Forum Mazurski OTS
7.6 [Rook] Plump Feather Quest! - Wersja do druku

+- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl)
+-- Dział: Działy ogolne (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=95)
+--- Dział: Poradniki (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Wątek: 7.6 [Rook] Plump Feather Quest! (/showthread.php?tid=14640)

Strony: 1 2 3

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Takanori~ - 30-11-2012

(30-11-2012, 15:04:37)Skrillex napisał(a): Czy ten liść działałby na main ?.

A dlaczego nie ? XD Zapewne Vinox nie zrobil blokady dla innych profesji...

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Krejzi - 30-11-2012

(29-11-2012, 20:11:48)Vinox napisał(a): i na co komu poradnik do questa... masakra my się meczymy robiąc questy a inni za darmo mają wszystko, a później że nie ma co robić na rooku. Jak sami do tego prowadzicie.

Taka sama sytuacja była, gdy został dodany poradnik na zordian seta i mirrow ringa : O.
Dlaczego tam się nie wypowiedziałeś? :C.

Poradnik bardzo ładny, Ci którzy chcą wykonać bez żadnych pomocy, nie muszą korzystać z poradnika : OOO
Pozdro xd

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Luno Thay - 30-11-2012

I OTO MACIE PRZYKLAD DAREMNEGO PODANIA QUESTU :* no ale cóż Zgodze sie z Vinoxem i reszta co pisala CO TO ZA FRAJDA zrobienia questa skoro jzu jest poradnik... Dlatego sie sprzedaje kombinacje po to aby moc nie tylko zarobic ale aby tamta osoba mogla tez zarobic a nei PODAJAC wszystkim kombinacje ...

Daremnie .. ale skoro juz jest poradnik proponuje go wkleic do ogolnego poradnika
http://www.mazurski.xaa.pl/showthread.php?tid=12891 z Podpisem zrobienia: Sasha Rookslayer

Wasza decyzja i osoby wystawiajacej

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Sasha - 30-11-2012

(30-11-2012, 0:47:32)Vinox napisał(a): bo i tak z niego każdy skorzystał ? ale pretensje, że na rooku nie grają ludzie bo questy robią w godzinę niech maja do siebie osoby z rooka.

Vinox, nie widzisz, że każdy się tutaj z Ciebie śmieje? Co ty w ogóle tutaj piszesz, to brak pytań...
Jest to dział ''Poradniki'', więc tutaj się zamieszcza screeny, które ułatwią graczom robienie owego Questa. Piszesz, że to przez nas tutaj ludzie nie grają, bo Questy robią w godzine <lol2>? Trzeba bardziej się postarać pisać Questa, aby się go nie robiło w kilka dni. Trzeba robić porządnie, a nie na odpierdol. Uwierz, że nikt nie ma do siebie pretensji, tylko do Ciebie Vinox, bo gdybyś się postarał, nikt by nie ''płakał''. Każdemu się podoba poradnik, tylko ty musisz napisać swoje gorzkie żale. Każdy mi przyzna rację, uwierz Vinox.

@

Wszyscy którzy popierają zdanie, to pewnie są to lizodupy Vinoxa... Bo nie rozumiem, dlaczego miałbym nie robić poradnika. Ja tylko chce pomóc graczom, którzy jeszcze owego Questa nie zrobili..
@Luno, zgadzasz się z Vinoxem, bo już nie zarobisz na noobach, oraz nie będziesz oszukiwał pixelowy maniaku.

Odnośnie pióra na Rooku, czy działa on również na Main.. On pewnie działa, lecz, aby działał jak Mirrow, to Mirrow Ring musi być zdjęty, bo jak będzie mirrów + pióro, to nic nie będzie działało. Tak samo jak jest na Rooku. Jeżeli masz rotsa, oraz pióro, to nie działa. Więc musisz nosić, jedno, albo drugie.

