• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Główne Forum › Newsy
« Wstecz 1 ... 20 21 22 23 24 ... 34 Dalej »

Odblokowanie postaci.

Strony (2): 1 2 Dalej »
Thread locked 
Thread tools
Odblokowanie postaci.
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 842 Liczba postów:

19-12-2013, 22:49:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2013, 22:54:12 przez Vinox.)
Witamy, postanowiłem odbanować kilka postaci zbanowanych oraz oddać kilka skasowanych postaci z serwera.

Warunek jaki dałem do postaci skasowanych to, jeżeli dana postać nie miała wykonanego questu na przedmiot który posiadała, został on zabrany.

Lista poniżej:
Rebellious
Atnoox
Saga Zmierzch
Ulrich von Jungingen
Hugo Headhunter
Soleks
Pycio Palladyn
Arnold
Pro Gamer
Znudzony
Theerad
Targus
Samaren
Chmielus
Hannibal Roy
Showtek
Eliverek
Natural
Wafel

Dodatkowo zabrałem pewny procent ng, sztabek dotyczy to tylko postaci które były skasowane. Konta postaci które zostały przywrócone do gry mogą zrobić co chcą z kontem nie ma żadnych dodatkowych blokad czy też haczyków Smile, można nawet ją skasować (własnoręcznie). Wybór należy do Ciebie.

Resztę postaci może oddbanuję jeżeli uznam, że zasługuje na 2 szansę, proszę NIE PISAĆ na e-mail czy też w grze "Mi oddaj konto" itp.

Ekipa Mazurskiego!

Cennik dobudówki domków
Konto VIP na forum
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline HomoEmoBoy
Zaawansowany
78 Liczba postów:

19-12-2013, 23:11:32
Odbanowales postacie itd.. szkoda ze mojego konta na forum starego nie chcesz odbanowac co bana dostalem 3 lata temu ? no nic szkoda.

• Manisz Rook : 0 - 10600 (Usuniety)
  • Trakus : 43300 -245000 (Usuniety)
  • Trakus : 835609 - ... (837700)

20:59 Rebellious: lagi
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline TWUJ PAN
Banned
5 Liczba postów:

19-12-2013, 23:13:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2013, 23:22:59 przez TWUJ PAN.)
@up
Postacie wazniejsze nic konto na forum bo beda gracze
@t
Dobre rozwiazanie mamy nadzieje ze jeszcze jakies postacie zasluza na 2 szanse Wink

@down
jesli jakies resy czy cos to najgorszy by byl pomysl ;d

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 842 Liczba postów:

19-12-2013, 23:18:20
myślimy nad jeszcze 1 rozwiązaniem żeby byli gracze, jeszcze muszę to przemyśleć.

Cennik dobudówki domków
Konto VIP na forum
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline eM PeGo
Rzal i Bul
239 Liczba postów:

19-12-2013, 23:43:11
Mógłbyś dać ub także postaci "Adisak Rook" Smile

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 842 Liczba postów:

19-12-2013, 23:43:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2013, 23:44:03 przez Vinox.)
up, nie res w żadnym wypadku lepszy pomysł Chyba, sam nie wiem narazie to rozmyślam ;D

ostatnie zdanie -> Resztę postaci może oddbanuję jeżeli uznam, że zasługuje na 2 szansę, proszę NIE PISAĆ na e-mail czy też w grze "Mi oddaj konto" itp.

Cennik dobudówki domków
Konto VIP na forum
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Fatalek
Nabijacz postów
320 Liczba postów:

19-12-2013, 23:47:52
Dla mnie to trochę dziwne... Zaraz pewnie poleci fala hejtów na mnie, mam to gdzieś. Skoro osoby klonowały rzeczy, wiedziały BARDZO DOBRZE o tym, co może im grozić. Jednak klonowali i mieli to gdzieś. Za swoje czyny powinni zostać ukarani, zrobiłeś to pewnie, żeby większa ilość graczy grała na mazurku.. Te usunięcie postaci nic nie zmieniło, bo te osoby i tak grały, więc jednak zrozumieli swoje winy i delete był dobrym rozwiązaniem. A teraz im to wszystko zwracasz? czyli nie ponieśli kary za swoje czyny. Tyle w temacie. Hejtujcie mnie. PIS

MAMY GEEEST Wink TO JEST NWJ!
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 842 Liczba postów:

19-12-2013, 23:52:50
up, może i masz rację myślę, że delete takich postaci to nic nie daje bo jakby mieli gracze okazje wykorzystywać błędy serwera i tak by to robili.

po co fatal podkręcasz ludzi do hejtowania rozumiem forum do pisania ale są chyba jakieś granice;/ Ale rób jak uważasz.

