Siema
koncze gre na mazurku ;p nie bede sie rozpisywal,bo wszystko dokladnie jest napisane w tym temacie
http://www.mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=18480
Pytalem sie etera mowil,ze roska byla z chara wafla ktory ja zrobil ;p pare dni pozniej novi pisze do bobka ze to klon (XD)
Gdybym nie zajebal wtedy roski lewemu nadal by ja mial co jest w sumie troche smutne XD! Novi bol dupy ;/ przykro mi :/
chcialbym pozdrowic pare osob z ekipy
novi-zycze ci zebys mial tutaj 1000 rosek tutora itd,bo chyba tylko to ci zostalo :/
eter-w sumie troche mi sie zle zrobilo po wczorajszej akcji,bo pytalem sie cb czy ta roska bd mial odpowiedziales,ze jo xd no ale pewnie to nie od cb zalezalo tylko tego placzka xd
diablo-sory za te prowo ale i tak ci nie lubie
i paru graczy
lewy-dzieki mordo bede cie pamietac
sharks-tez dzieki ryju XD!
vegeta-dam ci soma jak dostane ub bd mogl gang bangi robic XDD
bobek-przjebales mi 2 roske kurwiu XDDD nie no szanuje XD
ELIVER-AWP ELECTRIC HIVE
I TYLE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PS NIE MAM PLACZU O TA ROSKE xdd TO JEST TYLKO TIBIA XDD MATKI MI NIE ZAJEBALI MACZETA XDDDDDDDDDDDDD
@down
mam bana od 3 dni xd
koncze gre na mazurku ;p nie bede sie rozpisywal,bo wszystko dokladnie jest napisane w tym temacie
http://www.mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=18480
Pytalem sie etera mowil,ze roska byla z chara wafla ktory ja zrobil ;p pare dni pozniej novi pisze do bobka ze to klon (XD)
Gdybym nie zajebal wtedy roski lewemu nadal by ja mial co jest w sumie troche smutne XD! Novi bol dupy ;/ przykro mi :/
chcialbym pozdrowic pare osob z ekipy
novi-zycze ci zebys mial tutaj 1000 rosek tutora itd,bo chyba tylko to ci zostalo :/
eter-w sumie troche mi sie zle zrobilo po wczorajszej akcji,bo pytalem sie cb czy ta roska bd mial odpowiedziales,ze jo xd no ale pewnie to nie od cb zalezalo tylko tego placzka xd
diablo-sory za te prowo ale i tak ci nie lubie
i paru graczy
lewy-dzieki mordo bede cie pamietac
sharks-tez dzieki ryju XD!
vegeta-dam ci soma jak dostane ub bd mogl gang bangi robic XDD
bobek-przjebales mi 2 roske kurwiu XDDD nie no szanuje XD
ELIVER-AWP ELECTRIC HIVE
I TYLE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PS NIE MAM PLACZU O TA ROSKE xdd TO JEST TYLKO TIBIA XDD MATKI MI NIE ZAJEBALI MACZETA XDDDDDDDDDDDDD
@down
mam bana od 3 dni xd
780-802 Dziubasek
Kyrt-0-666k 666-680(mondeo)
char oddany mi znowu
Kyrt-0-666k 666-680(mondeo)
char oddany mi znowu
Mazurski OTS Facebook

Tylko nie po to gracze się męczą po kilkadziesiąt godzin robiąc jednego z najtrudniejszych Questow w grze żebyś sobie skopiowal i miał za darmo.