A jakie znaczenie mają tutaj posty kutasiarzu? XD To samo mogę powiedzieć "Sam masz zaledwie 350 winow w lolu, ledwo 100 rankedow" i mowisz mi ze cos wiesz? Ty gówno wiesz tumanie
zresztą wystarczy popatrzeć na Twoja historię i widzimy jak ładnie bardzo różni się Twój build od przeciwnego teamu i jak to świetnie farmisz
Daj se siana, pograj w coś co nie wymaga myślenia, nie wiem, wróć do Tibii, postaw bota jakiegoś :d
Btw. no oczywiście że Cię to nie kręci
angielski język-trudny język prawda?:> Poza tym, co takie gówna na mistrzostwach mogą wiedzieć o grze, przecież ty w goldzie jesteś, rządzisz ligą, nikt Ci nie dorówna XD
zresztą wystarczy popatrzeć na Twoja historię i widzimy jak ładnie bardzo różni się Twój build od przeciwnego teamu i jak to świetnie farmisz
Daj se siana, pograj w coś co nie wymaga myślenia, nie wiem, wróć do Tibii, postaw bota jakiegoś :dBtw. no oczywiście że Cię to nie kręci
angielski język-trudny język prawda?:> Poza tym, co takie gówna na mistrzostwach mogą wiedzieć o grze, przecież ty w goldzie jesteś, rządzisz ligą, nikt Ci nie dorówna XD
Mazurski OTS Facebook