20-09-2013, 19:30:48
(20-09-2013, 18:49:56)Santex napisał(a): Powiedz mi jak wygrać jeżeli:
-mam 2x adc w teamie(i flame non stop),
-mam afkera,
-nie mam adc ani jungli,
-idzie 2 na topa, przy czym na początku jest double kill dla przeciwnej drużyny na topie,
-20 minuta - surr 4/1,
-gość firstpickuje mida, po czym w grze mówi, że nie idzie na mida, bo go zkontrowali.
Można tak wymieniać w nieskończoność, zjebałem sobie mmr i teraz nie moge grać, bo only Bronze V mam w teamie...
Przy takim czymś aż się grać odechciewa, wcześniej miałem 12/2/7 lux a ludzie i tak woleli dać surra w 20 minucie, bo mieliśmy pushniętego bota aż do inhibitora(mimo tego, że staty teamu były lepsze niż przeciwników).
A czasem najlepsze jest to, że wygrywamy 6/0 itp. A tu nagle quadra dla przeciwników i mecz który był wygrany jest wdupiony...
na wyzszych tez tak jest, wiec to nie tylko na low mmr, a co do afkerow to na plat + praktycznie w kazdej grze spotkasz afkera, bo wtedy ludziom juz nie zalezy
(20-09-2013, 18:49:56)Santex napisał(a): kim najlepiej carrować gry? Na yt jak oglądam jakiś helo którzy carrują bronzy to grają Akali, Talon, Nasus(:o). Co do akali to troche rozumiem, ale przecież nie ubije tanka na combo... A jak dostane stuna to padam w chwile, bo jebane brązy jak widzą, że padam, to od razu uciekają, nawet jak jest 4vs2...
co do carrowania, to musisz spojrzec na to z innej strony..
ludzie specjalizuja sie tylko w jednym lane, np
robertoxlee gra tylko adc i prowadzi 3/4 gier
sirhcez gra tylko i wylacznie singedem i tak jak up
wiec co do tego to ja sie nie dziwie, bo ludzie wiedza wszystko o danej postaci i wiedza co zrobic w konkretnej sytuacji
jesli chcesz sam troche pocarrowac, to poprostu jesli grasz adc i jungler gankuje to staraj sie dobic a nie uzyc wszystko co popadnie, na bronzie tez czasem ludzie zostawiaja kille swojemu adc zeby ich pozniej carrowal, wiec nie ma co przesadzac
Litponik 0-474k Sprzedany
Chodzacy Kamien 0-373k Sprzedany
Zapraszam do wspólnej gry w League of Legends na serverze EUNE.
Zainteresowanych odsyłam do rejestracji! Moj nick to TuskobusemWswiat
|
V
Zapraszam do wspólnej gry w League of Legends na serverze EUNE.
Zainteresowanych odsyłam do rejestracji! Moj nick to TuskobusemWswiat
|
V