![]() |
|
Nowa Edycja Mazurski! - Wersja do druku +- Forum Mazurski OTS (https://mazurski.xaa.pl) +-- Dział: Główne Forum (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Newsy (https://mazurski.xaa.pl/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Nowa Edycja Mazurski! (/showthread.php?tid=18178) |
RE: Nowa Edycja Mazurski! - Dzefrej - 03-01-2015 Fajna bania z tymi restartami... ja już wiem na 100%, że nie zagram tu w tej edycji, którą uruchomicie ani w żadnej następnej, to jest śmieszne, szkoda czasu i prądu W 1 edzie miałem 36k na rooku z v setem i 900k main , w tej edzie miałem 21k rook (TOP1) i 800k+ (TOP1 MAIN) ze zrobionym fullem, a wy tak z dupy wyjezdzacie z kolejnym resem charów gdzie nawet premki nie odzyskam bo kupowałem od ludzi za ng więc nie mam żadnego kodu. Graty botom powodzenia w nowej edzie i życze wszystkim żeby wam Vinox po wbiciu 500k zrobił kolejnego resa z dupy naiwniaki, elo RE: Nowa Edycja Mazurski! - AtR - 03-01-2015 (02-01-2015, 22:53:59)Vinox napisał(a): Przypominam, że kupione Premium account zostaną zwrócone*, wystarczy podać nam kod, numer telefonu, typ usługi. email: mazurskiteam@wp.plNo dobra a teraz taka sprawa, jak ja kupowałem premium 200h za 10 zl przez payu to jak to zwrocicie, jak nie mam zadnego sms ? Można dojść po danych które podawałem przy kupnie ? RE: Nowa Edycja Mazurski! - paweu25 - 03-01-2015 chwalisz się czy żalisz? o.O nikogo nie interesuje że byłeś online 24/7 i tak byłeś pionkiem więc cześć i pozdrów matke
RE: Nowa Edycja Mazurski! - Vinox - 03-01-2015 art też zostanie Ci zwrócony. RE: Nowa Edycja Mazurski! - AtR - 03-01-2015 Pytam, a mnie nie interesuje twoj bol dupy... Ty takze pozdrow matke, spoko z niego ziomek. Aha, ok. Ale to mam wyslac dane jakie podawalem przy zakupie ? Bo kodu nie pamietam RE: Nowa Edycja Mazurski! - Vinox - 03-01-2015 tak RE: Nowa Edycja Mazurski! - Mr Death - 03-01-2015 Rowniez nie zagram :p postac na apo juz zrobiona.. no chyba ze zobacze jakies zmiany konkretne i nie wiekszy exp niz 50 polecam sie
RE: Nowa Edycja Mazurski! - mikusiek6 - 03-01-2015 Ja pitole gram tutaj od tak dawna jak mission shield była najlepszą tarczą i wszystko mogę znieść, ale ten pieprzony kolejny reset z dupy to co to ma być ? Chyba nie widzę sensu grania tutaj dalej. Przechodzę zdecydowanie na APO RE: Nowa Edycja Mazurski! - Seven - 03-01-2015 Również nie widzę powodu do dalszej gry tutaj, kolejny res charów w ciągu 4 miesięcy, o którym wcześniej nawet nikt nie wspomniał. Szkoda czasu i prądu na to... RE: Nowa Edycja Mazurski! - eM PeGo - 03-01-2015 Nooo tego sie nie spodziewalem, ale pewnie i tak bd jak przy drugim resie... Wielkie zmiany których wgl. nie bedzie widać Swojego sie dorobiłem, można powiedzieć że zarobiłem. Myślę że wpadne jeszcze raz (kiedys)
