Zacznę od przeprosin, niestety nie jestem tak czasowo dostępny jak kiedyś żeby zrobić w 2 miesiące (aby od grudnia był nowy ots) tak profesjonalny jak ten obecny. Przerabianie wszystkich skryptów lub chociaż 60%, jest czasochłonne i dla mnie niemożliwe nie ma się już 20 lat. Teraz mam inne priorytety. Być może kiedyś jak nasz projekt Mazurskiego się skończy(co oczywiście nie chciałbym i NIE ZROBIĘ RESTARTU) zrobimy dłuższą przerwę od Mazurka, będzie offline i może by coś się udało, na obecną chwilę gdybym podjął taką decyzję zaniedbał był główny serwer bo bym się skupił na s2, także całkowicie odrzucam ten pomysł na ten moment.
Dodam jeszcze słówko
Pisałem to do Vegety na prywatną wiadomość i zdziwiłem się naglą taką propozycją chociaż widzę, że to jest forma zapytania, lecz nie chciałabym takiego zjawiska jak 100% na tak, a ja tego nie wykonam. I później tekst " Vinox miałeś propozycję na forum, 100% czemu nie słuchasz się ludzi". Tak więc mam nadzieję, że moją odpowiedź uzupełniła to co napisał Showtek na moje polecenie. Jeszcze raz przepraszam żę nie mogę sprostać Waszym oczekiwaniom i zachęcam do obserwacji stronki Mazurka, a nóż widelec może kiedyś.
Dodam jeszcze słówko

Pisałem to do Vegety na prywatną wiadomość i zdziwiłem się naglą taką propozycją chociaż widzę, że to jest forma zapytania, lecz nie chciałabym takiego zjawiska jak 100% na tak, a ja tego nie wykonam. I później tekst " Vinox miałeś propozycję na forum, 100% czemu nie słuchasz się ludzi". Tak więc mam nadzieję, że moją odpowiedź uzupełniła to co napisał Showtek na moje polecenie. Jeszcze raz przepraszam żę nie mogę sprostać Waszym oczekiwaniom i zachęcam do obserwacji stronki Mazurka, a nóż widelec może kiedyś.
Mazurski OTS Facebook