30-11-2012, 18:11:02
(30-11-2012, 0:47:32)Vinox napisał(a): bo i tak z niego każdy skorzystał ? ale pretensje, że na rooku nie grają ludzie bo questy robią w godzinę niech maja do siebie osoby z rooka.
Vinox, nie widzisz, że każdy się tutaj z Ciebie śmieje? Co ty w ogóle tutaj piszesz, to brak pytań...
Jest to dział ''Poradniki'', więc tutaj się zamieszcza screeny, które ułatwią graczom robienie owego Questa. Piszesz, że to przez nas tutaj ludzie nie grają, bo Questy robią w godzine <lol2>? Trzeba bardziej się postarać pisać Questa, aby się go nie robiło w kilka dni. Trzeba robić porządnie, a nie na odpierdol. Uwierz, że nikt nie ma do siebie pretensji, tylko do Ciebie Vinox, bo gdybyś się postarał, nikt by nie ''płakał''. Każdemu się podoba poradnik, tylko ty musisz napisać swoje gorzkie żale. Każdy mi przyzna rację, uwierz Vinox.
@
Wszyscy którzy popierają zdanie, to pewnie są to lizodupy Vinoxa... Bo nie rozumiem, dlaczego miałbym nie robić poradnika. Ja tylko chce pomóc graczom, którzy jeszcze owego Questa nie zrobili..
@Luno, zgadzasz się z Vinoxem, bo już nie zarobisz na noobach, oraz nie będziesz oszukiwał pixelowy maniaku.
Odnośnie pióra na Rooku, czy działa on również na Main.. On pewnie działa, lecz, aby działał jak Mirrow, to Mirrow Ring musi być zdjęty, bo jak będzie mirrów + pióro, to nic nie będzie działało. Tak samo jak jest na Rooku. Jeżeli masz rotsa, oraz pióro, to nie działa. Więc musisz nosić, jedno, albo drugie.
Dzięki za wasze opinie, na prawdę. Chcę Wam tylko pomóc, lecz widzę, że głównej Administracji to przeszkadza. Ehh, brak słów. Jeszcze raz dzięki za opinie.
Mazurski OTS Facebook

![[Obrazek: nhEyXC9.png]](http://i.imgur.com/nhEyXC9.png)