Dzięki za wasze opinie, na prawdę. Chcę Wam tylko pomóc, lecz widzę, że głównej Administracji to przeszkadza. Ehh, brak słów. Jeszcze raz dzięki za opinie.

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Poziomka - 30-11-2012

(30-11-2012, 0:47:32)Vinox napisał(a): bo i tak z niego każdy skorzystał ? ale pretensje, że na rooku nie grają ludzie bo questy robią w godzinę niech maja do siebie osoby z rooka.

To na chu.j jest dział 'Poradniki' płaczku?

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - pecz01 - 30-11-2012

Dobra robota.. Po to jest ten dział tutaj.

Ps. Vinox wyjasnisz czemu nie sapałeś do Averxesa gdy ten zrobił spoilera do niby "najtrudniejszego questu w historii mazurka" M ringa? :O nic przeciwko temu nie miałes.. A teraz płacz o nic

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Tr4X - 30-11-2012

Ten dział służy do po mocy o ile pamiętam. ;< Jeśli ktoś nie chce to wcale nie musi z niego korzystać...

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Himi123 - 02-12-2012

No nie ma z tego frajdy. 9 osób zrobiło (JA 9 JEJE ;d) questa samodzielne , badz z lekka pomoca ziomeczkow,samemu sie szukalo npc i rozkminialo niektore misje i to bylo fajne,a ktos kto teraz bedzie robil questa z poradnikiem to juz jest 1 dzien roboty bez frajdy a nie tydzienTongue

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Pretti - 03-12-2012

Jebnijcie się w leb. Po co piszecie te teksty typu: "zepsułeś nam frajdę robiąc poradnik na quest".
Do wszystkich tych ludzi:
nikt wam nie kazał czytać poradnik.

@topic.
dla mnie bardzo dobrze wykonany poradnik
10/10 GZGZ

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Sir Goldi - 08-12-2012

21:32 Sasha: to daj komenta

Bardzo dobry poradnik 10/10 nic dodać nic ująć. Może jak będę miał chęci nabić ten 30 fishing to zrobię tego questa ;d

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Pumaz - 11-12-2012

Poradnik dobry 10/10

Ps. Nie płaczcie na roku że nic się nie dzieje , bo sami sobie ułatwiacie gre

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Azbest - 11-12-2012

Bezsensu robić poradnik jak questa wykonało pare osób .. Potem płacz, że rook bez update itp a sami do tego doprowadzacie.

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - eM PeG - 12-12-2012

A więc mała poprawka. Po misji na 2 ng trzeba iść do maestro, oddac te instrumenty, i tam zrobić task na 250 cyclopów. Potem wraca sie do hildy, i ona daje quest na róże, a potem na glacki

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Novi - 13-12-2012

Troche nie potrzebnie Smile mogli sie pomeczyc. Dluzej pograc pozbierac ciala Deera itp.. ogolnie bardzo elegancko ale nie potrzebnie.

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Mr Redziu - 10-01-2013

Przydał Mi się ; ** 10/10 ; D .

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Palldino - 10-01-2013

(12-12-2012, 2:00:36)eM PeG napisał(a): A więc mała poprawka. Po misji na 2 ng trzeba iść do maestro, oddac te instrumenty, i tam zrobić task na 250 cyclopów. Potem wraca sie do hildy, i ona daje quest na róże, a potem na glacki

nie bo od maestro sie zaczyna q nie od hildy Wink

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - eM PeG - 10-01-2013

Robiłem 2 razy ten quest, i ja zawsze zaczynałem od hildy...

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Varial - 10-01-2013

@up
Dobrze mówi najpierw pokazujesz 30 fishing u hildy, pozniej maestro i znów Hilda.

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - Samuś - 10-01-2013

Poradniczek 10/10 nic dodać nic ująć . Zaczynam robić plume więc przyda się : )

RE: [Rook] Plump Feather Quest! - NedStark - 04-02-2013

Myśle że wiekszość graczy by sobie poradzilo ale ok 8/10