12-03-2017, 2:12:19
(12-03-2017, 1:37:06)Sasha napisał(a): Aby odratować ten serwer potrzeba całkowitej modernizacji wszystkiego. Zamknąć go na pół roku, wziąć się ostro do pracy, zatrudnić odpowiednie osoby.. A następnie go odpalić.
No, ale wiadomo, że tak się nie stanie, bo nikt tutaj nie ma chęci na to.
Czemu Michale widzisz wszystko w czarnych barwach :< może i osoby by się znalazły. Nawet Ciebie można by było zaangażować do testowania rooka i nie tylko (bo przecież coś robisz oprócz picia motyli). Największy problem to mapper i skrypter, czyli połowa sukcesu. Popytałem się trochę dzisiaj i raczej kontakt z obecnym Adminem byłby ciężki. Może jak kilka osób wyraziło by zainteresowanie to coś by się ruszyło. Apo też już powoli traci swój urok i na pewno sporo ludzi by grało (przy obecnych logach nawet niech będzie 20) ale są też ludzie, którzy lubią wielki exp więc zainteresowanie mogło by być spore. A reklamą servera mógłby być server only war na acc 1/1 i 2/2 na czas remontu owego ''mazurka''. Mam nadzieje, że ten cały "God, Admin" czy jak mu tam chociaż troche zainteresuje się tym pomysłem
Mazurski OTS Facebook