Coś się dzieje ale sam widzisz Vinox ze 2 osoby z topki sprzedały chara nie wiem jak to w przypadku Palldino ale ziemniok po prostu juz dawno przestał grac bo nie mam sensu expic po 820k a czemu 6h 1k wbijać i co z tego sie ma jak mniejszy lvl mnie na combo z souli rozjebie ? Ogolnie mi tez sie nie chce grac bo expic i chuja z tego masz tak samo questy hmmm wepons nie wiesz kiedy zrobisz bo jakies 10 % szans a rs rune powodzenia jak ms spadam tam na 2 szybkie ue a notoryczne expienie mnie nei za checia do gry ;]
@ Fatal
Zamknij tam pysk bo plakac to tylko tutaj zawsze placzesz o wszystko ja tylko stwierdzam fakty ze server od 820k nie ma juz kompletnie nic do zaoferowania na 700k da sie expic bo nie padasz tyle razy a tutaj 4 clawlery i temple wiec po co expic ? ;]
A po 2 poczekamy az reszta ost kiedys dojdzie do tego etapu na pewno nie bedzie 10 clawlerow tylko mniej i hity obnizone itp ;]
@ Fatal
Zamknij tam pysk bo plakac to tylko tutaj zawsze placzesz o wszystko ja tylko stwierdzam fakty ze server od 820k nie ma juz kompletnie nic do zaoferowania na 700k da sie expic bo nie padasz tyle razy a tutaj 4 clawlery i temple wiec po co expic ? ;]
A po 2 poczekamy az reszta ost kiedys dojdzie do tego etapu na pewno nie bedzie 10 clawlerow tylko mniej i hity obnizone itp ;]
Mazurski OTS Facebook