Cennik dobudówki domków
Konto VIP na forum
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Fatalek
Nabijacz postów
320 Liczba postów:

19-12-2013, 23:54:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-2013, 0:20:36 przez Fatalek.)
Wiesz co? po prostu wyrażam swoje zdanie i myślę, że mówię też prawdę. Czekam teraz na zdanie innych

@down
Bylem wtedy i jakoś nie brałem ich :]
@down
I po co wyzywasz? Nie wnosisz nic do tematu, tylko dodatkowy spam.
@down
haa, nawet boterzy dostali ub? Przesada.
@down
Po co mieszasz Kasię? Nie o nią tu chodzi. Nie płaczę. Wypowiadam tylko swoje zdanie, to nie jest zabronione Smile
@down
Nie robię takich rzeczy, bo wiem jakie są konsekwencje proste. Na razie to widziałem tylko płacz ludzi, którzy dostali delete i chcieli odzyskać chara.
@down
Nie płakałem. Nie dostawałem wtedy tak często banów. Cały ots z tego korzystał, nie pojedyncze osoby.
@down
Jednak z Tobą dalsza konwersacja jest nie wskazana "plusie", więc z Tobą skończyłem już rozmowę, nie oczekuj na jakieś odpowiedzi jeszcze.

MAMY GEEEST Wink TO JEST NWJ!
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline TWUJ PAN
Banned
5 Liczba postów:

19-12-2013, 23:58:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-2013, 0:34:45 przez TWUJ PAN.)
ty sie tam fatal nei wymadrzaj bo tez bys bral te itemsy i kase jak bys wiedzial ;]

@up
z toba to nie manawet to prowadzic rozmowy bo parapetem ejstes i tyle ;]

a tez nie ktory z tej listy to postacie zbanowane na kilka lub 30 dni i nie ktore usuneite nie koniecznie przez te zordy i kase ;]

haha boterzy nie jeden z nich mial kilka dni do ub ale kkk idz placz dalej do kaski ;C

placzesz bo jak bys dostal bana czy delete za bota cyz cos to bys pisal looo dobra robota itp taka prawda ;]

nie robisz muheehe a kto nie mogl 750k dobic bo ciagle bany i gdy byl exp dziwnie zrobiony tez powininies mniec cofniete to bo nie bylo normalnie a expil i nie placzesz? a skaly 5k do heoni ze nie przypadek itp beka z ciebie ;]
No widzisz caly ots z tego krozystal to kazdy powinien dostac delete hm ? jakos z tych itemkow tez caly ots cos mial bo lecialy w dp itp ;]
i nie bede dalszych konwersacj iz toba prowadzil bo jestes minusem elo ;]

od ciebie to bym nie chcial oczekiwac czuje sie ponizony ze wgl z takim czyms jak ty pisalem ;c

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Konr@do
H a r d c o r e x)
261 Liczba postów:

20-12-2013, 2:44:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-2013, 2:52:40 przez Konr@do.)
Ja niczego nie klonowałem, nie posiadałem też żadnych klonów... Bana dostałem po 6 miesiącach. Nie wykorzystywałem błędów serwera, grałem 3/4 lata tymi postaciami.

Dowiem się w końcu dlaczego usunąłeś ręcznie cały mój numer konta wraz z postaciami? Tylko proszę tym razem bez żadnych ściem. Bo kręcisz strasznie jak jakiś chłopaczek, który nie potrafi wprost napisać o co tak naprawdę chodzi...

Najpierw, że nie pamiętasz... Potem niby za klonowane zordy. W nocy wbijasz i mówisz, że niczego sam nie usuwałeś i był to tylko błąd serwera (że odzyskam). Na następny dzień znów, piszesz że nic takiego nie było (kolejny raz robisz ze mnie idiotę). Nagle zmieniasz zdanie i mówisz, że Sexilala kazała Ci nie przywracać postaci, bo podobno do niej spinałem na GC.

To jest chyba jakaś kpina? Proszę o jakiś dowód tych spin i sensowne wytłumaczenie sprawy, bo nie chcę nawet komentować Twych zachowań...

