![]() |
|
Jak powstał Twój nick? - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: OWION (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Dział: Hyde Park (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Jak powstał Twój nick? (/showthread.php?tid=14675) Strony:
1
2
|
RE: Jak powstał Twój nick? - Varial Ban - 27-11-2013 Zdzich - tak mam na imię. Terrorysta - bo wysadzam szkolne autobusy. RE: Jak powstał Twój nick? - AviSzef - 27-11-2013 (27-11-2013, 17:21:27)Azbest napisał(a): Patrze sobie na dach, widzę azbest i koniec uroczej historii nie kłam, kiedyś mi pisałeś, że podjebałeś ten nick gościowi z apo XDDDD #t nick sam do mnie przyszedl RE: Jak powstał Twój nick? - coca_colla - 27-11-2013 ja akurad pilem se cocle i muwie zrobie se nick coca colla a rzeby mnie nie osondzila firma coca cola za plagiatant to zrobilem przez 2x ll czyli colla a nie cola jak slynny napuj ktury byl kiedys dostempny tylko w aptekach na recepete poniwarz ma w sobie lek na alzchimera RE: Jak powstał Twój nick? - rami90 - 28-11-2013 A bo mam dziwne nazwisko i ziomek rzucil do mnie kiedys "Kalarepa, grasz z nami?" I powstal Kalarep. RE: Jak powstał Twój nick? - Mateuszsen - 28-11-2013 Mój nick np. Pretti powstał od mojego nicku w grzre Pretti Van Mel, który powstał gdy w telewizji zobaczyłem reklamę firmy Pretti Van Mele. Mateuszsen od tego, że nazywam się Mateusz + sen(?) xD RE: Jak powstał Twój nick? - stiuart - 29-11-2013 Chodzacy Kamien - patrzylem na stronie jakies fajne outfity, myslalem, myslalem i pomyslalem, ze kupie outfit kamienia, zrobilem nick, poexpilem, zakonczylem quest na outfit NPC lecz sie okazalo, ze nie jest dostepna taka skorka ^^, nick zostal, postac tez bo szkoda bylo tyle czasu zmarnowac ![]() a jak tam bylo u was RE: Jak powstał Twój nick? - Ziemniok - 29-11-2013 Donald Tusk < Kochany Premier uwielbiam Go :* RE: Jak powstał Twój nick? - Basior1514 - 10-02-2023 Mój powstał od imienia Baśka jestem
RE: Jak powstał Twój nick? - wirtak23 - 17-02-2023 Cztery lata temu podczas rozgrywki Counter Strike Global Offensive wymyślili go moi znajomi. --------------------------------- twinsat RE: Jak powstał Twój nick? - adfrexPL - 11-07-2023 Szczerze mówiąc to nie pamiętam, był to chyba login do jakiejś gry przeglądarkowej ------------------------------- stoiska reklamowe – promocyjne RE: Jak powstał Twój nick? - gacekkPL - 02-08-2023 To są zdecydowanie moje ulubione. Widzę, że wiele osób podziela moje zdanie ------------------------------------- Usuwanie grafitti Warszawa RE: Jak powstał Twój nick? - wicjusz93 - 03-08-2023 Samemu to jest dużo pracy, może jedynie na początku da się to robić z powodzeniem. Dlatego ja polecam się zgłosić do profesjonalistów ----------------------------------------------- przyprawy do bigosu RE: Jak powstał Twój nick? - emna3 - 31-10-2023 Nie mam pewności, to trudne do oceny. Warto być otwartym na różne punkty widzenia. __________________________ budowa linii produkcyjnych RE: Jak powstał Twój nick? - ermyk6 - 08-11-2023 Nie mam gotowej odpowiedzi na to pytanie, to skomplikowana kwestia. Ważne jest zrozumienie, że są różne punkty widzenia. RE: Jak powstał Twój nick? - erom34 - 15-11-2023 Nie mam silnych przekonań w tej kwestii. Ważne jest, aby respektować różnorodność opinii i umieć słuchać innych. RE: Jak powstał Twój nick? - emryk34 - 16-11-2023 Każdy ma prawo do swojego zdania, to jasne. Warto szanować to, że ludzie mają odmienne przekonania. |