28-02-2014, 11:37:02
(27-02-2014, 22:38:05)Fatalek napisał(a): /Kinia
Fatal Ty jesteś taki głupi czy udajesz?? Nikt Ci nie zmusił do tego żeby wchodzić tam to po co wyrażasz swoje, nic nie wnoszące do tematu, zdanie?? Proszę nie wypowiadaj się w tym temacie jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia/napisania.
A czy tutaj nie mozna jednego posta negatywnego napisać bo zaraz jaśnie pani się obrazi? -,-
Z tego co mi wiadomo na forum niby panuje wolność słowa ;] Do tego ładnie administracja traktuje graczy. Ty sobie bezprawnie wyzywasz od głupich a jak ktoś do ciebie napisze głupia to zara ban/warn hasuashuashas beke mam z tego serwa :O
A prosić to ty sobie możesz pozdro 600 ;]
#top
fp niepotrzebne a co do tych najazdów/eventów to jest ich ostatnio za dużo ;] przydałby się up bo póki co wszystko w miejscu stoi.
/Kinia
HeyTer negatywny post a bezsensowny to wielka różnica. I jak byś nie zauważył od dłuższego czasu nikt nie dostał ode mnie bana za złe wyrażanie się w kierunku mojej osoby. A poza tym gdzie ja napisałam, że Fatal jest głupi?? Zapytałam tylko o studia jego a to różnica, bo po tym co pisze nie widać tego żeby na nich był. I nie obraża mnie tylko jak już całą administracje serwera.
Mazurski OTS Facebook