Azurze do jakiegos 30-tego lvla podbieglo 2 kolesi 100+ i mowia "1gp or die" koles rzucil 10gp a oni go ubili po czym mowia "Mialo byc 1gp -.-" ;p

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Huczu
Expert
226 Liczba postów:

10-06-2009, 15:03:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2009, 16:58:19 przez Huczu.)
Może i mało dziwne, ale przeciętny nie wiedziałby jak Smile.
[Obrazek: 2pq9hrn.jpg]
@edit:
To jest rook więc czary odpadają, a więc potrzebujesz 3 boxy i 1gracza , resztę można się domyślić.
Dodam jeszcze jedno zdjęcie, tym razem łowiłem sobie rybki i tak trochę się tego nazbierało. Przypominam że to rook : ):
[Obrazek: ncdc6.jpg]

[Obrazek: banner_black.png]
"Jesteś inny w szarym tłumie
nie potrafią Cię zrozumieć."
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Crocodile
Średnio Zaawansowany
33 Liczba postów:

10-06-2009, 15:14:44
GZ lvli w RL, moze jestem przecietny i nie wiem jak tak zrobic?? Big Grin
Zradzisz mi?? ;p

Najlepsiejszy OTS

http://mazurek.no-ip.biz/index.php

[Obrazek: fuoco107d.gif]

[Obrazek: gzgzgzgzgzg.jpg]
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Aeroxs
Zaawansowany
54 Liczba postów:

10-06-2009, 15:49:26
Crocodile jest taki czar levitate albo po parcelach da sie wyjsc ;p

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 842 Liczba postów:

11-06-2009, 22:46:35
heh a później jak nie ma parcela zejść sie nie da ale czarem da? bo ja o tym nie wiedziałem Big Grin

Cennik dobudówki domków
Konto VIP na forum
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Aeroxs
Zaawansowany
54 Liczba postów:

12-06-2009, 2:07:20
Czrem sie da ale czar jest tylko na pacc ;p No jak Ci ktos ukradnie parcele to nie zejdziesz ;p Ja jak tak wlazilem to zawsze mialem zapasowe w bp ;p

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Pudi The Knight
Młodszy Nowicjusz
3 Liczba postów:

12-06-2009, 19:58:18
Swoja kariere z rl tibia i ogólnie z tibia zaczynałem od klienta 7,4. Szybko sie w to wkrecilem i po pewnym czasie cieszyłem sie z wbicia 20lvl'a, lecz pomyślałem ze jak tak szybko mi poszlo to czemu nie grac dalej? Otóż grałem i lvl lecial jak talala... 30, 40, 50, 60 i tutaj zaczeła sie chwila zwątpienia... otóż miałem wtedy 14 lat i chodzilem na trening (trenowalem w trampkarzach Polonii Bytom) i nie zbyt wiele czasu pozostawalo mi na tak solidne expienie ;/ Postanowilem dac sobie z tibią spokój i cieszyc sie zyciem nastolatka. Heh cieszylem sie tylko w tygodniu bo w weekendy bardzo mnie ciągło do tibi i gralem... w mgnieniu oka zdobylem 70 poziom, potem 80, 90 i z wielka nadzieja szykowalem sie na wbicie 100 poziomu doswiadczenia. Niestety w miedzy czasie przez pospiech musialem dwa razy odrabiac level i jakos sie to przeciagalo... Lecz nadszedl dzien ze udalo mi sie wkoncu osiagnac ten magiczny poziom (a w kliencie 7.6 bylo to dosyc trudne...) i z głowa do góry chodzilem dumny z osiagnietego poziomu. Potem jak sie okazalo wbicie 100 levela bylo dla mnie chyba sprawa maxymalna i juz nie wiele checi mialem do tej gry ;/ wiec postanowilem wkrecic sie w wojne ktora aktualnie odbywala sie na serverze "Eternia" bo na tym gralem, jak sie okazalo wyszlo mi to niestety na zle bo stanołem po stronie słabszej ekipy i walczylem z wtedy poteznymi Szwedami... w ciagu dwóch tygodni stracilem 9 lvl'i i znowu mialem 91 Wink to jednak na mnie dobrze wplynelo i znowu zaczynalem z radoscia expic... Jednak do czasu ;/ wbilem w kilka miesiecy 113 poziom i sprzedalem postac pozostawiajac wiele milych i radosnych chwil za sobą. Po jakis 5 miesiacach zaczołem grac na OTS'ach dla zabawy i rozrywki. Jednak razem z kolega z klasy postanowilem powrócic do gry i zaczelismy razem jedna postacia grac na Harmonii. Expilismy na zmiane i po uplywie 7 miesiecy cieszylismy sie z wbitego 85lvl'a dla mnie bylo to juz o wiele za duzo i postanowilem całą postac oddac koledze (Oczywiscie skrzynka Lecha musiala byc ;p) powrócilem na OTS'y i tułałem sie tak aż do momentu kiedy zostalem graczem Mazurskiego OTS'a Wink Dalej juz chyba nie musze opowiadac bo to temat o rl tibi... Lecz na poczatku maja nastapil mój koniec na Mazurku. I wtedy o to kolega zaproponowal mi ze odda mi postac (którą kiedyś gralismy razem) Pomyslalem co w tym złego, dawaj Wink Heh jak sie okazalo ja również musialem postawic mu skrzynke piwka i pozegnalismy sie bo wyprowadzil sie razem z rodziną do Anglii. A ja zdobywam doswiadczenie w rl tibi na serverze Harmonii ;p To chyba tyle z mojej historii "RL TIBI" Wink

