![]() |
|
7.6 Wyniki na młodszego Tutora. - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 7.6 Wyniki na młodszego Tutora. (/showthread.php?tid=16150) |
RE: Wyniki na młodszego Tutora. - A-G-E-N-T - 18-06-2013 Konr@do - mój chłop! TYLKO TOBIE GRATULUJE!!! Caaz znowu MT? :O Tak to nie gra (chyba mogę się mylić) a jak rekrutacja to już gra :OOOOOO RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Mr.Atnoox - 18-06-2013 ..................................... RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Adi Knight - 18-06-2013 Hardkorek Sorc, pierwszy raz typa widzę. Black Knight to w ogóle ortografia 2-10 XDDDDDD Reszta może być. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Mateuszsen - 18-06-2013 Kondr@do - jedyny dobry wybór. GZ CHLOPIE, widzimy sie w pixelach
RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Haven2k - 18-06-2013 Dobra Coca Colla mi sie wydaje dobrym graczem i ogarnia all.Dac mu MT moim zdaniem. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - DanielHe - 18-06-2013 (18-06-2013, 21:01:34)Haven2k napisał(a): Dobra Coca Colla mi sie wydaje dobrym graczem i ogarnia all.Dac mu MT moim zdaniem.x2 Balle na tutora RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Azbest - 18-06-2013 Caaz gratulacje po raz 2/3?
RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Varial - 18-06-2013 Kiedy zostanie dodany Quest na ROOKU?! Zapowiedź była 3 tygodnie temu (za 3 dni minie), a questu dalej nie było, tak nie ma. Rozumiem, ze masz w dupie graczy na wyspie nowych, ale byś mógł w końcu go dodać. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Konr@do - 19-06-2013 Gratuluję innym awansu oraz ekipie trafnego wyboru
RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Vinox - 19-06-2013 Varial moja praca to uniemożliwiła dlatego nie zrobiłem, dziś testowałem już jedna fazę i nikogo nie mam w dupie jedynie Ty masz administrację bo jeżeli masz czelność pisać tak do nas. A to że pracuje nie będę was (Ciebie) informować z wiadomych powodów. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - stiuart - 19-06-2013 kim wgl sa te osoby? chyba tylko Konrado ma tutaj jakies doswiadczenie, no nic czas pozbyc sie postaci i nie wracac na server RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Impossible - 19-06-2013
@ Mati Nawet nie pisałem podania Kotq. Ale tak. Mam większe pojęcie o servie od Caaza lub Hardcorka. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Mateuszsen - 19-06-2013 I tak nestor byl najlepszym kandydatem. ______________ RE: Wyniki na młodszego Tutora. - A-G-E-N-T - 19-06-2013 (18-06-2013, 23:22:05)Varial napisał(a): Kiedy zostanie dodany Quest na ROOKU?! Zapowiedź była 3 tygodnie temu (za 3 dni minie), a questu dalej nie było, tak nie ma. Rozumiem, ze masz w dupie graczy na wyspie nowych, ale byś mógł w końcu go dodać. ja juz sie vinoxa pytalem to mowil ze testy bo duzo bedzie dodane w tym upie. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Caaz #1 - 19-06-2013 Ten temat jest o nazwie Wyniki Rekrutacji, a nie Quest na Rook'u, a więc nie wypowiadajcie się o Tym co ma zostać dodane właśnie tam i czemu Vinox tego nie zrobił... RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Varial - 19-06-2013 @up Dobrze panie wielki młodszy tutorze, który dostał posadę, bo wrócił na serwer. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Azbest - 19-06-2013 @stiuart Caaz ma największe doświadczenie, miał już chyba 2x MT więc jest git. Konrado też ogarnie, a tych 2 to nie wiem kto ich wybierał xD RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Czesuaf - 19-06-2013 Przyglądam się dla Caaz'a i Konrada i powiem, że jestem zadowolony. Obydwoje dobrze się spisują, pomagają graczom, udzielają się na G-C, odpowiadają na RRV, przeprowadzają wymiany. Pozostałej dwójki nie widziałem na oczy. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - A-G-E-N-T - 19-06-2013 Azbest niewazne ze ma doswiadczenie. Przez dlugi czas nie gral nagle rekrutacja i juz mt. Nawet nie wie co sie na ots dzieje ;O Konrado - jedyny dobry wybor. RE: Wyniki na młodszego Tutora. - Pretti - 20-06-2013 Odpadnie Hardcorek i Dark Knight, bo to sa 2 pomylki. |