![]() |
|
League of Legends - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Gry oraz Konsole (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=70) +--- Wątek: League of Legends (/showthread.php?tid=11140) |
RE: League of Legends - Wooshop - 12-09-2013 Ale tutaj chodzi mi o tego oskara czy jak go tam zwiecie. Mówi, że Janna na midzie/supporcie jest useless w late, a to nie prawda. Nie lubię kiedy ludzie żyją w błędzie. A co do leony na jungli, to sam nie umiem nią junlować (na jugle ide w ostateczności z jakąś łatwą postacią), ale potencjał tego picka, jest niesmowity, Ganki są strasznie mocne a czas czyszczenia jungli nie jest wcale aż tak długi ![]() Wracając do janny, ona nerfa nie dostanie, tylko grając pod ap ma tak niedorzeczne shieldy i dmg, ale żeby to wykorzystać odpowiednio, trzeba mieć skilla
RE: League of Legends - Palladinoo - 12-09-2013 Janna jest na midzie bezużyteczna... Lepiej grać na nią na supp, bardziej się zda ^.- Na midzie strasznie łatwo ją zcountrować guffniaki ^^ Tyle. To prawda, nigdy nie wyjdę z brązu, bo nigdy tam nie byłem ^^ btw. Nie gram normali solo w ogóle, zresztą ostatnio strasznie rzadko gram Jak coś to 5vs5, albo aramy! :O
RE: League of Legends - Axorio - 12-09-2013 Pomimo noobów i feederów! WYKAROWAŁEM TĄ GRĘ AHGAHGA tak brąz się bawi, akali solo nie miała szans, varus to samo XD + triple ![]() ![]() ![]() 1-2 mecze left i mamy serię do brązu 2 ;( RE: League of Legends - Dragon Fire - 16-09-2013 ![]() ![]() Malzahar vs Katarina (normal) Malphite Aram ![]() + ostatnio wpadła Quadra Xin Zhao lecz nie zdąrzyłam tego ująć ![]() _________ Palladinoo - nie nie jestem tym dzieckiem
RE: League of Legends - Palladinoo - 17-09-2013 ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ RE: League of Legends - Santex - 20-09-2013 SKILL U LUX I SYNDRA SKONTROWANA XD Tak się carruje gry panowie
RE: League of Legends - Wysmienita - 20-09-2013 Po co tu wstawiacie ss'y z jednego meczu, ktory wam dobrze poszedl i to jeszcze w brazie/silverze? W brazie/silverze to sie wygrywa gry 3 vs 5 i sie tym nie chwali, a tutaj sie jeszcze chwalicie "tak sie carruje gry panowie". Jakbys ogarnial lux nie mialbys 39% ratio wygranych lux w silverze/goldzie.. xd RE: League of Legends - Santex - 20-09-2013 @up Powiedz mi jak wygrać jeżeli: -mam 2x adc w teamie(i flame non stop), -mam afkera, -nie mam adc ani jungli, -idzie 2 na topa, przy czym na początku jest double kill dla przeciwnej drużyny na topie, -20 minuta - surr 4/1, -gość firstpickuje mida, po czym w grze mówi, że nie idzie na mida, bo go zkontrowali. Można tak wymieniać w nieskończoność, zjebałem sobie mmr i teraz nie moge grać, bo only Bronze V mam w teamie... Przy takim czymś aż się grać odechciewa, wcześniej miałem 12/2/7 lux a ludzie i tak woleli dać surra w 20 minucie, bo mieliśmy pushniętego bota aż do inhibitora(mimo tego, że staty teamu były lepsze niż przeciwników). A czasem najlepsze jest to, że wygrywamy 6/0 itp. A tu nagle quadra dla przeciwników i mecz który był wygrany jest wdupiony... Jeszcze jedno wyśmi, powiedz mi jak już tak w temacie jesteś, kim najlepiej carrować gry? Na yt jak oglądam jakiś helo którzy carrują bronzy to grają Akali, Talon, Nasus(:o). Co do akali to troche rozumiem, ale przecież nie ubije tanka na combo... A jak dostane stuna to padam w chwile, bo jebane brązy jak widzą, że padam, to od razu uciekają, nawet jak jest 4vs2... RE: League of Legends - stiuart - 20-09-2013 (20-09-2013, 18:49:56)Santex napisał(a): Powiedz mi jak wygrać jeżeli: na wyzszych tez tak jest, wiec to nie tylko na low mmr, a co do afkerow to na plat + praktycznie w kazdej grze spotkasz afkera, bo wtedy ludziom juz nie zalezy (20-09-2013, 18:49:56)Santex napisał(a): kim najlepiej carrować gry? Na yt jak oglądam jakiś helo którzy carrują bronzy to grają Akali, Talon, Nasus(:o). Co do akali to troche rozumiem, ale przecież nie ubije tanka na combo... A jak dostane stuna to padam w chwile, bo jebane brązy jak widzą, że padam, to od razu uciekają, nawet