• Strona Główna
  • Wyszkukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Skróty
Mazurski OTS Facebook
Discord Mazurski

Forum Mazurski OTS

Zaloguj się Utworz konto
Login at Forum Mazurski OTS

Forum Mazurski OTS › Działy ogolne › Propozycje
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 26 Dalej »

MazurskiOTS v2

Ankieta: Czy chciałbyś MazurskiOTS v2? (ankieta niedecyzyjna)
Tak
100.00%
6 100.00%
Nie
0%
0 0%
Razem 6 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Thread locked 
Thread tools
MazurskiOTS v2
Offline Vedziorek
Banned
159 Liczba postów:

12-10-2022, 12:12:47
Szanowni gracze,

piszę tutaj do Was, ponieważ interesuje mnie Wasze zainteresowanie MazurskiOTS v2. Dodam, że ta propozycja jest TYLKO MOJA! Vinox nic nie planuje, od razu mówie. 

Chciałbym, abyśmy popracowali nad MazurskiOTS v2, aczkolwiek Vinox nie chcę, więc chciałem sprawdzić, czy Wy byście chcieli. Jak ja to widzę? Nie odpalenie serwer 1x1 ten co istnieje i nazwanie go MazurskiOTS v2 Big Grin Aczkolwiek dopracowanie wszystkiego. Usunięcie jakiś random setów itp. Najlepszy set to zord. Zmiana questów, na jakieś przyjemniejsze. (takie jak z lat 2015). Dopracowanie expa (nie za niski, nie za wysoki). Robienie misji dziennych, ale też tygodniowych itp. Dodanie wiele ciekawych rzeczy, które również najważniejsze, będą konsultowane z Wami. Sprawienie, że aż znowu zachcę się grać w zimowe wieczory. 

Oczywiście mazurskiots ten co jest teraz, również zostaję. To jak z metinem, tworzą kilka serwerów i każdy wybiera ten, na którym chcę grac. 

Zapraszam do komentowania i głosowania. (ankieta tylko dla mnie, nie jest to ankieta decyzyjna)

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Sasha
Visca el Barça
1 234 Liczba postów:

12-10-2022, 12:15:02
Jestem na tak, usunąć te nowsze itemy, zmniejszyć exp, urozmaicić questy i można działać.

[Obrazek: nhEyXC9.png]

Mazurski OTS - Prezentacja
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Wannabe
Emeryt
878 Liczba postów:

12-10-2022, 12:31:19
Proste, że tak!

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Salerno
Guru!
451 Liczba postów:

12-10-2022, 14:12:28
Co tu dużo mówić pewnie że na tak, początek to wyeliminować tysiąc mc na serwie i wbijanie tylko po to aby puścić bota i powinno być miód malina.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Showtus
Średnio Zaawansowany
31 Liczba postów:

12-10-2022, 14:56:46
Bez sensu pisanie takiej propozycji z zapytaniem do graczy gdy znasz doskonale zdanie na ten temat Vinox ze nie będzie 2 servera ponieważ priorytetem dla niego jest rodzina… zostaje server ten co jest i na nim aktualizacje nowe questy itd.

Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Offline Vinox
na co patrzysz?
3 842 Liczba postów:

12-10-2022, 19:55:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-2022, 20:02:11 przez Vinox.)
Zacznę od przeprosin, niestety nie jestem tak czasowo dostępny jak kiedyś żeby zrobić w 2 miesiące (aby od grudnia był nowy ots) tak profesjonalny jak ten obecny. Przerabianie wszystkich skryptów lub chociaż 60%, jest czasochłonne i dla mnie niemożliwe nie ma się już 20 lat. Teraz mam inne priorytety. Być może kiedyś jak nasz projekt Mazurskiego się skończy(co oczywiście nie chciałbym i NIE ZROBIĘ RESTARTU) zrobimy dłuższą przerwę od  Mazurka, będzie offline i może by coś się udało, na obecną chwilę gdybym podjął taką decyzję zaniedbał był główny serwer bo bym się skupił na s2, także całkowicie odrzucam ten pomysł na ten moment.

Dodam jeszcze słówko Tongue

Pisałem to do Vegety na prywatną wiadomość i zdziwiłem się naglą taką propozycją chociaż widzę, że to jest forma zapytania, lecz nie chciałabym takiego zjawiska jak 100% na tak, a ja tego nie wykonam. I później tekst " Vinox miałeś propozycję na forum, 100% czemu nie słuchasz się ludzi". Tak więc mam nadzieję, że moją odpowiedź uzupełniła to co napisał Showtek na moje polecenie. Jeszcze raz przepraszam żę nie mogę sprostać Waszym oczekiwaniom i zachęcam do obserwacji stronki Mazurka, a nóż widelec może kiedyś.

Cennik dobudówki domków
Konto VIP na forum
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Send thread to a friend
Thread locked