Witamy, postanowiłem odbanować kilka postaci zbanowanych oraz oddać kilka skasowanych postaci z serwera.
Warunek jaki dałem do postaci skasowanych to, jeżeli dana postać nie miała wykonanego questu na przedmiot który posiadała, został on zabrany.
Lista poniżej:
Rebellious
Atnoox
Saga Zmierzch
Ulrich von Jungingen
Hugo Headhunter
Soleks
Pycio Palladyn
Arnold
Pro Gamer
Znudzony
Theerad
Targus
Samaren
Chmielus
Hannibal Roy
Showtek
Eliverek
Natural
Wafel
Dodatkowo zabrałem pewny procent ng, sztabek dotyczy to tylko postaci które były skasowane. Konta postaci które zostały przywrócone do gry mogą zrobić co chcą z kontem nie ma żadnych dodatkowych blokad czy też haczyków
, można nawet ją skasować (własnoręcznie). Wybór należy do Ciebie.
Resztę postaci może oddbanuję jeżeli uznam, że zasługuje na 2 szansę, proszę NIE PISAĆ na e-mail czy też w grze "Mi oddaj konto" itp.
Ekipa Mazurskiego!
Warunek jaki dałem do postaci skasowanych to, jeżeli dana postać nie miała wykonanego questu na przedmiot który posiadała, został on zabrany.
Lista poniżej:
Rebellious
Atnoox
Saga Zmierzch
Ulrich von Jungingen
Hugo Headhunter
Soleks
Pycio Palladyn
Arnold
Pro Gamer
Znudzony
Theerad
Targus
Samaren
Chmielus
Hannibal Roy
Showtek
Eliverek
Natural
Wafel
Dodatkowo zabrałem pewny procent ng, sztabek dotyczy to tylko postaci które były skasowane. Konta postaci które zostały przywrócone do gry mogą zrobić co chcą z kontem nie ma żadnych dodatkowych blokad czy też haczyków
, można nawet ją skasować (własnoręcznie). Wybór należy do Ciebie.Resztę postaci może oddbanuję jeżeli uznam, że zasługuje na 2 szansę, proszę NIE PISAĆ na e-mail czy też w grze "Mi oddaj konto" itp.
Ekipa Mazurskiego!
Mazurski OTS Facebook

![[Obrazek: lolek8yz1.gif]](http://i162.photobucket.com/albums/t241/Shartek/lolek8yz1.gif)