(16-04-2016, 11:40:30)deduwa napisał(a): Powiedzcie mi, jak questy nie będą możliwe do wykonania?
Prędzej czy później gość wyjdzie z temple więc go pkujesz, a nie oddaje Ci killa.
Właśnie wtedy questy nabrałyby sensu, ma być pvp a nie proszenie ludzi o killa.
Taaak... powiedz mi drogi przyjacielu ile trwa robienie slx200? A dokładniej najciekawszej misji do slx200 czyli kille :
Z tego co widać nie ma tego amuletu zbyt wiele osób a dlaczego? Bo k***a kille robi się 3 miesiące jak nie lepiej grając codziennie i kampiąc na każdego fraga... dodaj do tego że gracz taki np ja mając 700k i nie posiadając takowego amuletu ani sl event i mając 10% szans że strace lvl predzej dam się w dupe pocałowac niż wyjde z temple żeby dać się zabić do jakiegokolwiek questa :
Mogę się mylić ale 3/4 osób też będzie takowego zdania więc powodzenia w robieniu questów jak zapewne długość robienia tego questa wydłuży się trzykrotnie 
@Ulthar
Patrząc tylko na moją sytuacje to sl event jest tylko w wyznaczonych godzinach i nie jest to co godzine a ja pracuje, mam dziewczyne więc w moim przypadku to tak raz na rok bede mial tego sla XD No ale mówię róbcie jak uważacie ^^
Mazurski OTS Facebook