• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Propozycje
« Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 26 Dalej »

Pytanie do wszystkich i vinoxa

Ankieta: Jesteście za tym co napisałem
Tak jestem za zmianami
100.00%
2 100.00%
Nie
0%
0 0%
Jestem ale nie ze wszystkimi się zgadzam
0%
0 0%
Razem 2 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Thread tools
Pytanie do wszystkich i vinoxa
Offline Ogoraz
Nowicjusz
24 Liczba postów:

11-02-2020, 13:05:30
Co do pytania o opinię graczy, jest pewne logiczne wyjaśnienie. Mianowicie takie, że robi konta i z owych kont pisze (sam do siebie), żeby zmienić to, to i tamto. Przynajmniej tak to widzę, bo nie widzę osób, które chciałyby pewne zmiany, które były z przysłowiowej pizdy wzięte.
Kiedy rozpoczynała się edycja, dokładnie pamiętam co pisałem panu Atnoksowi. Otóż były wtedy wybory, także była to doskonała okazja, żeby porównać start edycji do owych wyborów. Mianowicie Vinox jest porównywany do pewnej partii rządzącej, pewnie każdy się domyśla o jaką chodzi. Tak, chodzi o Prawo i Sprawiedliwość. Naobiecywał kłamstw, naobiecywał góry złote na rozpoczęciu edycji. I rzeczywiście, na początku edycji (mimo, że nie grałem), było podobno bardzo dobrze. Problem pojawił potem, kiedy Vinox zdał sobie sprawę, że tak długo pięknie być nie może. Trzeba coś odpierdolić, dosłownie. I tu wkracza vinox, cały na biało. Nikt nie prosił o zmianę expa w środku edycji. Mimo jednak zrobił to. Nikt nie prosił o zmianę hp na slu. Mimo jednak zrobił to. Chciałbym, żeby nikt nie prosił o vinoxa o ogarnięcie się, bo jeszcze (nie daj boże) by się ogarnął. Co dalej, ekipa tego serwera to jedno wielkie nieporozumienie. Vinox musi organizować konkursy typu "kto bardziej poliże mi jajca dostaje pozycje". Bo nie ma innego, logicznego wytłumaczenia. Wasz kochany admin krytykę przyjmuje ciężej niż 11 letnia dziewczynka penisa od księdza. Myślę, że gdyby wystrzelić ego vinoxa i inną rakietę w kosmos, to ego zdecydowanie poleciałoby wyżej i przetrwało dłużej.
Podsumowując, nie spodziewałem się czegoś innego po tej edycji, tak jak mówiłem w sumie na początku, że pewnie do wiosny i się pożegnamy. Jak na razie vinox robi wszystko, żeby do wiosny zamknąć ten syf. Pewnie dostanę bana po napisaniu tego, bo skrytykowałem nieomylnego administratora, także do później. :]

Odpowiedz
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend

Wiadomości w tym wątku
Pytanie do wszystkich i vinoxa - przez Matiego23 - 11-02-2020, 0:43:10
RE: Pytanie do wszystkich i vinoxa - przez Atnoks - 11-02-2020, 2:39:26
RE: Pytanie do wszystkich i vinoxa - przez Sparta - 11-02-2020, 3:13:09
RE: Pytanie do wszystkich i vinoxa - przez Papa SM - 11-02-2020, 10:24:21
RE: Pytanie do wszystkich i vinoxa - przez Ogoraz - 11-02-2020, 13:05:30
RE: Pytanie do wszystkich i vinoxa - przez 0 W N 3 D - 11-02-2020, 16:54:38