![]() |
|
7.6 Tibia .Dat i Tibia Spr - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Grafika (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: 7.6 Tibia .Dat i Tibia Spr (/showthread.php?tid=13498) |
RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - seczu - 04-01-2013 Dziekowac Varial a masz moze jakiegos ladnego prostego PICa? bez zbednych jakis oczowalacych obrazkow malych itp ;] POZDRAWIAM
RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Konr@do - 05-01-2013 A dałoby się PIC jeszcze???????? RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Azbest - 05-01-2013 Podziękował Varial ______________________________ RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Savater - 13-01-2013 Otóż już od dawna nie zaglądałem postanowiłem uploadować to co wystawiłem wiem ze varial to uploadował ale postanowiłem uczynić to samo i dodać jeszcze tibia.pic. Tibia.spr Tibia.dat Tibia.pic A tu skan: Tibia.spr Tibia.dat Tibia.pic RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Konr@do - 13-01-2013 Dzięki wielkie, właśnie tego potrzebowałem! RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Azbest - 13-01-2013 Przyda się, thx ______________________________ RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Limit xD - 20-01-2013 Tez bym to sobie ustawil. Lecz nie jestem zbyt dobrym komputerowcem i nie umiem ;D i w dupke za przeproszeniem wsadźcie sobie komentarze typu ze jestes dziecko itp. Jesli ktos moglby mi pomóc pisac prv. RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Pretti - 03-02-2013 Fajne, ale jak się loguję to mam debugera :/ RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Mr Redziu - 04-02-2013 Varial czemu dat z premum tylko można ściągnąć bardzo proszę o poprawkę _____________________________________ Animax 0 - 200,000 ++ Animax Rookslayer 0 - 7,000 RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Varial Ban - 05-02-2013 @up Pobierz sobie dat od savatera i problem rozwiązany
RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Savater - 10-03-2013 Miałem więcej tego edytować ale na razie nie mam ani czasu ani chęci więc trzymajcie to co zrobiłem. Linki : Tibia.spr Tibia.dat No chyba skanów nie musze dawać ; d RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Palldino - 10-03-2013 jakies ssy? sciagac w ciemno nikt nie bedzie ;]] RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Savater - 10-03-2013 (10-03-2013, 19:13:36)Palldino napisał(a): jakies ssy? sciagac w ciemno nikt nie bedzie ;]] To już wasz problem, nie mialem czasu na ss'y .. No chyba ze jestem w waszych oczach pro elo hakerem no to sorry ;o Co do tych plików to jest prawie to wszystko co w wczesniejszych uploadowanych plikach, po za drobnymi wstawkami typu: Kilka wygladów potworów zmienione czar dla ed i cos tam jeszcze, a jezeli sie boicie to pozostawie to bez komentarza... A jezeli chcecie bambus i reszta zobaczyć ssy zapraszam do "shenron life" tam macie te wasze upragnione ss. RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Varion - 11-03-2013 Baretg a ten bs co zmieniles na rainbow shield co mi pokazywales nie dziala i zordian sie nie swieci jeszcze RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - ME.NT.OS - 02-04-2013 Mi tam nic nie dziala ((((((( I mam w ciul debugów (
RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Varial - 03-04-2013 @up To wkońcu Ci nie działa czy masz w c**j debugow? xD RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Varion - 13-04-2013 yy bot trzeba pozmieniac nazwy jak ci nie dziala :> RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Vaxio - 12-06-2013 Tibia Pic, Tibia Spr nie da się pobrać Proszę o ponowne dodanie. RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - AM-2201 - 24-02-2014 Mógłbym prosić o reupload Pic'a i Spr'a? Dzięki
RE: Tibia .Dat i Tibia Spr - Hanson - 25-02-2014 mozna by bylo reupke?? .................... |