04-04-2016, 18:35:15
(04-04-2016, 17:46:27)Sasha napisał(a): Nie wiem czy wiecie, ale spadek liczby osob na serwerze prawie wszedzie maleje. Niestety taki okres mamy, swieta Wielkanocne ktore byly, zblizajacy sie koniec roku szkolnego.. No i piekna pogoda, ktora widac juz od kilki dni. Zobaczcie inne serwery. Tam rowniez liczba online spadla z dnia na dzien.Ale Ty mnie wkurwiasz, byles tym tutorem czy mt i c**j z tego, jak nie miales nic do gadania, nie grasz to sie nie wypowiadaj, bo naprawde gowno wiesz, co sie teraz dzialo. Jak sie jest chujowym czlonkiem ekipy to sie nie potrafi z graczami dogadac, niestety. Ja jakos nigdy nie mialem problemu zeby dogadywac sie z graczami, tylko ci, ktorzy byli beznadziejni narzekali, teraz to widze. A jezeli byles w ekipie to powinienes wiedziec jak to dziala, tak czy siak.
Co do MT to sie nie wypowiadam. Sam bylem MT, Tutorem i Wymiennikiem i szczerze powiem, ze dogodzic wam nie mozna.
Powinniscie sie cieszyc, ze aktualizacje sa tutaj raz na tydzien, a nie np. Raz na miesiac.
Czekam na hejty, pozdrawiam.
Mazurski OTS Facebook