Wiesz co? po prostu wyrażam swoje zdanie i myślę, że mówię też prawdę. Czekam teraz na zdanie innych
@down
Bylem wtedy i jakoś nie brałem ich :]
@down
I po co wyzywasz? Nie wnosisz nic do tematu, tylko dodatkowy spam.
@down
haa, nawet boterzy dostali ub? Przesada.
@down
Po co mieszasz Kasię? Nie o nią tu chodzi. Nie płaczę. Wypowiadam tylko swoje zdanie, to nie jest zabronione
@down
Nie robię takich rzeczy, bo wiem jakie są konsekwencje proste. Na razie to widziałem tylko płacz ludzi, którzy dostali delete i chcieli odzyskać chara.
@down
Nie płakałem. Nie dostawałem wtedy tak często banów. Cały ots z tego korzystał, nie pojedyncze osoby.
@down
Jednak z Tobą dalsza konwersacja jest nie wskazana "plusie", więc z Tobą skończyłem już rozmowę, nie oczekuj na jakieś odpowiedzi jeszcze.
@down
Bylem wtedy i jakoś nie brałem ich :]
@down
I po co wyzywasz? Nie wnosisz nic do tematu, tylko dodatkowy spam.
@down
haa, nawet boterzy dostali ub? Przesada.
@down
Po co mieszasz Kasię? Nie o nią tu chodzi. Nie płaczę. Wypowiadam tylko swoje zdanie, to nie jest zabronione

@down
Nie robię takich rzeczy, bo wiem jakie są konsekwencje proste. Na razie to widziałem tylko płacz ludzi, którzy dostali delete i chcieli odzyskać chara.
@down
Nie płakałem. Nie dostawałem wtedy tak często banów. Cały ots z tego korzystał, nie pojedyncze osoby.
@down
Jednak z Tobą dalsza konwersacja jest nie wskazana "plusie", więc z Tobą skończyłem już rozmowę, nie oczekuj na jakieś odpowiedzi jeszcze.
MAMY GEEEST
TO JEST NWJ!
Mazurski OTS Facebook