jak jest 4vs2... co do carrowania, to musisz spojrzec na to z innej strony.. ludzie specjalizuja sie tylko w jednym lane, np robertoxlee gra tylko adc i prowadzi 3/4 gier sirhcez gra tylko i wylacznie singedem i tak jak up wiec co do tego to ja sie nie dziwie, bo ludzie wiedza wszystko o danej postaci i wiedza co zrobic w konkretnej sytuacji jesli chcesz sam troche pocarrowac, to poprostu jesli grasz adc i jungler gankuje to staraj sie dobic a nie uzyc wszystko co popadnie, na bronzie tez czasem ludzie zostawiaja kille swojemu adc zeby ich pozniej carrowal, wiec nie ma co przesadzac RE: League of Legends - Santex - 20-09-2013 No i znowu... 22/4/24 lux i przejebałem... Dlaczego? Bo wawrick tak nafeeddował oppów, że nie było już gry... Co z tego, że jak combo zrobiłem, to przeciwny team tracił 3/4 hp, mój team wolał sie kłócić, niż grać. No japierdole, to już ludzkie pojęcie przechodzi... Może ktoś chętny na duo rankedy? Ja gram mid/support lux/morgana itp
RE: League of Legends - Wysmienita - 20-09-2013 (20-09-2013, 18:49:56)Santex napisał(a): @up Ja wychodziłem ze srebra Tarickiem Ale polecam ci Nasusa, robisz go pod full tanka + do 20 minuty nawalasz caly czas Q. W 20 minucie powinnes miec ok. 400 stackow. Inne postacie ci gowno robia, a ty masz kazdego na kilka Q ![]() Wiesz jeszcze z czym najwiecj graczy robi blad i ty widze tez. Z tym, ze maja sapy do kogos, ze inni robia bledy, a najpierw trzeba patrzec na siebie. A najlepiej carowac gry jakims ADC, wygrany bot = wygrana gra najczesciej. Najlepiej znajdz sobie ziomka ogarnietego supporta, ktory bedzie wardowal dragona i tri bush to bedize lajciczkowo. Chociaz ogarniety jungler jeszcze bardziej potrafi wycarowac gre, jaki Udyr, na silverze nie grywalny, ale jak spotkam ogarnietego w platynie, to robi masakre. Dobra postac jest tez Renekton, moj main. W early ma potezny dmg, w late tak samo. Albo Vladimirek mmm <3 farma do 20 minuty, a potem tez sieka, wbijam sie w 3 w 50 minucie i ich skladam razem z moim teamem :3 Ja w silverze poprostu mialem wyjebane w ludzi, wygram to wygram, nie to nie, szukalem bledow u siebie i tak trzeba robic prawda jest taka, ze kazdy jest w takiej lidze na jaka zasluguje. Przeciez ostatnio kumplowi gralem 10 rankedow kayle, z czego 8 wygralem na statach 20/0. Prawda jest taka, ze kazda postac jest OP. ja sobie np. lubie tak grac, ze czekam az team wybierze to co chce, ja wybieram reszte. Mialem ostatnio grac jungle, byli sami ad w teamie, to wzialem fiddlesticka. Wbilem sie w 5 w 20 minucie i 4 trupy, jeden mi uciekl. Kazda postac jest WP na swoj sposob, taka jest prawda. Najlepiej sie nie skupiac na zabijaniu graczy, tylko na farmie, ja tak robie i dobrze na tym wychodze, ew. czekam na ganka. Najwazniejsze tez nie pushowac lini. Sorry, ze pisze tak z dupy nie pokolei, ale jestem zjarany ![]() (20-09-2013, 19:30:48)stiuart napisał(a):(20-09-2013, 18:49:56)Santex napisał(a): Powiedz mi jak wygrać jeżeli: Co ty pierniczysz, ze na platynie spotkam w kazdej grze afkera? Widze, ze ty chyba nie byles nigdy w platynie. Ja przez 300 ranedow w platynie spotkalem moze jednego afkera : O http://www.youtube.com/watch?v=gCL_9OU25K4 Polecam do obejrzenia. RE: League of Legends - Santex - 20-09-2013 @up No problemo, że jesteś zjarany Tak jak twój main to rene, tak moim jest Lux, i nie rozumiem tego, że carruje gre z całych sił, mam staty w c**j, ale i tak przegrywam bo ktoś feeduje... Przed chwilą miałem 20/1/12 z czego dead z własnej głupoty przy niszczeniu nexusa, mało brakło a był by lose, na szczęście Shen dobrze ultował i gra była wygrana ![]() Co do tego filmiku, to ja też jestes zwolennikiem, że nie ma elohell A tutaj małe staty gry lux: Zabójstwa/Zgony/Asysty/Farma na gre 8.3/game 5.8/game 13.3/game 122.4/game Chyba nie jest zle, jak widać zawsze staram się odstępować kille adc, no ale czasem się nie da(czasem leci aa, czasem trzeba dobić, bo ucieknie)... P.S Ty już w lola nie grasz? ^^ RE: League of Legends - Wysmienita - 20-09-2013 Gram, czemu