Ps. Teraz pewnie powiesz, że nie zasłużyłem na 2 szansę? Zrozum moje zdenerwowanie... Chyba każdy normalny by zrozumiał. Chcę tylko konkretnej odpowiedzi i sprawiedliwego traktowania.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 842 Liczba postów:

20-12-2013, 10:56:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-2013, 10:56:34 przez Vinox.)
a ja nie chce wyjaśniać tego publicznie i wyjaśniałem już kilka razy każdy powód co podałem do twojego skasowania postaci jest prawdziwy i od kiedy mam Ci udowadniać, że jest słuszny ja wiem po logach, że jest i to wystarczy.

Tent temat nie jest do tego żeby pisać o swoje postacie mówi o tym ostatnia linia posta.

Cennik dobudówki domków
Konto VIP na forum
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Mr MassY
Zaawansowany
94 Liczba postów:

20-12-2013, 12:43:50
Wstyd i tylko tyle mam do powiedzenia w temacie "Odblokowanie postaci"

[Obrazek: lolek8yz1.gif]

monitoring pozycji
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Poopej
Średnio Zaawansowany
30 Liczba postów:

20-12-2013, 13:23:51
no zal ze przez to ze rozdawalem itemki dostali inni bana ;/ ja na delete zapracowalem ale inni? xD pozdrawiam was wszystkich xD

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Konr@do
H a r d c o r e x)
261 Liczba postów:

20-12-2013, 19:30:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-2013, 20:00:23 przez Konr@do.)
(20-12-2013, 10:56:05)Vinox napisał(a): wyjaśniałem już kilka razy każdy powód co podałem do twojego skasowania postaci jest prawdziwy i od kiedy mam Ci udowadniać, że jest słuszny ja wiem po logach, że jest i to wystarczy.

Ani razu nie wyjaśniłeś (mi i smerfowi), gdyż te "powody", to jakieś brednie wymyślane chyba przez Nestora... Skoro mówię, że nic z tych rzeczy się NIE WYDARZYŁO, to znaczy że się NIE WYDARZYŁO. Nie mam 12 lat, żeby płakać o piksele - chcę sprawiedliwości.

Nie chcesz tego tutaj wyjaśniać, bo? Wink

Czyżby kolejny raz miało wyjść, że ktoś tu nie ma racji i zachowuje się jak gówniarz? Strach przed ośmieszeniem (kolejny już raz), panie wykładowco od adresów IP?

Jeśli nie pokażesz logów, to tylko potwierdzisz, że nie masz racji i usunąłeś całe moje konto bez żadnego powodu Smile Co za tym idzie, udowodnisz, że nie dorosłeś jeszcze do niektórych rzeczy i poziomem nie odbiegasz od wielu młodszych graczy tutaj.

Zobaczę dowody - spoko. dilejt słuszny i po temacie, sprawiedliwość musi być. Ale tak? ...

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 842 Liczba postów:

20-12-2013, 23:43:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-12-2013, 0:27:01 przez Vinox.)
ja już Ci dziękuję za taką pomoc, nie chce tego konta znać i nie przypominaj mi o nim i ciesz się że na forum istniejesz jeszcze. Koniec tematu, jak coś odpowiesz w tym temacie to zostaniesz usunięty z forum.

Cennik dobudówki domków
Konto VIP na forum
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Owca-Lama
Młodszy Nowicjusz
2 Liczba postów:

21-12-2013, 0:05:27
Konr@do ma 100% racji, a ty Vinox jesteś na prawdę żałosne dziecko (Niby 20+ coś lat, a jednak dziecko).

Bez powodu skasowałeś postać Konr@dowi i teraz gdy publicznie ten temat chce wyjaśnić to pierdolisz o logach, które ci niby mówią że delete słuszne.
Cykasz się (Ja się trochę cykam, Cykam, CYKAM!), bo wiesz jaka jest prawda. Wiesz, że jeśli wyjdzie na jaw to cię gracze wyśmieją i zjadą jak psa. Zjedzą cię żywcem po prostu.

Ahh... te logi. Skoro twierdzisz, że logi w 100% mówią, że delete słuszne to czemu ich publicznie nie ujawnisz? Miałbyś z głowy wszystko.
Odpowiedź jest prosta: żadnych logów nie ma, a te twoje powody są z palca wyssane.

I jak mógłbym zapomnieć. Temat niewygodny, użytkownik niewygodny to trzeba się go najszybciej pozbyć. Widać nie dorosłeś jeszcze do pewnych spraw. Zapewne mnie też zbanujesz ale jebie mnie to. Mam wielką bekę z ciebie jak reszta serwera.

