Forum Mazurski OTS
League of Legends - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Dział: Gry oraz Konsole (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=70)
+--- Wątek: League of Legends (/showthread.php?tid=11140)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: League of Legends - Ogor - 26-10-2013

Palladino, ogladaj filmiki, to pogadamy Big Grin Jest 46% ze w twojej druzynie trolla nie bedzie, a 54% ze u nich sie trafi. Sprawdzone to jest.
Z tego co pamietam, to czesciej sie w druzynie przeciwnej trafial troll, a nie u nas, takze _/.
@OgorCfel- won z tym nickiem, bana mu xd
btw, kto ty? XD

RE: League of Legends - OgorCfel - 26-10-2013

O co ogoralke ci chodzi? Moge miec taki nick :f.
Btw. Te obliczenia sa z dupy. 5 gier pod rzad afka w teamie mialem (gj riot dywizja nizej)

RE: League of Legends - Ogor - 26-10-2013

Ja Ci mowilem, nie zaslugujesz na golda. ;d
I jesli chcesz golda, to sam sie wycarryuj jak ja.
To zaden problem, chociaz dla Ciebie to nie wiem :O.
Ty grasz po to, aby wbic sie do golda. Ja gralem po to, zeby sie czegos nauczyc, nie flejmic, "dostosowac" sie do teamu. A ty trollujesz jak Ci zajebia pozycje. Gratuluje ;f .
Btw, support to najlepsza pozycja, jaka moze byc !

RE: League of Legends - stiuart - 26-10-2013

(26-10-2013, 11:50:35)Palladinoo napisał(a): Hahahahahahahahaha, widzę prawdopodobieństwo opanowane mr. stiuart co? hahahaha

poziom przedszkolaka, nie znam cie, wiec to, ze nim jestes jest wysoko prawdopodobne

@ed
(27-10-2013, 16:11:03)Palladinoo napisał(a): hahahaahahahahahaha, nie ma to jak prawdopodobieństwo z dupy ^^ Grzeb dalej, oj grzeb

ciezko bedzie ci w zyciu chloczyku.. oj ciezko

RE: League of Legends - Palladinoo - 27-10-2013

hahahaahahahahahaha, nie ma to jak prawdopodobieństwo z dupy ^^ Grzeb dalej, oj grzeb

RE: League of Legends - Ogor - 27-10-2013

Jebac go. ;s
Stiuart, jesli chcesz pograc duosy (jesli ogarniasz adc, moge supportowac. Kocham suppy ;] ).
Ts.v4g.pl - zapraszam ogarow ;D

RE: League of Legends - Banneq#2 - 27-10-2013

(27-10-2013, 19:52:37)Ogor napisał(a): Jebac go. ;s
Stiuart, jesli chcesz pograc duosy (jesli ogarniasz adc, moge supportowac. Kocham suppy ;] ).

Jak tak lubisz supporty, to moze w najblizszy piatek czy czwartek razemm zagramy? Ogarniam Vayne ;D

RE: League of Legends - stiuart - 28-10-2013

(27-10-2013, 19:52:37)Ogor napisał(a): Jebac go. ;s

main mid teemo, jesli nie moge to pytam o supporta Tongue adc to moja najslabsza pozycja, farmic farmie, ale nie lubie grac adc Smile

RE: League of Legends - Wysmienita - 28-10-2013

[Obrazek: qo56.png]

Heheszky=]

RE: League of Legends - Ogor - 28-10-2013

Gratzy. ;d
@Banneq jesli masz ts, ogarniasz duzo adc, jestes minimum w goldzie to zagramy xd. (ts.v4g.pl)
Juz niedlugo koniec sezonuuu ;_; ! chce skorke elise! obramowke! skin do wardow! Sad

RE: League of Legends - Wooshop - 28-10-2013

Ogor... To jest śmieszne Smile Ty będąc w silverze jeszcze śmiesz pisać wymagania, kto z Tobą może zagrać? Że Ty chcesz tylko ogarów? Jak byś sam był dobry, to sam byś dobił do golda :> Ja nie grałem duo w ogóle, solo queue od wakacji, jeszcze z 2-3 dni i będę w platynie Smile Więc proszę Cię daj sobie spokój, bo jak na moje oko, jak nie możesz sam wbić golda, to nie zasługujesz na niego, pograj z kumplami 3 x 3 tam masz łatwiej, dobijesz sobie upragnionego skina Smile

RE: League of Legends - Santex - 28-10-2013

[Obrazek: 29gls3m.png] Ład Da Fak panowie? ;o Już z 10 minut mam to gówno, wyrzuciło mnie z gry i dupa ;D

RE: League of Legends - Azbest - 28-10-2013

@up

dafuq xD też tak mam

Nagle sie ludziom w lola zachciało grać? ;/ Ale k***a czemu mnie wywaliło ;/ Pewnie dlatego, że jeszcze nie kupiłem nigdy RP xDDD

RE: League of Legends - Azbest - 28-10-2013

Chyba za 5 min zaloguje xD Tak na marginesie co myślicie o Ahri? opłaca się ją kupić? Ogladałem streamy to ładnie bije ;d

Raczej tak, ostatnio grałem Lux vs Ahri, to na początku padała jak szmata, ale w late robi taki damage ze szok, do tego ta mobilność i true damage ;D

RE: League of Legends - Ogor - 28-10-2013

@Wooshop
Ja jestem w goldzie tak btw. I do tego sam sie carry'owalem. Piszac o koncu sezonu, chcialem juz zdobyc to, bo sezon konczylby sie za 2-3 dni teraz. Poszukaj w poprzednich stronach, wstawialem screena z dojsciem do golda ;*
@Ahri
Ahri jedna z lepszych miderow jak dla mnie. Jej combo ..

RE: League of Legends - Wooshop - 29-10-2013

Okej! To sorry ogor Big Grin
Wczoraj były problemy z serwerem, ludzi wywalało z gry i tylko jedna osoba często wracała grając samemu i wygrywając Smile Mój kumpel tak miał z rankedem niestety :/
Dziś już problemów nie ma, jak coś się dzieje albo szukacie newsów to szukajcie tu:
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/
Big Grin
@takie tam z dzisiaj Big Grin 10 win strajk na rankach xD
[Obrazek: bJ3wrvQ.jpg]

RE: League of Legends - Ogor - 29-10-2013

Ja tak mialem rowniez.. U nas 1 osoba, u nich 2 graly. Z tego wszystkiego wyszedlem z gry, bo nie chcialo mi sie nawet czekac. xd
Problemy byly od godziny 18 do nawet 22 ;/ I wtedy chujnia z grania.

RE: League of Legends - Santex - 30-10-2013

Wooshop - miałeś renektona na topie? Jeżeli tak, to jak go dobrze kontrować i co budować? Zawsze jak pickuje riven na topa, to gość pickuje Rene, to dość ciężko jest, bo złoży coś na def i chujnia. Potem w TFach też się lepiej spisuje, bo ma ulta bardziej tankowatego ^^ Jakieś rady jak na niego grać?