15-04-2013, 17:44:04
(15-04-2013, 17:36:12)Melvil napisał(a): Jedynym wyjątkiem jest delete, wtedy tracisz domek (postać nie trafia na aukcje).
Nie jest to jedyny wyjątek. Bo jak nie będzie logował na chara przez x dni to też straci domek.
ale w przypadku tej sytuacji nie stracisz domku.
Mazurski OTS Facebook