Zgnijesz tu niedługo sam w tym bagnie, a jedyną osobą pewnie, która zostanie to twój przydupas Bambus (Sexilala, która nie jest wcale taka sexi) i będzie cię pocieszał i odciągał o myśli samobójczych ;]

To wszystko z mojej strony. Żegnam Zdzisław Kiełbasa.
A i okazji świąt życzę ci szybkiego upadku ;]

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Owca-Lama
Młodszy Nowicjusz
2 Liczba postów:

21-12-2013, 0:08:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-12-2013, 0:09:09 przez Owca-Lama.)
DerulsWARS, gówno wiesz, mordę otwierasz. Weź się lepiej dzieciaku nie udzielaj, bo pierdolisz bzdury jak mało który. Vinox może po IP dojść (bo w końcu jest wykładowcą od IP) i udowodnić ci, że ja to nie Konr@do.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 842 Liczba postów:

21-12-2013, 0:21:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-12-2013, 0:38:09 przez Vinox.)
- posiadanie zordianow i inne przedmioty clonowane, z crasha, mapy (delete?)
- wyzywanie po skasowaniu postaci od najgorszych - wbił na 1 lvl i wyzywał (no chyba delete z miejsca?)
- dodatkowe logi poniżej
------------- ban do 5 dni ? za pierwszy tekst? za inny to z 2 dni ?
[08/12/2013 18:59:35] -> Konrado: Sexilala, jak ktos Ci pluje w twarz, to ja odwracasz i udajesz, ze deszcz pada?
[08/12/2013 18:56:47] -> Konrado: Ale jesli jedzie jak po najgorszej szmacie, to czego ma oczekiwac w odpowiedzi?
[08/12/2013 18:55:06] -> Konrado: Co do Vinoxa, to sie akurat nie wypowiem (wlasnie z szacunku do niego). Po pewnej akcji z wykladem po prostu nie zamierzam poruszac tematu w kwestii szacunku do niego.
[08/12/2013 18:50:01] -> Konrado: Co mam skonczyc? To juz temat serwera, a nie zdjecia Wink

---------------
- rozsyłanie fotki mojej z moją dziewczyna. (za to jest delete) nawet chyba auto ban

Czy tyle powodów to nie okazja zbanować JEDNĄ GŁÓWNA POSTAĆ? Ja uważam, że się nie pomyliłem. Tak Owca-Lama masz bana to logiczne, sam wiesz, że dostaniesz za takie coś.

Podstawowym błędem to wmieszanie mojej dziewczyny w niepotrzebne foty no i wyśmiewanie się na gc przy ludziach (mi w twarz) jak ktoś poda linka, teksty "haha" itp to Twój kolejny bład. Moim zdaniem powinieneś mieć hosta, ale wszystko może się jeszcze zmienić. Obecnie idziesz w dobrym kierunki właśnie na hosta.

Owca-Lama
masz swoje 100% jego racji. Śmiechu warte Koleś mu mówi "nic nie robiłem", a ten wierzy we wszystko jak dziecko. Wszyscy Cie tak na osiedlu robią w bambuko, bez komentarza.

Wystarczy ? Mam nadzieję że pamięta co napisałem w poprzednim poście wyżej bo nadal aktualne.

Cennik dobudówki domków
Konto VIP na forum
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Rapper
Średnio Zaawansowany
29 Liczba postów:

21-12-2013, 1:27:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-12-2013, 1:33:02 przez Rapper.)
Dla mnie to jest śmieszne, inni klonowali jak ch*j mieli po 1k sztabek + zapie*dalali na jakis tam botach na arence mieli po kilka banow za obraze Gamemastera oraz Destruktywne Zachowania + Delete i dałeś im Unbana i przywrociles postacie to jest śmieszne albo szanuj wszystkich rowno albo zamknij OTS. Takie moje zdanie.

@ oto kilka banow

[2013-12-17 17:05] Vinox -> Atnoox was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[2013-12-15 16:25] Vinox -> Atnoox was banished because of Destruktywne zachowanie.
[2013-12-15 16:24] Vinox -> Atnoox was banished because of Handel pomiedzy innymi serwerami.
[2013-12-11 21:35] Sexilala -> Atnoox was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.
Next.
[2013-12-15 01:41] Vinox -> Wafelo was banished because of Uzywanie cave bota. Also he get IP Ban for one day.
[2013-12-15 01:36] Vinox -> Wafelo was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[2013-12-15 01:35] Vinox -> Wafelo was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[2013-12-15 01:27] Vinox -> Wafelo was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

MMM DUPECZKA
[Obrazek: tumblr_n04wq9V5Jw1saqvn1o1_500.gif]
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Strony (2): 1 2 Dalej »
Thread locked