RE: Nowa Edycja Mazurski! - Merix - 03-01-2015 Tak jak się spodziewałem, był res- będą następne, strasznie przykro mi się zrobiło z powodu waszych zmarnowanych pacców, powodzenia na A**. Konto Merix założyłem żeby nikt się nie podszywal HEH życzę powodzenia graczom, Vinoxowi oraz ekipie, może jeszcze coś z tego będzie. PIS JOŁ RE: Nowa Edycja Mazurski! - Kopekxd - 03-01-2015 No zobaczymy co ten reset przyniesie. Ale tibia jest już przestarzała zwłaszcza 7.6 i ciężko będzie utrzymać graczy ^^ RE: Nowa Edycja Mazurski! - Adasik - 03-01-2015 Nie kompromitujcie się przynajmniej z komendą. !speed. RE: Nowa Edycja Mazurski! - DarkKnight - 03-01-2015 Witam, czy wy chcecie nas przekonać do powrotu, bądź kto jeszcze tam nie grał założenia konta na APO? Bo jeśli tego nie widzicie każde kolejne wasze działania prowadzą ku temu. Wbijacie na serwa raz na x czasu. Nic wam się nie chcę, w propozycjach na forum się nie wypowiadacie bo nawet ich nie czytacie, może jak już to wyżej pisali cofnijcie serwa do stanu przed pierwszym resem postaci. Bo tak jak myślałem, pozwolimy na pierwszy res charów to będą następne. A ja mam tutaj dla Was propozycje najlepiej usuńcie to w PIZDU. Jak wam się tak nie chce tego prowadzić. Komenda !speed < APO 0% z 100% Zmiany na q magiczny plecak < zapewne zmniejszenie ilości motylków. 0% z 100% Około 50 nowych misji < !quest APO 0% z 100% Odświeżony War-Guild < super, co wy myślicie że wam na nowym serwie zagra 100 osoby i gildie będą coś znaczyć? 15% z 100% Update terenów rook\main < powinniście te update robić na bieżąco, a nie nowy serw to się wam przez chwile będzie chciało, a później tak jak na poprzednich edycjach Wszystkie wasze zmiany na nowym serwie powinny być wprowadzane na obecnej jeszcze nie straconej edycji, bo moim zdaniem prawie nikt na trzeciej edycji nie zagra. @down Miszczunio jak większość RE: Nowa Edycja Mazurski! - Miszczunio - 03-01-2015 Dla mnie to jest śmieszne w trzeciej edycji nie zagram pozdrawiam wszystkich RE: Nowa Edycja Mazurski! - danio3235 - 03-01-2015 To juz wszystkie zmiany, czy to dopiero początek tych zmian? -_- RE: Nowa Edycja Mazurski! - Arvery - 03-01-2015 nie lepiej zostawić tak jak było i wprowadzić jakieś zmiany? nikomu nie bd chciało się grać od nowa o.O no to polecam wprowadzić eventy ! żeby co jakiś czas coś się działo. WAFEL: edytuj swoje posty, nie pisz jeden pod drugim. RE: Nowa Edycja Mazurski! - Wafel - 03-01-2015 Danio3235, to dopiero początek zmian, lista będzie aktualizowana cały czas, Miszczunio, ok - nikt Cie nie zmusza do gry, to Twoja indywidualna decyzja.. Jeżeli macie jakies propozycje to piszcie śmiało, uwzględnimy to ![]() #Arvery ok, coś zrobimy w strone eventów. #Kopekxd exp będzie odpowiednio dopasowany, a jeżeli chodzi o boty to też cos w tym kierunku będziemy działać. RE: Nowa Edycja Mazurski! - Kopekxd - 03-01-2015 Odpowiednio ustawić expa, żeby nie było tak jak ostatnio jakieś eksperymenty... Jeszcze przed startem przemyśleć to tak żeby nie trzeba było nic zmieniać. Exp powinien być taki jak na 1 edycji... No i zrobić coś w kierunku botów bo gry znowu nie będzie tylko BOT BOT BOT ^^ RE: Nowa Edycja Mazurski! - Arvery - 03-01-2015 Co nowego?: Wykonane ----- opis 0% z 100% Nowa komenda !speed 0% z 100% Około 50 nowych misji 0% z 100% Odświeżony War-Guild 0% z 100% Zmniejszenie expa 18% z 100% Update terenów rook\main 51% z 100% Nowy BOSS Rook 0% z 100% Nowe respy na Rooku(propozycje graczy). 0% z 100% Zmiany na q magiczny plecak 0% z 100% Nowa komenda !commands TAK PATRZE TO DUŻYCH ZMIAN NA MAIN NIE BD MOŻNA BY JE WPROWADZIĆ BEZ RESA. |