Pudi The Knight - Jak ktoś by potrzebowal pomocy, chetnie pomoge, oczywiscie jezeli bedzie czas ^^

Pozdrawiam Ezuqinio-Ernesto here (Dawniej Alazin-Gregory of Mazurek) ;p

Załączone pliki Miniatury

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Pan Rooka
Nowicjusz
11 Liczba postów:

13-06-2009, 14:58:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2009, 15:20:58 przez Huczu.)
Ja mam dziwna sytuacje i to zdarzyla sie naprawde przez 1 dzien jakis kolo okradl mnie i zrabowal mi okolo 5 setow z domku szczego 2 byly kumpla stracilem rowniez 2 silver wand i death swerda i 2 skrzynki kolorowe chwile puzniej dalem loga na mojego hara ktory za 10 dni mial miec po banie ( ban za BOT ) szczego bylem bardzo zdziwiony poniewaz har juz nie istnial a na tym harze byly 3 s sety i okolo 9 bp pelne roznych itemow :/ Jak to mozliwe skoro har mial na 1 miesiac bana Vinox plx odpisz skoro nie wiem co sie stalo hara nie ma a nie moglem na niego wejsc bo mial bana o co chodzi ?? Takie dziwne rzeczy w 1 dzien hmmm TO PRAWDZIWY PECH ????

// A czy to przygoda z RL Tibii? Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Huczu.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Bastion
Nowicjusz
22 Liczba postów:

14-06-2009, 14:55:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2009, 15:03:52 przez Bastion.)
Gdy zaczynałem swoją grę w tibie przytrafiło mi się coś bardzo dziwnego. Otóż siedziałem sobie w dp i sprzedawałem plate armor. Nagle podszedł do mnie jakiś 100 + lvl i zapytał czy gram w play fast hand. Bez zastanowienia odpisałem, że tak. Po kilku minutach gry (przegranej dla mnie) gracz ten położył armor. Szybkim ruchem ręki zgarnąłem go. Sprzedałem za bodajże 50 platynek. Następnego dnia kiedy wszedłem zobaczyć na stronę tibia.pl skusiło mnie, aby zajrzeć co to był za item. Okazało się, że był to sam Magic Plate Armor. Jak się potem dowiedziałem od kolegów było to najtańsze mpa na tibi, niestety sprzedane z nie korzyścią dla mnie. Od tamtego wydarzenia zawsze pytam na game chat po ile chodzi dany item. Smile

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Mr Sadpan
Nowicjusz
18 Liczba postów:

14-06-2009, 21:18:24
Moja przygoda:

Na RL zaczalem grac w roku 2006.
Zaczynalem od glupiego hara: Molex
Lvl wbijalem powoli:
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
110
120
123

I na tym zakonczylem przygode :<

[Obrazek: beztytuuaxy.png]
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Pudi The Knight
Młodszy Nowicjusz
3 Liczba postów:

16-06-2009, 21:47:16
(14-06-2009, 21:18:24)Mr Sadpan napisał(a): Moja przygoda:

Na RL zaczalem grac w roku 2006.
Zaczynalem od glupiego hara: Molex
Lvl wbijalem powoli:
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
110
120
123

I na tym zakonczylem przygode :<

To zes sie rozpisal... A poza tym to tak moze napisac kazdy...
"Wbiłem lvl, 100-200-350-430 i jestem Lord Paulistinha" Watpie zeby ktos na powaznie odebral Twoja historie.

Niniejszym Pozdrawiam.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Zuraw
Młodszy Nowicjusz
6 Liczba postów:

17-06-2009, 23:25:54
Możecie mi nie wieżyć ale rok temu gdy grałem w wakacje w tibie na RL mój kumpel wajdeman hakował postacie i dał mi tak 30 lv ,80 lv ,50lv
ALE NAJLESZPSZE TO !! 23 EK TUTOR !! miałem go na 4 Godziny

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline MayDay
Gaduła
151 Liczba postów:

18-06-2009, 7:22:56
Moja najdziniesz przygoda hmm..