mam nie grać? Wlasnie rankedzika wygralem singedzikiem jak grasz lux to sobie bierz najlepiej zamiast ignite teleport i mow na bocie, zeby walneli w drugiego busha warda i jak pushuja z druzyny przeciwnej uzyj teleporcika i macie 2 trupy Ja zawsze zamiast ignite wole teleport dlaczego? poniewaz ignite jest przydatne dla middera raczej tylko w poczatkowej fazie gry, a ja zawsze ide pod late. Co do teleportu dam ci mala podpowiedz, zaczynaj z doranem + 2x potek albo wardzik, gdy uzbierasz 800 zlota kup sobie kielich na lux i uzyj tp ( oszczedzisz czas na dojdzie, czyli nie stracisz farmy i lvla) midder z przeciwnej druzyny, nie bd mial czasu na wrocenie, bo bedzie chcial bronic wiezy, kup jeszzce warda i zacznij pushowac. Koles traci farme, ty go harasujesz, potem gang bota i tak caly czas
RE: League of Legends - Santex - 20-09-2013 Hmm... Ja teraz zacząłem zaczynać z 2x amuletami, wardem i potkiem na hp, many w miare nie brakuje, czasem nawet 3k golda się uzbiera Teraz znowu miałem bad game, 7/2/7 ale udyr nie do ubicia, wgl. on ma gdzieś tyle defa, hp, hity i spamowalność speeli, że 1vs1 nie ma szans XD
RE: League of Legends - Wysmienita - 20-09-2013 No udyr jest dobrym championem, a nie jest doceniany praktycznie wogole. Polecam ci tez grac w jungli Evelynn, jest niewidzialna, a malo kto kupuje pink wardy, chociaz w srebrze, to nawet zwyklych nie kupuja ;D Albo kassadina sobie kup na mida, strasznie mobilna postac i w late gamie kosa. Albo Xeartha mmm <3 jego nikt nie potrafi kontrolowac w silverze, bo jest nei spotykany, tak samo Viktor, a tak naprawde to sa takie wp postacie. xearth co 5 sek stun, do tego jest W posiada taki zasieg, ze jprdl, obszarowe ult 3x uzycia co 30 sek, Q ala lux ult, do tego ta passywka, co robi z niego tanka 15% mocy umiejetnosci zamienia na pancerz, masakra, strasznie wp gowno. brown/silver gra tylko tym, co graja na LCS, a na LCS liczy sie zgranie i mysla, ze beda grac tak samo jak tam, najlepiej jest pickowac postacie, ktorymi nikt nie gra, bo malo osob wie jak je kontrolowac =] RE: League of Legends - stiuart - 21-09-2013 (20-09-2013, 21:09:38)Wysmienita napisał(a): Co ty pierniczysz, ze na platynie spotkam w kazdej grze afkera? Widze, ze ty chyba nie byles nigdy w platynie. Ja przez 300 ranedow w platynie spotkalem moze jednego afkera : O (20-09-2013, 19:30:48)stiuart napisał(a): a co do afkerow to na plat + praktycznie w kazdej grze spotkasz afkera, bo wtedy ludziom juz nie zalezyczytanie ze zrozumieniem ;d (20-09-2013, 22:46:52)Wysmienita napisał(a): a tak naprawde to sa takie wp postacie (...) masakra, strasznie wp gowno. uzywasz skrotow, o ktorych znaczeniu nie masz pojecia i mowisz ze masz plat? jak postac moze byc wp, tak dla rozjasnieniawp - well played, czyli dobrze grane, moze sie pomyliles i chciales napisac op, no ale tyle razy pod rzad, zastanawiajace RE: League of Legends - Wysmienita - 21-09-2013 No ja tak zawsze pisze, nei nzam skrotow wp i op to prawie to samo kazda postca jest op na swoj sposob ;Dno on pisze, ze na platynie spotkam w kazdej grze afkera, bo ludzia nie zalezy, no to ja napisalem, ze nie spotkalem ani jednego no mam plat - Łągiew EU NE RE: League of Legends - Santex - 21-09-2013 Mam pytanie panowie. Jestem 4 pickiem, 5 pick mówi jungle, no ale ja go 1st picknąłem na jungle, to moge mieć bana za to? XD W końcu chyba jest zasada pick order>call order. Tzn. tak mi się wydaje... RE: League of Legends - Wysmienita - 21-09-2013 nie mozesz ;] xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx RE: League of Legends - stiuart - 21-09-2013 (21-09-2013, 13:18:35)Santex napisał(a): Mam pytanie panowie. Jestem 4 pickiem, 5 pick mówi jungle, no ale ja go 1st picknąłem na jungle, to moge mieć bana za to? XD W końcu chyba jest zasada pick order>call order. Tzn. tak mi się wydaje... na normalach te dwie zasady sa wyznawane w tym samym czasie ^^ no ale na rankedach to jednak pick order a co do bana, to pewnie, ze nie dostaniesz za cos takiego, tak jak napisal kolega up |