06-01-2020, 0:22:17
Pamiętam to jak dziś, a w zasadzie nie pamiętam, bo było to dawno. Cofnijmy się do roku 2001, kiedy kandydat na ST miał 4 lata. Spotkaliśmy się w jednym przedszkolu przy ulicy Bohaterów Monte Cassino w Białymstoku. Będąc zagubionym dzieckiem, bez perspektyw na lepsze jutro usiadłam na dywanie, a Atnoox przyszedł do mnie z zabawką - był to pojazd straży pożarnej i zapytał czy się pobawimy.
On jako jedyny wyciągnął rękę do mnie, myślę że również będzie wyciągał rękę do nowych graczy na serwerze
.
Dorastając byłam brzydkim dzieckiem, gdy rodzice zobaczyli jaka jest sytuacja powiesili mi na szyi kiełbasę żeby chociaż przy się ze mną bawily. Niestety to nie pomogło, psy nie chciały się ze mną bawić..
Siedziałam i płakałam na osiedlu, aż usłyszałam znajomy głos "ej będziesz jeść tę kiełbasę?" - był to stary kolega Atnoox. Znajomość trwa do dziś. Takich ludzi ten serwer potrzebuje.
On jako jedyny wyciągnął rękę do mnie, myślę że również będzie wyciągał rękę do nowych graczy na serwerze
.Dorastając byłam brzydkim dzieckiem, gdy rodzice zobaczyli jaka jest sytuacja powiesili mi na szyi kiełbasę żeby chociaż przy się ze mną bawily. Niestety to nie pomogło, psy nie chciały się ze mną bawić..
Siedziałam i płakałam na osiedlu, aż usłyszałam znajomy głos "ej będziesz jeść tę kiełbasę?" - był to stary kolega Atnoox. Znajomość trwa do dziś. Takich ludzi ten serwer potrzebuje.
Mazurski OTS Facebook