To bylo jeszce na rook jak mialem bodajze 7lvl
Poszedlem na polnocno wschodni kraniec mapki ookardu i tam napostkalem Spidera ktory uderzyl mnie tak mocno ze padlem na 2 hity (Mialem wtedy chyba ponad 200hp)
Nie wiem jak to mozliwe ale czy potwory na rl umieja skillowac???

[Obrazek: moderatorzy1jb5.jpg]
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Elade
Emeryt
1 045 Liczba postów:

18-06-2009, 23:40:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-06-2009, 0:17:07 przez Elade.)
(16-06-2009, 21:47:16)Pudi The Knight napisał(a): To zes sie rozpisal... A poza tym to tak moze napisac kazdy...
"Wbiłem lvl, 100-200-350-430 i jestem Lord Paulistinha" Watpie zeby ktos na powaznie odebral Twoja historie.

@up
Czy dlatego, że ty się tyle rozpisałeś inni nie są wiarygodni, pisząc krótszą historię? A skąd mamy wiedzieć, że to co ty napisałeś jest prawdą?

Pewnego razu moim 14 lvl knightem(Samera), zobaczyłem 40+lvl knight na "BLACK'U" przed depo...
Zapewne miał 1hp. Reszty się domyślcie.

Zespamowali troche i zniknął napis.. :<

[Obrazek: 29w23xf.png]

[Obrazek: RHuw1U.gif]
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline ~*EsendE*~
Zaawansowany
55 Liczba postów:

19-06-2009, 11:13:25
Ooo, widze ze wstawiles wkoncu tego ss'a ;p
Wez, nawet pozdro nie napisales dla mnie :<
A zapier*alalem z ank na ssa <buu>

[Obrazek: j58gf7.jpg]
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Pudi The Knight
Młodszy Nowicjusz
3 Liczba postów:

19-06-2009, 12:49:29
(18-06-2009, 23:40:04)Elade napisał(a):
(16-06-2009, 21:47:16)Pudi The Knight napisał(a): To zes sie rozpisal... A poza tym to tak moze napisac kazdy...

@up
Czy dlatego, że ty się tyle rozpisałeś inni nie są wiarygodni, pisząc krótszą historię? A skąd mamy wiedzieć, że to co ty napisałeś jest prawdą?

Pewnego razu moim 14 lvl knightem(Samera), zobaczyłem 40+lvl knight na "BLACK'U" przed depo...
Zapewne miał 1hp. Reszty się domyślcie.

Zespamowali troche i zniknął napis.. :<

[Obrazek: 29w23xf.png]

Odebrałes jego historie na powaznie? Jezeli tak to Gratuluje... W moja historie wierzyc nie musisz, nikt Cie do tego nie zmusza i tyle. Gratz ss'a

Znajomy tez ostatnio "setke" wbil ^^
[Obrazek: maroo100lvl.jpg]

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
starzi
Gość

26-06-2009, 10:02:46
Mam na RL Postać o nicku Colik Pall. 24 lvl Paladyn. Szedłem sobie kiedys na południe od thais na cyce i minosy po drodze spotkałem 2 pk 41 oraz 52 lvl. trapneli mnie i przez około 5 min wymuszali odemnie eq. Staralem się jak najdluzej grac na zwloke, i co?? I mi się to opłaciło bo po tych 5 minutach zniknelo mi pz i dalem loga Smile

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Kropa
Młodszy Nowicjusz
3 Liczba postów:

28-06-2009, 14:29:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-06-2009, 20:12:43 przez Kropa.)
szlam do dp swoim knightem (20 lvl mialam? Big Grin) i nagle polecial bp fioletowy ucieszona podbieglam (bo zbieralam rozne smieci) i go zabralam otwieram a tam vamp shield (nawet nie wiedzialam co to i chcialam wyrzucic ale naszczescie kliknelam zeby zobaczyc;p) z 3 bp explo i kasa ;d bylo to z poczatkow tibi 7.6 wiec wartosc itemow byla jeszcze duza ;d okazalo sie potem ze jakiemus brazolowi pomylily sie bp i wyrzucil nie ten co trzeba potem mi plakal na priv zebym oddala ale ja jestem wredna i nie oddalam ;ppp

@Cropp ;d nie nie na 8.0 juz nie gralam bo 8.0 jest be!;p 7.6 4ever <3

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Strony (2): 1 2 Dalej »
Thread locked 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Forum Mazurski OTS
  •  Lite mode
© Mazurski OTS
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku
Send thread to a friend